merhaba glad3580 topiğin hayırlı olsun bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş.
bende4.denemde hamıle kaldım ve kızım 6 aylık şuan
darısı tum isteyenlere olsun inş.
canım ortak paydamız dostluk ve tedavilerimiz mutluluklarımızı paylaşmak bizim neden güldün anlamadım aramıza hoşgeldinnn eğer bu amaçları güdüyorsan bendende sana saygılar
fılız cannım hosgelddın nasıılsınnnnnn
Canım ben yasadım hemde akıntı değil kanama.kanamadan sonra 1 ay lekelenmem sürdü.plesentam asagdaymis o yüzden.ama simdi cok sukur iyiyim.hamileliğinin ilerleyen dönemlerinde kahverengi akıntısı olan varmı ??
Benimde tüp bebekle ikizlerim geliyorrrr kızlar .Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıysa versin inşallahh.
bende geldımmmmmmmmm selam kızlarrr hayırlı ugurlu olsun topık bol sohbetlı olsunnnnnnnnnnn
Ayy prensesimizin annesi hosgeldin...
benim altındakine tıkla oluo ole galiba unuttum bende :)hosbulduk canımmmm nasılsın bende gebelık takvımı yapcam nasıl olcekkk :)
bende geldımmmmmmmmm selam kızlarrr hayırlı ugurlu olsun topık bol sohbetlı olsunnnnnnnnnnn
benim altındakine tıkla oluo ole galiba unuttum bende :)
ortak paydası ben olanlar burdamı buluştunuz e buna napılır gülünür dimi
topik sahibi arkadaşım hariç ona saygılar efenim
oldu mu bakalım:)
canımmm sen bizim için çok önemlisin hoş geldinn !!! tek ortak paydamız sendin sende geldin eksik yanımız tamamlandı iyiki geldinnnnn...seni bu topikte daha aktif görmek istiyoruzz paylaşacak çok şeyimiz olacakk ama hikayeni bilmeyen arkadaşlar var aramızda kendini tanıt istersen ....bu arada meşhur sarı kafalarını özlemişim ne güzel gülüyosun dur bende yapıcam hemen :)))
selam kızlar yeni tpic hayırlı olsun. ben ilk tüp bebek tedavimde hamile kaldım. şuan 2 aylık bebeğim binlerce kere şükürler olsunki kucagımda :)
canımmm sen bizim için çok önemlisin hoş geldinn !!! tek ortak paydamız sendin sende geldin eksik yanımız tamamlandı iyiki geldinnnnn...seni bu topikte daha aktif görmek istiyoruzz paylaşacak çok şeyimiz olacakk ama hikayeni bilmeyen arkadaşlar var aramızda kendini tanıt istersen ....bu arada meşhur sarı kafalarını özlemişim ne güzel gülüyosun dur bende yapıcam hemen :)))
Bende ortak paydamı ariodum buldum cok sukur
kendiniz kandırmayın efenim herşey ortada bulunduğunuz durum çok komik daha yokmu bi sürüsünüz beliyorum çıkın çıkın gelin yeni topiğinize egolarımı tatmin ettim sayenizde tişikkür ederim bir kez daha bana ne kadar önemli bir insan olduğumu gösterdiğiniz için....
HERKES SANA MUHALEFET EDİYORSA DEMEKKİ İKTİDAR SENSİN GÜLDEN
olay bu kadar basit...
ortak paydanıza inat bulunduğunuz ortamda iyi sohbetler...
bu arada taklitler asıllarını yaşatır
topiksiz kalmışlar yazııkkkk...
ilk bulduğunuz topikte toplaştınız
canımsın yaaa iyi dileklerin için teşekkürler her zamanki gibisin!!!! seni de bekleriz sohbetlerimizee bu arada sen olmasan sen bize bir yol göstermesen biz kk ile tanışamazdık kalktınn bizi ülkemizin çeşitli yerlerinden buldun çıkardın kk ile tanıştırdınnn kendimize nick almamızı sağladınn iyiki varsın ne diim ben şimdi kelimeler yetersiz kalıyor :)
kendiniz kandırmayın efenim herşey ortada bulunduğunuz durum çok komik daha yokmu bi sürüsünüz beliyorum çıkın çıkın gelin yeni topiğinize egolarımı tatmin ettim sayenizde tişikkür ederim bir kez daha bana ne kadar önemli bir insan olduğumu gösterdiğiniz için....
HERKES SANA MUHALEFET EDİYORSA DEMEKKİ İKTİDAR SENSİN GÜLDEN
olay bu kadar basit...
ortak paydanıza inat bulunduğunuz ortamda iyi sohbetler...
bu arada taklitler asıllarını yaşatır
topiksiz kalmışlar yazııkkkk...
ilk bulduğunuz topikte toplaştınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?