Tüp bebek e2 değeri düşmesi

ezgoli

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
13
Kızlar merhaba 10 Ağustos da ilaca başladım yumurta toplama için gonalf 250 kullanıyordum 16 sında kan verdim e2 için 944 çıktı
17. Sinde cetrotideye başladı foliküllerimde 14-11 diye gidiyordu
Bugün de doktorum baktı 11 buçuk 10 diye gidiyor doz kaçırdın mı dedi hayır hocam dedim kaç istedi e2 ve Progesteron
E2 869 cıktı
Progesteron 3.75 çıktı
Neden böyle bir düşüş oldu anlamadım yarın tekrar kontrolüm var ama içim rahat değil bilgisi olanlar varsa yazabilir mi ama Cetrotide mi böyle geriye attı anlayamadım

Cetrotide'a ne zaman başladınız? Başka bir sebebi olmalı sanki.

Cetrotide'a ne zaman başladınız? Başka bir sebebi olmalı sanki.
Pazar günü e2 bakıldı pazartesi cetrotideye başladım. Tedavim iptal olur diye korkuyorum yarın tekrar kontrolüm var merak ettim şuan

Merhaba, inşallah tedaviniz güzel sonuçlanır. Folikül boyutlarında da mı bir küçülme olmuş doğru mu anladım? E2 değeri için çok endişe etmeyin. Bende de bir tedavimde çatlatma iğnesini yapacağım gün e2’de bir düşüş olmuştu ama toplanan yumurta sayısını veya olgunluğunu hiç etkilememişti. Ayrıca e2 değerim hiç bir zaman o dedikleri olgun folikül başına 200-300ml bulmadı, yani e2 değerimden daha fazla yumurta oldu genelde. Sadece foliküllerin küçülmesini hiç duymadım. Acaba farklı doktor mu ölçüm yaptı?

Evet pazar günü başka doktor yaptı 14-11 felan yazdı kâğıda bügünde kendi doktorum baktı 11 buçuk diye gidiyordu doktor da düzenli kullandın mı dedi evet hocam dedim e2 ver tekrar bakalım dedi Progesteron da verdim 3.75
Bugün sordum ne zaman toplanır dedim daha var gibi dedi

Farklı doktorların farklı ölçme teknikleri olabiliyormuş öyle okumuştum. Umarım her şey yolunda gider bir sonraki randevunuzda. Foliküllerin çok hızlı büyümemesi aslında iyi bir şey, olgunlaşmaya daha çok vakitleri olur. Çatlatma iğnesini genelde en büyük foliküller 17-20mm gibi olunca veriyorlar. İğnelerinizi aynı söyledikleri gibi yapmaya devam edin, içinizi ferah tutun

Cok teşekkür ederim içim bi nebze rahatladı

`