Tüp bebek embriyo oluşmadı iade hakkında

Hepsini toplu almıyorlardı benim gittiğim yerde, anlaşmanızda yazıyordur oran

Yani bence de az 5 bine transfer mi oluyormuş. Benim bildiğim transfer olmadıysa onun parası iade edilir. Yumurta toplama olduğu için onun parası alınır.
Aynen öyle olması gerekiyor
Transfer 5 binmiş öyle dediler yani çok az bu rakam bu orantı
Eğer embriyo olsaydı. Diyelim ilk tutmadı ikinci transfer de ücret 25 bin. Bu nasıl oluyor dediğimde yok hastane oda ücreti vs varmış

Tüp bebek tedavisi yarıda kalan, iade alan var mı ? Embriyo oluşmayıp. Ne kadar ödeyip ne kadar iade aldınız ?
Transfer ücreti geri ödeniyor diye biliyorum canım bana verilen kağıtta öyle yazıyor eğer yumurta toplanamazsada ödenen ücretin yüzde 20 geri ödenecek diyordu tabi her tüp bebek merkezinin farklı senin arayıp görüşmen gerek

Himm anladım. Ama yaptıkları haksızlık transfer parası az vermişler sonuçta transfer olmadın tamamını vermeleri lazımdı. Yazık günah hepimiz ne zorluklarla o parayı kazanıyoruz.
Aynen öyle
Zaten o aşamaya gelememek psikolojik olarak zor bir de maddi zorluk çıkartıyorlar

Transfer ücreti geri ödeniyor diye biliyorum canım bana verilen kağıtta öyle yazıyor eğer yumurta toplanamazsada ödenen ücretin yüzde 20 geri ödenecek diyordu tabi her tüp bebek merkezinin farklı senin arayıp görüşmen gerek
Arayıp görüştüm bende miktar çok az geldi bana. Evraklarda gözüme çarpmadı. Zaten o kadar çok evrak imzalıyoruz ki hepsini okumak mümkün değil

Back
X