- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi birbirey_02
-
Güzel haberlerinizi inşallah alırızAmin hepimiz için
İnşallah. Dua ediyorum sadece. Heveslenemiyorum hiç. Yine diğerleri gibi negatif olursa diyeGüzel haberlerinizi inşallah alırız
Kaçıncı denemenizİnşallah. Dua ediyorum sadece. Heveslenemiyorum hiç. Yine diğerleri gibi negatif olursa diyeinşallah hayırlısı olur
Çok korkuyorum bilmiyorduGaranti olsun diyorsan da kan ver 8. Gününmüş az çok belli olur gibi
3Kaçıncı denemeniz
İlk idrarınla yapacaksın canım. İlk 5 dk daki sonuç doğru sonuçAbla bu defada silik çıktı sonradan ya ben bisey anlamadim
Benimde 4 Allah sabır versin hepimize
Amin. İnşallah son denemelerimiz olurBenimde 4 Allah sabır versin hepimize
İnşallah canım inşallahAmin. İnşallah son denemelerimiz olur
Benim de yarın 12. GünYok canım artık yapmıyorum daha öncekilerde ağzımın payını çok aldım
13. Gün benim yarın canımBenim de yarın 12. Günsenin kaçıncı gün olacak
Ben sabah 8.40 da vereceğim13. Gün benim yarın canımhafta sonu diye büyük ihtimal yarın çağırdılar beni
Benim de o saatler olur anca giderim hastaneyeBen sabah 8.40 da vereceğimsen ne zaman vereceksin
Ne yaptın kaç gün oldunVarsa da çok düşük değer belki de
Bıgün 9. Günüm günümü beklerim kan testi için ideal testi kafa karışıklığı yaptıNe yaptın kaç gün oldun
Bu sabah yaptım yine silik çıktıİlk idrarınla yapacaksın canım. İlk 5 dk daki sonuç doğru sonuç
Kaçıncı gününüzBu sabah yaptım yine silik çıktı
İki çizgi var yaniBu sabah yaptım yine silik çıktı
Yaptığım zman 7. Gün du bugün 8. G7n yaptım negatif çıktı noluyo yaKaçıncı gününüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?