• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek embriyo dondurma

nimolik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
3.639
4.709
48
29
Merhaba ven bişey sormak istiyorum. Benim 7 tane dondurulmuş embriyom var doktorum 2 2 3 şeklinde dondurdu. Ama tek transferim olacak ama embriyom açıldığında öbür embriyoma zarar verecek mi?

Benim 3-3 dondurmuşlardı. İyi kalitede olan ikisini transfer edip diğerini imha etmişlerdi. Sanırım fazla olduğunda tek tek dondurulmuyor.

Mesaj attım adet olduğum da soracağım. İmha edilsin istemiyorum. Neden tek tek dondurmadılar acaba ya
tüpler halinde dondurulduğu için tekli dondurmak size çok maliyetli olurdu. Çünkü tüp başına para alıyorlar benim 4 kaldı 2 2 dondurdum. Çözdürdüğünüzde ise tüpteki tüm embriyolar çözünüyor.İster tek transfer edin ister 2 kalanı imha ediliyor.

Benim 3-3 dondurmuşlardı. İyi kalitede olan ikisini transfer edip diğerini imha etmişlerdi. Sanırım fazla olduğunda tek tek dondurulmuyor.
Doktorumda bana ilk tek transfer edeceğiz eğer olmazsa çift transfer ederiz biri kaliteli bir daha az kaliteli dondurduklarımın dedi. Demekki o yüzden teşekkür ederim

tüpler halinde dondurulduğu için tekli dondurmak size çok maliyetli olurdu. Çünkü tüp başına para alıyorlar benim 4 kaldı 2 2 dondurdum. Çözdürdüğünüzde ise tüpteki tüm embriyolar çözünüyor.İster tek transfer edin ister 2 kalanı imha ediliyor.
Aa bilmiyordum. Çok sağolun cevap verdiğiniz için

Back
X