Tüp bebek fiyat

Maşallah Allah bağışlasın. İki üç yıl önce kıbrısta sordurdum 4000 euro istemişlerdi. Ama kesinlikle para , para , para
Merhaba,İstanbul’daki doktorum Kıbrıs’la bağlantıyı kurdu.. eeee toplamda 5500 eur verdim ki bizim doktorun komisyonu içindedir.. doktorum 6500 eur demişti bize, yaptırdığım merkez 4500 eur elden, transfer sonrası 1000 eur demişti .. kısaca kim kimi öperse , tabi sonuç benim için pozitif olup çocuk sahibi olduğumdan helal hoş olsun derim

İnsanları enayi yerine koyuyorlar resmen. Elini veren kolunu kaptırıyor. 50.000 denirse 100.000 ayarlamak gerekiyor.

Merhaba canım ben izmirdeyim bu ay başladık tedaviye. Medical pointe Funda hanıma gidiyorum. Tüp bebek için 26 bin tl fiyat verdiler ilaçlar hariç. Benim amh düşük olduğu için rapor çıkaracaklar raporlu ücret 22 bine düşüyor. Şimdilik 4 günlük bir ilaç reçete ettiler meriofert ve gonal f onlar 4300 tuttu. Meriofert karaborsa hiç bir yerde yok sadece bir yerde bulabildik orası da üzerine bi 200 ekleyip verdi artı olarak raporumu da kabul etmedi normalde rapor olunca ilaçlarda da devlet desteği oluyor daha az ödeme yapılıyor. Doktorum tahmini olarak bu ilaçları bi 10 gün kullanırsın dedi 4 gün sonra gittiğimde yeni bir reçete daha yazılacak yani. Ama mesela bizden genetik test istedi 6 bine yakın onlar için verdik şimdi embriyoyu genetiğe göndermemiz gerekirse oda ekstra bir masraf. O yüzden bu yola çıkınca evdeki hesap çarşıya uymuyor birde bu 26 binin içinde taze transfer var yani embryolarınız dondurulursa (10 taneye kadar dondurma içinde) çözdürme için embryo başına 4 bin daha ödeme yapıyorsunuz

Yorumunuz benim yazdıklarımı doğrular nitelikte, kesinlikle evdeki hesap çarşıya uymuyor. O eczaneyi şikayet etmek lazım. Benden genetiğe 10 embriyoya 2500 dolar istediler. Siz neden genetik rest yaptırıyorsunuz?

Yorumunuz benim yazdıklarımı doğrular nitelikte, kesinlikle evdeki hesap çarşıya uymuyor. O eczaneyi şikayet etmek lazım. Benden genetiğe 10 embriyoya 2500 dolar istediler. Siz neden genetik rest yaptırıyorsunuz?
Benim annem felç geçirmişti pıhtılaşma sorunu vardı o yüzden benim genetiğe de bakılıyor pıhtılaşmayla ilgili bir problem var mi diye bir de kromozom analizi istedi eşli olarak genelde istiyorlarmış bunu da

Çok geçmiş olsun, böyle birşey için bakıldığını ilk defa duyuyorum. Ben orak hücreli anemi hastasıyım ve eşim taşıyıcı 2 kere doğal yolla gebe kaldım bebekler hasta diye sonlandırmak zorunda kaldık maalesef, tekrar böyle bir şey yaşamamak için PGT yaptırmaya karar verdik.

Kanda pıhtılaşma ve kromozom testi çok basit bir test bizden de istenmişti

Ekstra hiçbir şey olmadan. İlk deneme , pgt siz , eeeeennnn sorunsuz şekilde bahçecide şu an 80k dan aşağı cıkamazsın. Ama bir kaç kez yumurta toplanır , pgt yapılır, rahim ameliyatları olur vs , 2.-3. Deneme olur . O zaman sınır yok. Ama 50k ya şu an imkansız. Ben kasım ayında 60k harcadım tahliller testler doktor kontrolleri hariç,

İlk denemenin ücreti daha mı uygun oluyor

Daha tam net değil ama PGT'li ve 2 yumurta toplama ilaçlar vitaminler 150.000 tl tutacak gibi netleşince yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…