hayırlı olsun sayfanız bende 2 tüp bebek denemesı erkek faktörü zamanı daha gelemısss rabbım en kısa zamanda bızede nasıp etssınnSelam arkadaşlar acılarımızı sevinçlerimizi tedavilerimizi bebeklerimizi hayatımızı iyi kötü ne yaşadıysak her aşamasında birbirmize destek olmayı dileyerek yeni bir başlangıçla merhaba
ammınnnnnnn hayırlı olsunnnmrb kızlar bu topik çok güsel olmuş hayırlı olsun inş. Bn de 25 yaşındayım 3. Tedavimle allahıma şükürler olsun gebeyim şu an.
Dileyen isteyen herkese nasip olsun , allahım kimseyi evlatsız koymasın inş.
mrb kızlar bu topik çok güsel olmuş hayırlı olsun inş. bn de 25 yaşındayım 3. tedavimle Allahıma şükürler olsun gebeyim şu an.
dileyen isteyen herkese nasip olsun , Allahım kimseyi evlatsız koymasın inş.
kecıboynuzu falan mı neler yapı
osunuz ılac dısında? Sperm sayınız kac
rabbım en kısa zamanda herkese bızede nasıp etssınnnnhamiş olanlara feci imrenioooooommmm
size neden % 5 şans veriyolardıki canım şükür ki hamilesinnn allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
saol canım hepinize naip etsin sperm sayısı düşüktü sperminde hareletsizlik
var iki taraftada varikosel var varda var yani ama şükür oldu.
bende eşime keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içiriyodum günde iki kere
bide aktarlarda propolis diye bişi var oda macun gibi onu yedirmiştim
aaayyy. .. ıkızler mı? Kac aylıklar
evet canım ikizlerr şükür 5 ayılık olduk canımmm bi kız bi erkek :)
hoşgeldinn bebeğim sende allahım bebeğini sana bağışlasın maşallahhhh aminnn canımm aminnnn
hamiş olanlara feci imrenioooooommmm
hb kuzucum amin cnm saol Allah sağlıklı kucağmıza almayı da nasip etsin inş.
size neden % 5 şans veriyolardıki canım şükür ki hamilesinnn allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
saol canım hepinize naip etsin sperm sayısı düşüktü sperminde hareletsizlik
var iki taraftada varikosel var varda var yani ama şükür oldu.
bende eşime keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içiriyodum günde iki kere
bide aktarlarda propolis diye bişi var oda macun gibi onu yedirmiştim
canım varikosel bizde olduk ama herşey daha kötü oldu artmak yerine düşüş oldu tabi herkeste farklı oluyor etkisi.bizde tüp bebek için gün sayıyoruz inşallah 1 2 aya kadar olacak.
Ben zaten buralardayydım dualar topıgı var oraya takılıyoddummm bırde azospermle sayfassıı varr orayada takılıyoddummm ınsallh bu sayfa bıze ugur gettırıı sayfayı acan gıbı bızede cıfter cıfter bebesıler nasıp olsunn ınsalllhhhh
canım varikosel bizde olduk ama herşey daha kötü oldu artmak yerine düşüş oldu tabi herkeste farklı oluyor etkisi.bizde tüp bebek için gün sayıyoruz inşallah 1 2 aya kadar olacak.
canm inş. hayırlı haberler alırsın ilk denemnizmi olck.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?