- 9 Ağustos 2021
- 423
- 115
- 53
- Konu Sahibi candy_crush
Tüp bebek tedavisi yarıda kalan, iade alan var mı ? Embriyo oluşmayıp. Ne kadar ödeyip ne kadar iade aldınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama en başta ödendiği için toplam tüp bebek tedavi ücreti ne kadarı geri ödeniyorOpu ödeniyor diye biliyorum sadece
Benim hepsini toplu aldılarHepsini toplu almıyorlardı benim gittiğim yerde, anlaşmanızda yazıyordur oran
Sordum da diğer herkesin nasıl onu merak ediyorumHer merkezin farklıdır istersen müşteri temsilcine bi sor
Embiro oluşmadıysa transfer olmadığı için sadece transfer parasını iade ederler. Diğer işlemleri yaptıkları için onların ücreti alınır.Tüp bebek tedavisi yarıda kalan, iade alan var mı ? Embriyo oluşmayıp. Ne kadar ödeyip ne kadar iade aldınız ?
Evet 70 bin tüp bebek tedavisinden 5 bin iade oldu. Yani bu oran az geldi bana. Herkeste nasıl kiEmbiro oluşmadıysa transfer olmadığı için sadece transfer parasını iade ederler. Diğer işlemleri yaptıkları için onların ücreti alınır.
Yani bence de az 5 bine transfer mi oluyormuş. Benim bildiğim transfer olmadıysa onun parası iade edilir. Yumurta toplama olduğu için onun parası alınır.Evet 70 bin tüp bebek tedavisinden 5 bin iade oldu. Yani bu oran az geldi bana. Herkeste nasıl ki
Aynen öyle olması gerekiyorYani bence de az 5 bine transfer mi oluyormuş. Benim bildiğim transfer olmadıysa onun parası iade edilir. Yumurta toplama olduğu için onun parası alınır.
Hangi hastanede tedavi oldunAynen öyle olması gerekiyor
Transfer 5 binmiş öyle dediler yani çok az bu rakam bu orantı
Eğer embriyo olsaydı. Diyelim ilk tutmadı ikinci transfer de ücret 25 bin. Bu nasıl oluyor dediğimde yok hastane oda ücreti vs varmış
PembemaviHangi hastanede tedavi oldun
İlk defa duydum o nerde hangi ildePembemavi
Bursaİlk defa duydum o nerde hangi ilde
Himm anladım. Ama yaptıkları haksızlık transfer parası az vermişler sonuçta transfer olmadın tamamını vermeleri lazımdı. Yazık günah hepimiz ne zorluklarla o parayı kazanıyoruz.Bursa
Çok tercih edilen hastane
Transfer ücreti geri ödeniyor diye biliyorum canım bana verilen kağıtta öyle yazıyor eğer yumurta toplanamazsada ödenen ücretin yüzde 20 geri ödenecek diyordu tabi her tüp bebek merkezinin farklı senin arayıp görüşmen gerekTüp bebek tedavisi yarıda kalan, iade alan var mı ? Embriyo oluşmayıp. Ne kadar ödeyip ne kadar iade aldınız ?
Aynen öyleHimm anladım. Ama yaptıkları haksızlık transfer parası az vermişler sonuçta transfer olmadın tamamını vermeleri lazımdı. Yazık günah hepimiz ne zorluklarla o parayı kazanıyoruz.
Arayıp görüştüm bende miktar çok az geldi bana. Evraklarda gözüme çarpmadı. Zaten o kadar çok evrak imzalıyoruz ki hepsini okumak mümkün değilTransfer ücreti geri ödeniyor diye biliyorum canım bana verilen kağıtta öyle yazıyor eğer yumurta toplanamazsada ödenen ücretin yüzde 20 geri ödenecek diyordu tabi her tüp bebek merkezinin farklı senin arayıp görüşmen gerek
Miktar az oluyor tabi yarısını bile alamıyorsun malesefArayıp görüştüm bende miktar çok az geldi bana. Evraklarda gözüme çarpmadı. Zaten o kadar çok evrak imzalıyoruz ki hepsini okumak mümkün değil