Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Yumurta sayısının hangi protokolle arttığını bilmiyorum.Ama başarısız olsaydık, ikinci denememizde o protokol kullanılacaktı.Sanırım farklı dozlarla yapılan daha yğun bi ilaç tedavisi.

merhaba kızlar bende geçen ayın 18 inde ankara daki anatolia tüp bebk merkezine gittim anne aday adayı ken şimdi sadece anne adayı oldum. şu an 4 haftalık hamileyim eğer gitme olasılığınız var ise anatolia derim hakkaten bu merkez tüp bebk için değil hizmet için inşa edilmiş ben çok menun kaldım darısı diğer anne aday adaylarına

Tebrik ederim.Canım sana kaç embriyo transfer edildi.Kaç bebişin var.Bana 3 transfer edildi.Üçüzlerim olacak inşallah.Ben de 11 haftalık hamileyim.Darısı tüm isteyelerin başına

arkadaşlar merhaba
ben siteyi 2 yıldır sıkı takip etsemde dün üye oldum.dün yumurtalarım toplandı 7 yumurta alınmış 4 tanesi döllenmiş yarın ise 3 tanesini transfer yapacaklar. çok enlişeliyim sizlerdende benim gibi deneyimleri olanlardan deneyimleri paylaşmanızı rica ediyorum.

merhaba canım benim transferimde 5 gün önce yapıldı beklemedeyim inşallah hayırlı haberler alırız dua edelim birbirimize inşallah rabbim kucağımızı boş bırakmaz

meraba bayanlar.benımde trandferın ardından 18.gunum.evet gebelık olustu ama ben hep temkınlı olup sevınmemeye calısıorum sonradan sorun cıkarsa ınsan cok uzuluo.ınsallah dıleyen herkesın olur.bu arada akıntılar da normal mı dusuk belırtısı mı bılmıyorum doktor da 10 gun sonra gel dedı beklemekten baska sansım yok.

selam arkadaşlar. uzun protokolle kısa protokol arasında ne fark var. size hangisi uygulandı

merhaba canım çok bir fark yok sadece uzun protokolde önden doğum kontrol hapı verip 1 ay yumurtalıkları baskılıyorlar bazı insanlarda çok hızlı büyüyüp kalitesiz yumurta oluşabiliyor bunu engellemek için uzun protokol uygulanıyor folüküller gelişiyor ama içinde yumurta olmuyor yada az oluyor o yüzden canım bana ikisi de uygulandı

canım tebrik ederim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bizlerede aynı mutluluğu yaşatır Rabbim inşallah sen 12. gün mü test yaptırdın ? kaç çıktı?

Benimde 7 yumurta toplandı. 5 tanesi döllenmişti 2 sinin gelişim durdu ve 3 transfer yaptılar. Şu anda hamileyim ve tek bebek. Hiç endişelenme çünkü yasal olarak maksimum 3 embriyo transferine izin veriliyor. Dolayısı ile senin transfer için yeterli embriyon var. Şimdi umut etme ve pozitif olma zamanı.

dondurulmuş embriyolar vardı onları denedik biz 3 tane transfer edildi.pek ümitli değilim ama yinede Rabbim ol derse olur inşallah dua etmek lazım

esencim merhabalar.Lütfen pozitif düşün.olumlu düşün ki öyle olsun.Şöyle düşün olmazsa zaten üzüleceksin.Şimdi olumsuzluğu biyana bırakıp olumlu düşün canım.Allah gönlünüze göre versin.

herkese merhabalar,bu ay sonu gibi dondurulmuşları deneyeceğiz....dondurulmuşlarla izlenen yol nasıl oluyor*başından geçen arkadaşlar biraz bilgi verebilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba birkaç şey sormak istiyordum. Ben ekim başında tüp bebek tedavisine başlıyorum. Doktorum özel. Bana yumurta toplama ve yerleştirme işlemlerinin hastanede olacağını ve ücretini hastaneye ödeyeceğimizi söyledi (kendi ücreti haricinde) acaba yaklaşık ne kadar tutuyor hastane masrafı. İstanbulda'yım bu arada. İkinci sorum bilimsel ya da batıl :) bu bir aylık süreçte neler iyi gelir tavsiyeleriniz var mı? Yumurta toplama öncesi ve sonrası için. Şimdiden teşekkürler.

herkese merhabalar,bu ay sonu gibi dondurulmuşları deneyeceğiz....dondurulmuşlarla izlenen yol nasıl oluyor*başından geçen arkadaşlar biraz bilgi verebilir misiniz?

Merhaba Melis .Ben de dondurulmuşlarla deneyeceğim.Normalde eylül 5de transferim vardı ama rahim istenen kalınlığa ulaşmadığı için tedavi iptal oldu.Dün histereskopi yapıldı , rahim doktorumun tabiri ile pırıl pırıl çıktı ve protokol fdeğişikliği ile tedaviye devam kararı alındı.Buna göre adetimin 21.günü bir iğne yaptırıp , adetimin 3. günü kontrole gideceğim.Ardından da rahim kalınlaştırıcı yapışkanlı bantları kullanmaya başlayacakmışım.İptal olan tedavide de 15-20 gün burun spreyi ardından da bir ilaç kullanmıştım.İnşallah bu sefer bizlerde bebişlerimize kavuşuruz....:Saruboceq:

Ben bir profesörün özel muayenehanesine gidiyorum toplama ve yerleştirme işlemi için Acıbadem, Pakize Tarzi ya da İnternational Hospital (Vatan da) dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…