Tüp bebek dostlukları burada başlasın :)

Selam arkadaşlar acılarımızı sevinçlerimizi tedavilerimizi bebeklerimizi hayatımızı iyi kötü ne yaşadıysak her aşamasında birbirmize destek olmayı dileyerek yeni bir başlangıçla merhaba
hayırlı olsun sayfanız bende 2 tüp bebek denemesı erkek faktörü zamanı daha gelemısss rabbım en kısa zamanda bızede nasıp etssınn

ammınnnnnnn hayırlı olsunnn

hoşgeldinn bebeğim sende allahım bebeğini sana bağışlasın maşallahhhh aminnn canımm aminnnn

kecıboynuzu falan mı neler yapı
osunuz ılac dısında? Sperm sayınız kac

clomen -proxed plus e vitamini -keçiboynuzu kaynatıyoruz sperm sayımız şuan 16 milyon canım ileri hareket % 5 morfoloji % 18 bu ay bidaha olacak test bakalı mmerak ediyorum tabi bütün bunlar tedavi ile oldu tatlım çok çabaladık yaniii umarım allah nasip eder bir bebek :)

oohh ne güzelll sayımız artıyo hadi inşallahhh güzel olsun hergün buluşalım burda:)

Ben zaten buralardayydım dualar topıgı var oraya takılıyoddummm bırde azospermle sayfassıı varr orayada takılıyoddummm ınsallh bu sayfa bıze ugur gettırıı sayfayı acan gıbı bızede cıfter cıfter bebesıler nasıp olsunn ınsalllhhhh

ayy evet inşallah hergün burada toplanalım herkes acısını tatlısını burada paylaşsın birlikte ağlayıp birlikte gülelimmm inşallahhhh

hoşgeldin bebeğimmm buradada dualarımızı paylaşırız canımm inşallahh canımm hepimiz için uğurlu bir topic olsunnn herkes bebelerini konuşsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…