merhaba deniz hiç ameliyat olmadım dr gerek duymadı benim kisttim çok küçük sabırlı olursam normaldede hamile kalabileceğim söylenmişti ama daha fazla beklemeye tahammülüm kalmadı yumurtalıklarıma gelince onlar zarar görmediler fakat bu kist çok nalet bişey yumurta sayımı düşürdü sen 1defamı denedin tüp bebeği kistinin büyüklüğü nekadar dokyorun ne diyor sana söyleyebileceğim sakın moralini bozma doğru zaman gelince sende kavuşursun inşallah bebeğine
deniz sakın moralini bozma kistlerle hamile kalacaksın ben inanıyorum yeterki allaha sığın sana bir tavsiyem var netten ya varis suresini bul ve 707 kere oku inşallah faydası görürsün ben denedim sonra güzel haberi aldım sende inanarak başla daha yaşın çok genç şimdiden pest etme bende dua edeceğim senin için inşallah seninde güzel haberini yakında alırım
deniz sakın moralini bozma kistlerle hamile kalacaksın ben inanıyorum yeterki allaha sığın sana bir tavsiyem var netten ya varis suresini bul ve 707 kere oku inşallah faydası görürsün ben denedim sonra güzel haberi aldım sende inanarak başla daha yaşın çok genç şimdiden pest etme bende dua edeceğim senin için inşallah seninde güzel haberini yakında alırım
merhaba canım ben sana yazayım ellamdülillahi rabbil alemin vessalatu vessalamu ala resülina muhammediv ve ala alihi ve sahbihi ecmain allahümme rabbena ya rabbena tekabbel minna ınneke entes semiul alim ya ilahel alemin ya erhamerrahimin gördüğün gibi çok ta kısa bir sure şimdiden allah kabul etsin
ayse.c canım nasılsın...... tüp bebekmi düşünüorsun
rica ederim duaların kabul olur inşallah
sayısı yok istediğin kadar oku ben öyle yaptım bende bulamadım çünkü sayısını
deniz nasıl gidiyor okuyormusun ya varisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?