Tüp bebek dostlukları burada başlasın :)

2ocakta basladık bız. . Uzun protokol. . 1hafta sonra regl olunca tekrar gıdıcem. . . Ama bı protokol 45 gun surer mı yaaaa. . . .zaman gecmıyo. . .24subatta bellı olucak bebıslerımın bana tutunup tutunmadıgı. . . .

canım bende uzun protokolle hamile kaldımm doktor daha sağlıklı sonuç olucağını düşündü gerçektende öyle oldu benimde uzun sürmüştü ama sakın stres yapma gez toz eglen benim eşimde izin almışı biz hep gezmiştik tedavi sürecinde

ıkımızde calısıyoruz. . .tedavım somestra denk geldı tevafuk oldu. . .ne guzel olurdu ızın alıp gezmek stres atmak ama, esımyogun calısıyo. . . Izın alamaz

inş bebişlerin sana tutunur cnm sabret , zaman zor geçer hep bekleyene, gün saymamak elimizde olsa keşke sayınca daha zor geçiyo, inş tedavinin sonu hayırlısıyla sonuçlanır da doğurmak için beklersin...

ıkımızde calısıyoruz. . .tedavım somestra denk geldı tevafuk oldu. . .ne guzel olurdu ızın alıp gezmek stres atmak ama, esımyogun calısıyo. . . Izın alamaz

bende çalışıyordum cnım sonradan çıktımm evet çalışırken zor olur ama izin alabilirsenz güzell olurdu ama olsunn akşamları dolaşırsınız sizdee :) çaremi yok

nerelere gıttınız neler yaptnz tedavı olurken bakıım :) bıze de yol gostermıs olursun sekerımm

nerelere gıttınız neler yaptnz tedavı olurken bakıım :) bıze de yol gostermıs olursun sekerımm

canım ben 3.tedavide hamile kaldım hamile kalmadan önce arginmax omega-3 içtik karı koca ben bide pko vardı glukofen içtim zate folbiolu herkes içiyor bide coraspin içtimm okadar bu ilaçları tüpe başlamadan 3-4 ay önce içmeye başladık

kııııızzzzz :) onu demedıııımmmm. . . Nerde gezdınız dıyooooommmmm :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…