merhaba kızlar bende geçen ayın 18 inde ankara daki anatolia tüp bebk merkezine gittim anne aday adayı ken şimdi sadece anne adayı oldum. şu an 4 haftalık hamileyim eğer gitme olasılığınız var ise anatolia derim hakkaten bu merkez tüp bebk için değil hizmet için inşa edilmiş ben çok menun kaldım darısı diğer anne aday adaylarına
Tebrik ederim.Canım sana kaç embriyo transfer edildi.Kaç bebişin var.Bana 3 transfer edildi.Üçüzlerim olacak inşallah.Ben de 11 haftalık hamileyim.Darısı tüm isteyelerin başına
canım sen hangi hastahanede yaptırdın
işlemlerini
arkadaşlar merhaba
ben siteyi 2 yıldır sıkı takip etsemde dün üye oldum.dün yumurtalarım toplandı 7 yumurta alınmış 4 tanesi döllenmiş yarın ise 3 tanesini transfer yapacaklar. çok enlişeliyim sizlerdende benim gibi deneyimleri olanlardan deneyimleri paylaşmanızı rica ediyorum.
esen 81 canım sana kaç embrio transfer edildi
selam arkadaşlar. uzun protokolle kısa protokol arasında ne fark var. size hangisi uygulandı
meraba bayanlar.benımde trandferın ardından 18.gunum.evet gebelık olustu ama ben hep temkınlı olup sevınmemeye calısıorum sonradan sorun cıkarsa ınsan cok uzuluo.ınsallah dıleyen herkesın olur.bu arada akıntılar da normal mı dusuk belırtısı mı bılmıyorum doktor da 10 gun sonra gel dedı beklemekten baska sansım yok.
arkadaşlar merhaba
ben siteyi 2 yıldır sıkı takip etsemde dün üye oldum.dün yumurtalarım toplandı 7 yumurta alınmış 4 tanesi döllenmiş yarın ise 3 tanesini transfer yapacaklar. çok enlişeliyim sizlerdende benim gibi deneyimleri olanlardan deneyimleri paylaşmanızı rica ediyorum.
dondurulmuş embriyolar vardı onları denedik biz 3 tane transfer edildi.pek ümitli değilim ama yinede Rabbim ol derse olur inşallah dua etmek lazım
esencim merhabalar.Lütfen pozitif düşün.olumlu düşün ki öyle olsun.Şöyle düşün olmazsa zaten üzüleceksin.Şimdi olumsuzluğu biyana bırakıp çok teşekkürler...olumlu düşün canım.Allah gönlünüze göre versin.
herkese merhabalar,bu ay sonu gibi dondurulmuşları deneyeceğiz....dondurulmuşlarla izlenen yol nasıl oluyor*başından geçen arkadaşlar biraz bilgi verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?