Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Denizli’de ya da çevresinde tüp bebek tedavisi gören yoldaşlarım , hangi doktora gittiniz ? Bu yolda kimi tavsiye edersiniz ? Önce aşılama yapılması zorunlu mu
Merhaba Denizli’de ya da çevresinde tüp bebek tedavisi gören yoldaşlarım , hangi doktora gittiniz ? Bu yolda kimi tavsiye edersiniz ? Önce aşılama yapılması zorunlu mu
Canım üniversitede 2 kere aşılama yaptirdim özel saglik yunus beyde tüp bebek yaptirdim çok şükür şu an 13 haftalik oldukmerak ettiklerini sorabilirsin
Aşılama yapılıp yapılmayacağı sizin durumunuza bağlı doktorunuz yönlendirir. Ben Özel Sağlık Hastanesi Yunus Aydın da tüp bebek tedavisi gördüm kızım şu an 6 günlük