- 7 Nisan 2023
- 40
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi birbirey_02
-
Hiç sanmıyorum henüz çok çok erken. Acele edip moralinizi bozmayın boşunaMerhaba ben embryi transferi oldum ve 4. Günüm dayanamayacağım galiba idrarda test yapsam belli olurmu
Hayırlısı olsun insan dayanamıyor varmi yokmu diye belim cok agriyor midem Kas8klarim ilk çocuğunda tüp bebek onda böyle bisey yoktu ama bu sefer mahvoldumHiç sanmıyorum henüz çok çok erken. Acele edip moralinizi bozmayın boşuna
Hiç sanmıyorum henüz çok çok erken. Acele edip moralinizi bozmayın boşuna
Çok haklısınız ama şimdi tapılan test doğru sonuç vermez zaten. Negatifi görüp boşuna üzülmenin anlamı yokHayırlısı olsun insan dayanamıyor varmi yokmu diye belim cok agriyor midem Kas8klarim ilk çocuğunda tüp bebek onda böyle bisey yoktu ama bu sefer mahvoldum
Benim 5. Gün sabahında çıkmıştı ama donmuş embriyoyduMerhaba ben embryi transferi oldum ve 4. Günüm dayanamayacağım galiba idrarda test yapsam belli olurmu
Benimde dondurulmuş embiryoydu 5. Gun iyiydi iki adet konuldu lütfen dua edinBenim 5. Gün sabahında çıkmıştı ama donmuş embriyoydueğer taze embriyoysa ilaçlardan dolayı da pozitif çıkabilir
Valla belim falan çok ağrıyor benimde ama böyle olup olmuyanda varmış o yüzden heveslenmedimMerhabalar belirti aramak için deli gibi belirti oluyor mu olmuyor mu diye araştırmaktan helak oldumevet şimdi belirti var mı yok mı sizcr
Bende hiç bişey yok bu on gün çok uzun yaValla belim falan çok ağrıyor benimde ama böyle olup olmuyanda varmış o yüzden heveslenmedim
Benim ikinci denememde bel ağrım çoktu negatif oldu ne yazdık kiValla belim falan çok ağrıyor benimde ama böyle olup olmuyanda varmış o yüzden heveslenmedim
Çok erken çıkmazkiMerhaba ben embryi transferi oldum ve 4. Günüm dayanamayacağım galiba idrarda test yapsam belli olurmu
5.gun bugün dayanamayıp yaptım negatif çıktıKaçıncı gün embriyosu
Bugün dayanamayıp yaptım negatif ciktiBenim ikinci denememde bel ağrım çoktu negatif oldu ne yazdık kiama beli ağrıyıp pozitif olan arkadaşlarım da vardı
Bugün 6. Gun yaptım negatif pozitif ölümü açsana 10. GünÇok erken çıkmazki
Transferden sonraki 8 günmüKızlar günaydın bugün 8.günüm ve testim negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?