HADII INSAŞŞH SIMIDI SEN BU TOPIGI ILK TUP BEBEK TEDAVISINE BASLAYANISINcanım varikosel bizde olduk ama herşey daha kötü oldu artmak yerine düşüş oldu tabi herkeste farklı oluyor etkisi.bizde tüp bebek için gün sayıyoruz inşallah 1 2 aya kadar olacak.
canm inş. hayırlı haberler alırsın ilk denemnizmi olck.
evet ilk olacak nasipse.
canım varikosel bizde olduk ama herşey daha kötü oldu artmak yerine düşüş oldu tabi herkeste farklı oluyor etkisi.bizde tüp bebek için gün sayıyoruz inşallah 1 2 aya kadar olacak.
canım çok geçmiş olsun ama 2 sene içinde toparlanırmış spermler bazılarınki hemen düzelirmiş bide spermlerde strese göre azalabilirmiş
evet ilk olacak nasipse.
sakınn sakın stres yapma en büyük düşmanı stres kafana takma rahat ol herşey olacağına varır. ben ilk denememde cok stres yapmıştım heycan korku
malesef olmadı ama ikincide cok rahattım fazla düşünmedim oldu allaha şükür
Bende geldim canlarım...cok sevindim ya ne guzel oldu böyle :)
Bende geldim canlarım...cok sevindim ya ne guzel oldu böyle :)
2ocakta basladık bız. . Uzun protokol. . 1hafta sonra regl olunca tekrar gıdıcem. . . Ama bı protokol 45 gun surer mı yaaaa. . . .zaman gecmıyo. . .24subatta bellı olucak bebıslerımın bana tutunup tutunmadıgı. . . .
hg ekiiinn nası gidiyo ne kadar oldun cnm oğluşun nasıl?
canım bende uzun protokolle hamile kaldımmdoktor daha sağlıklı sonuç olucağını düşündü gerçektende öyle oldu benimde uzun sürmüştü ama sakın stres yapma gez toz eglen benim eşimde izin almışı biz hep gezmiştik tedavi sürecinde
Hosbuldum..oğlusum iyi cok sukur senin kızın nasıl?28+5 günlük oldum..
2ocakta basladık bız. . Uzun protokol. . 1hafta sonra regl olunca tekrar gıdıcem. . . Ama bı protokol 45 gun surer mı yaaaa. . . .zaman gecmıyo. . .24subatta bellı olucak bebıslerımın bana tutunup tutunmadıgı. . . .
canım çok geçmiş olsun ama 2 sene içinde toparlanırmış spermler bazılarınki hemen düzelirmiş bide spermlerde strese göre azalabilirmiş
tabi tabi cnm öyle .sağolasın.beklemekten sıkıldık artık bizde işte.
ıkımızde calısıyoruz. . .tedavım somestra denk geldı tevafuk oldu. . .ne guzel olurdu ızın alıp gezmek stres atmak ama, esımyogun calısıyo. . . Izın alamaz
HADII INSAŞŞH SIMIDI SEN BU TOPIGI ILK TUP BEBEK TEDAVISINE BASLAYANISIN
öylemii :) hayatımda bir ilkim daha oldu desene :))) inşallah ta son olur allahım ilkinde nasip eder sağlıklı bir evlat.
tabi tabi cnm öyle .sağolasın.beklemekten sıkıldık artık bizde işte.
aynenn canımm sabredemiyoruz iştee :) sabretsek ama sonu güzel olsun rabbm zamanını kararlamıştır bu tedavinde bebelerin gelir kuzucum inşallahh
nerelere gıttınız neler yaptnz tedavı olurken bakıım :) bıze de yol gostermıs olursun sekerımm
canım ben 3.tedavide hamile kaldım hamile kalmadan önce arginmax omega-3 içtik karı koca ben bide pko vardı glukofen içtim zate folbiolu herkes içiyor bide coraspin içtimm okadarbu ilaçları tüpe başlamadan 3-4 ay önce içmeye başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?