Arkadaşlar merhaba birkaç şey sormak istiyordum. Ben ekim başında tüp bebek tedavisine başlıyorum. Doktorum özel. Bana yumurta toplama ve yerleştirme işlemlerinin hastanede olacağını ve ücretini hastaneye ödeyeceğimizi söyledi (kendi ücreti haricinde) acaba yaklaşık ne kadar tutuyor hastane masrafı. İstanbulda'yım bu arada. İkinci sorum bilimsel ya da batıl :) bu bir aylık süreçte neler iyi gelir tavsiyeleriniz var mı? Yumurta toplama öncesi ve sonrası için. Şimdiden teşekkürler.
merhaba canım çok bir fark yok sadece uzun protokolde önden doğum kontrol hapı verip 1 ay yumurtalıkları baskılıyorlar bazı insanlarda çok hızlı büyüyüp kalitesiz yumurta oluşabiliyor bunu engellemek için uzun protokol uygulanıyor folüküller gelişiyor ama içinde yumurta olmuyor yada az oluyor o yüzden canım bana ikisi de uygulandı
selam. sağol canım. doktorum adetimin 21. gününe kadar gelmemi söyledi. araştırdım uzun protokol uygulanacak sanırım. ama adetimin 21. gününe kadar rapor çıkartamız lazım. ssk anlaşmalı özel bir merkezde tedavi olacağım.
Benimde 7 yumurta toplandı. 5 tanesi döllenmişti 2 sinin gelişim durdu ve 3 transfer yaptılar. Şu anda hamileyim ve tek bebek. Hiç endişelenme çünkü yasal olarak maksimum 3 embriyo transferine izin veriliyor. Dolayısı ile senin transfer için yeterli embriyon var. Şimdi umut etme ve pozitif olma zamanı.
Merhaba bende 29 eylül de Alman Hastanesinde Ulun Beye transferimizi yaptırdık bana 11 eylül de test yaptırmamı söylediler yani yarın testimi yaptırıcam.4 yumurtamdan 3 ü transfer edildi.1900 euro ödedik Şu anda hiç şaşmayan adetim 2 gün geçti.İnşallah yarın sonuç olumlu olur.Transferden beri 2*2 sabah akşam progesteron iğne oluyorum.Artık oturamıyorum bile.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
selam kizlar uc ay aradan sonra yine geldim ilk tup bebek denemem husranla sonuclandiktan sonra siteye girmek bile istemedim moralim cok bozuktu iki hafta once dondurulmus iki embriyo daha transfer ettiler ve benim hic umidim yoktu ilk gunden beri kalktim isler yaptim agir tasidim yasak olan herseyi yaptim kasitli degil ama beynimden tamamen silindi bu bekleme sureci ama yedinci gunde kahve rengi lekelenmeler geldi iki gun boyunca hastalaniyorum sandimcok moralim bozuldu ama sonra kesildi iste bu andan sonra gecmez oldu saniyele her tuvalate gittigimde kan varmi diye ellerim titriyodu bu arada bel agrilarim cok siddetliydi tipki adet agrilarimi cekiyodum tek fark yumurtaliklarim sancilaniyodu ama heralde adet olucam dedim bu sabah testim vardi onikinci gunum ve sonuc biraz once geldi pozitif hcg 200 cikti rabbime sukurler olsun hic umidinizi kaybetmeyin ben dort senedir ugrasiyorum rabbim hayirlisiyla kucagima almayi nasip etsi n rabbim tum isteynlere versin insallah
COK SAGOL CANIM BILMIYORUM ARTIK HAYIRLISI TEK MI IKIZMI MI AMA IKIZE GORE DEGERIM BIRAZ DUSUK GIBI AMA RABBIM BILIR INSALLAH KESEYIDE KALBINIDE GORURRUZhihoyyyt
hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah bende bekliyorum 3 gün var ama yarın yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı
selam,
benim hscg salı günüydü dayanamadım bugüm idrar tahlili yaptım sonuç negatif.
2 gün önce yapmış oldum..erkenmi denedim canım çok sıkkın. idrarda çıkmamış olablirmi.,negatif çıktı diye ilaçları bırakmayı düşünüyorum... birisi bana fikir versin ....:1no2: kan tahlilinde çıkma olasılığı olabilir mi????
selam,
benim hscg salı günüydü dayanamadım bugüm idrar tahlili yaptım sonuç negatif.
2 gün önce yapmış oldum..erkenmi denedim canım çok sıkkın. idrarda çıkmamış olablirmi.,negatif çıktı diye ilaçları bırakmayı düşünüyorum... birisi bana fikir versin ....:1no2: kan tahlilinde çıkma olasılığı olabilir mi????
canım cevabın için teşekkürler..
10 yumurta 5 transfer, bir daha bu kadar iyisini yakalayamam.ikici denemem ve ilkinde tek yumurta vardı..yaş40 ve çok umutluydum..
ama sakinleşemiyorum..gerçekten 2 gün önce idrar tahlilinde sonuç çıkmazmı benimi rahatlatıyorsun .. ayrıca şu an mide bulantım var.
Öncelikle hayırlısı olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Benim betam 14000 çıkmıştı, kontrolumde doktor bize sanırım dördüz dediğinde şaşırıp kalmıştım, birkaç hafta sonra üçüz oldukları ortaya çıktı. Yalnız enteresan olan bana sadece 2 embriyo nakil edilmişti, bir embriyo rahimde tekrar ikiye bölünmüş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?