saol denizcim harika bir mutluluk bu dilerim en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırım
merhaba tüp bebek hakkında bilgi almak istiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim
arkadaşlar sizin adınıza sevindim ALLAH tamamına erdirsin,ALLAH hayırlı evlat nasip etsin.hangi merkezde tüpbebek ile hamile kaldınız öğrenebilirmiyim
ben yurtdisinda kaliyorum yurtdisinda oldu benimkisi..
bursa acıbadem hastanesinde yaptırdım çokta memnunum herkese tavsiye ederim şahin hoca mükemmel
arkadaşlar memorial mi yoksa acıbadem mi yardımcı olurmusunuz.dediğim gibi son şansım yardımcı olursanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler
merhaba,bnde belcıkdan katılıyorum.ozel olmazsa kıme yaptırdın tup bebek tadavını.ben su anda yucel karamana gıdıyorum.nısanın 1 ınde randevum var ozman dıyecek gunlerını ondan once demıstı net bır sekılde tup bebek dıye ben polıkıstık over hastasıyım esımde de sperm azlıgı ve hareket sorunu var.4 ay boyunca clomıd adında hap verdı adetın 3.gunu baslayıp 5 gun boyunca ıceceksın gunde ıkı tane almak sartıyla.bnm maceram bole basladı.tup bebek tadavısınde nasıl oluyor asamları neler hemen yumurtalar toplanıyor mu cok merak edıyorum.bur dakı devlet karsılıyor mu tup bebek tadavısını yoksa aynı turkıye gıbı mı.bunların cavaplarını verırsen cok sevınırım.allah saglıkla kucagına almak nasıp edr ınsallah.
merhaba evanur ben gentte bi filaman doktora yaptirdim ole ozele gitmedim.benim 3cu denememdi bizdede sorun bende yumurtlamam olmuyomus yani adet hic gormuyorum o yuzden benimkisini direk tub bebek yapti ben adetim gelsin diye once hap kullaniyorum adetimin ucuncu gunundede karnimda igne vuruyorum 1 hafta 10 gun boyunca yumurtalarin buyumesine bagli tabiki .sonra tam kivama geldiklerinde popomdan igne vuruyo doktor o yumurtalari catlatiyor iki gun sonra hastaneye yatiyorum bayiltip yumurtalarni topluyorlar .o gun hastanede yatiyorsun aksam veya oglende eve gidiyorsun seruma bagli oldugun icin .iki gun veya uc gun sonrada yerlestirmeyi gerceklestiriyolar yumurtalarina bagli buda yerlestirme 5 dakikada oluyor aci felan hissetmiyosun 15 dakika dinlenip eve gidiyosun.belcikada tub bebek tedavisini mutevel bi kismini karsiliyor 6 hakkin var burda.benim ucuncu hakkimdi bu.ben ilkte 180 euro odedim 2cide 170 odedim bole iste yardimci olabildiysem ne mutlu eger baska sorun olursa yazabilirsin gec cevapliyabilirim calistigim icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?