- 9 Ağustos 2021
- 423
- 115
- 53
- Konu Sahibi candy_crush
-
evet zaten toplam ücretin geri ödenmesini beklemiyorum.Embriyo oluşmadığı için geri ödeme yapmazlar.
Çünkü bu bir ihtimal. Göze aldığımız birşey başlarken.
Transfer yapılmadığı için onun ücretini geri öderler sadece.
Klinik. İrenbe tüp bebek merkezi. Normalde dahildi, ilkinde verdiğim tüm ücretin içinde opu, dondurma transfer hepsi içindeydi. Sonuç negatif oldu. Başka embriyom olmadığı için tüm süreç baştan başladı. İkincide Dondurma ve transfer yapmadıkları halde 10 bin iade etmişlerdi. Normalde sadece transfer 25 bindi. Kesiyorlar yani her türlühastane miydi klinik mi ? embriyo dondurma dahil miydi toplam ve iadeye ?
Hayir degil cnmembriyo dondurma da dahil mi bu ücretin içinde
benim dondurma artı 300 dolar. komple o iade oldu.Klinik. İrenbe tüp bebek merkezi. Normalde dahildi, ilkinde verdiğim tüm ücretin içinde opu, dondurma transfer hepsi içindeydi. Sonuç negatif oldu. Başka embriyom olmadığı için tüm süreç baştan başladı. İkincide Dondurma ve transfer yapmadıkları halde 10 bin iade etmişlerdi. Normalde sadece transfer 25 bindi. Kesiyorlar yani her türlü
aynen benimde ayrıydı dondurma ücreti onu komple ödediler ama 70 bin tüp bebek tedavisinden 5 bin ödediler. yani transfer ücreti 5 olamazHayir degil cnm
dondurma ücretini ayrı iadesini ödediler değil miHayir degil cnm
Hayir cnm biz dondurma parasi vermedimiz icin onun iadesi olmadi dondurma ucreti ayriydi onu embiryo olusup transfer oldukdan sonra aliyorlar oyuzden o hic yokdu zaten ozmndondurma ücretini ayrı iadesini ödediler değil mi
şimdi sürecin nasıl ?Hayir cnm biz dondurma parasi vermedimiz icin onun iadesi olmadi dondurma ucreti ayriydi onu embiryo olusup transfer oldukdan sonra aliyorlar oyuzden o hic yokdu zaten ozmn
Sukur cnm ocakda baska bi doktora gecdim bir ay bekledik vitamin felan kullandik cift olarak subatda basladim suan hamileyim 5aylik kuzum darisi sana olsun inslh rabbim isdeyen herkese nasip etsin tezgunde sag saglim kucagimiza alalim bebislerimizişimdi sürecin nasıl ?
umarım bebiş yoldadır
Yaa çok sevindimSukur cnm ocakda baska bi doktora gecdim bir ay bekledik vitamin felan kullandik cift olarak subatda basladim suan hamileyim 5aylik kuzum darisi sana olsun inslh rabbim isdeyen herkese nasip etsin tezgunde sag saglim kucagimiza alalim bebislerimizi
Felixon diye bi toz ilac cnm eşli olarak kullaniliyorYaa çok sevindim
Hangi vitamin kullandın canım
Mümkün değil, yazılı bir evrak verdiler mi size? Benim gittiğim yerde mesela yarısı yumurta toplanırken, kalan yarısı transfer esnasında ödeniyor. Saçmalık… rahim dinlenirken hamile kalanlar var, ee mesela onlardan da mı transfer ücreti alınıyor, transfer olmadan transfer ücretini almaları cok saçma. Transfer ücreti nerden baksanız ödediginizin yarısıdır, üzerine yatmışlar resmen.Bence yasal yollara basvurcagınızı söyleyin zaten zor bir süreç iyice zorlaştırmasınlarbenim dondurma artı 300 dolar. komple o iade oldu.
tüp bebek toplam 70 bin. ondan 5 bin iade oldu. transfer ücreti 5 bin mi yani
Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsinFelixon diye bi toz ilac cnm eşli olarak kullaniliyor
Valla bilmiyorum yaMümkün değil, yazılı bir evrak verdiler mi size? Benim gittiğim yerde mesela yarısı yumurta toplanırken, kalan yarısı transfer esnasında ödeniyor. Saçmalık… rahim dinlenirken hamile kalanlar var, ee mesela onlardan da mı transfer ücreti alınıyor, transfer olmadan transfer ücretini almaları cok saçma. Transfer ücreti nerden baksanız ödediginizin yarısıdır, üzerine yatmışlar resmen.Bence yasal yollara basvurcagınızı söyleyin zaten zor bir süreç iyice zorlaştırmasınlar
Amin inslh cnm cumlemizRabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin
Her şey gönlünce olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?