Tüp bebek döllenme problemi yaşayanlar

Aysenaz2013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
53
25
98
İstanbul
Merhaba arkadaslar 2 kere tup bebek yaptırdım birincide 8 yumurta dollenen yok ikinci 12 yumurta 1 embriyo oda kaliteli degildi 6. Gune kadar izlendi dondurulamadi transfer iptal oldu doktorum yumurta kalitesizliğinden kaynaklanıyor dedi eşimde spermde şekil bozuklukları var ama bu durum yumurta kaynaklı diyor.bu sekilde olup daha sonraki denemelerinde hamile kalabilen var mı umuda ihtiyacım var

selam arkadaşım,benimde transferim gerçekleşemedi ne yazıkki..2 yumurtadan biri döllendi ama kalite düşüklüğü nedeniyle iptal oldu,.bana uzun protokol uygulanmıştı şimdi mart ayında 2.denememizde femara protokolü uygulanacakmış doktorumuz öyle söyledi.bende endişeliyim neler olucak bilmiyorum hiç..

selam arkadaşım,benimde transferim gerçekleşemedi ne yazıkki..2 yumurtadan biri döllendi ama kalite düşüklüğü nedeniyle iptal oldu,.bana uzun protokol uygulanmıştı şimdi mart ayında 2.denememizde femara protokolü uygulanacakmış doktorumuz öyle söyledi.bende endişeliyim neler olucak bilmiyorum hiç..

Yumurta kalitesini artirmak icin incir kurunun iyi geldigini okumustum forumda isterseniz bi arastirin belki bi faydasini gorursunuz ALLAH yar ve radimciniz olsun

Merhaba arkadaslar 2 kere tup bebek yaptırdım birincide 8 yumurta dollenen yok ikinci 12 yumurta 1 embriyo oda kaliteli degildi 6. Gune kadar izlendi dondurulamadi transfer iptal oldu doktorum yumurta kalitesizliğinden kaynaklanıyor dedi eşimde spermde şekil bozuklukları var ama bu durum yumurta kaynaklı diyor.bu sekilde olup daha sonraki denemelerinde hamile kalabilen var mı umuda ihtiyacım var

Merhaba canım benimde aynı sorunum vrdı şöyle söylüyeyim 6 kere tüp denedik ama 3 kere trasnfere girebildim diger 3 defsınd yumurt döllenmedi dr yumurt rezervi düşük hastalrın krşılca bilecegi bir sorun diyor en son 2 gün önce negtif aldım:((( ama 3 yıldır 2 kez yumurta döllenmedi ve be defa 3 yumurtadn 2 si döllendi dr kalitelerinide iyi dedi 8 ve 5 hücrelilerdi tutunmdılr canım:((( o yüzden hiç umudunumuzu kaybetliyelim birz toprlanayım Rabbim naasip ederdse yine deniycem dr Aret kamar çok memnunum canım benim hikyemde bu herşey gönlünce olsun İNŞALLAHHH:16:

Allah yardımcımız olsun umutsuzluğa kapılıyorum toparlanmam lazım 2 denemeyide üst üste denedim yıpratıcı oldu son care tup bebek dedik ama buradaki yolculuğumuzda uzun olacak anlaşılan Pazartesi doktorla görüşmem var nasıl bir yol çizecek bakalım

Allah yardımcımız olsun umutsuzluğa kapılıyorum toparlanmam lazım 2 denemeyide üst üste denedim yıpratıcı oldu son care tup bebek dedik ama buradaki yolculuğumuzda uzun olacak anlaşılan Pazartesi doktorla görüşmem var nasıl bir yol çizecek bakalım
Yıkılmak yok. Ben de senin durumundayım. Allah bizi böyle sınava tabi tutuyor anlaşılan. Biz elimizden geleni yapalım.

Yumurta kalitesini artirmak icin incir kurunun iyi geldigini okumustum forumda isterseniz bi arastirin belki bi faydasini gorursunuz ALLAH yar ve radimciniz olsun

2.tedavim mart ayında,o güne kadar incir kürünü uygulamayı düşünüyorum bende ama öncelikle saraçoğlu ile görüşüp bana uygun küründen yararlanıcam kısmet olursa hafta içi görüşmemiz olucak..inşallah faydası olur arkadaşlar.

2.tedavim mart ayında,o güne kadar incir kürünü uygulamayı düşünüyorum bende ama öncelikle saraçoğlu ile görüşüp bana uygun küründen yararlanıcam kısmet olursa hafta içi görüşmemiz olucak..inşallah faydası olur arkadaşlar.

Burdan bizimlede paylasirsan sevinirim yumurtalari nasıl kaliteli yapacağız bende maddi manevi toparlanabilmek için Mayıs gibi düşünüyorum hakkınızda hayırlısı yüce Rabbim su mübarek gecenin hürmetine bizi evlatsiz bırakmasın Allah yardımcımız olsun

Arkadaşlar engebeler çıkacak aşamaya razıyım ama...
Benim çok farklı oldu çünkü açıklayamıyorlar...

spermde iyi yumurtada ama niye döllenmedi bilemiyoruz diyor.6 yumurtam oldu.5i döllenemedi 1 tanesi anormal döllenmiş.
sebepsiz infertife deniyor şimdi.
siz olsanız ne yapardınız?
bir defa deneyecekmisini aynısı olabilir deniyor...

tek yapacakları protokol değiştirmek ve spermlere daha dikkatli bakmak..

siz olsanız ne yapardınız?

Back
X