Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ven bişey sormak istiyorum. Benim 7 tane dondurulmuş embriyom var doktorum 2 2 3 şeklinde dondurdu. Ama tek transferim olacak ama embriyom açıldığında öbür embriyoma zarar verecek mi?
tüpler halinde dondurulduğu için tekli dondurmak size çok maliyetli olurdu. Çünkü tüp başına para alıyorlar benim 4 kaldı 2 2 dondurdum. Çözdürdüğünüzde ise tüpteki tüm embriyolar çözünüyor.İster tek transfer edin ister 2 kalanı imha ediliyor.
Doktorumda bana ilk tek transfer edeceğiz eğer olmazsa çift transfer ederiz biri kaliteli bir daha az kaliteli dondurduklarımın dedi. Demekki o yüzden teşekkür ederim
tüpler halinde dondurulduğu için tekli dondurmak size çok maliyetli olurdu. Çünkü tüp başına para alıyorlar benim 4 kaldı 2 2 dondurdum. Çözdürdüğünüzde ise tüpteki tüm embriyolar çözünüyor.İster tek transfer edin ister 2 kalanı imha ediliyor.