Tüp bebek fiyat

Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz sizin ne zamandır olmuyor neden olmuyor ?
İnşallah kendimle birlikte her seferinde herkes için dua ediyorum bizim 1,5 seneyi geçtik yaklaşık 2 sene oluyor bir çok doktora gittik tüm testleri yaptırdık ama sebebi yok 2 ay iğnelerle yumurta takibi yaptık yine olmadı artık tüp bebeğe geçmeye karar verdik

İnşallah tüp bebekte pozitif sonucu alırsınız canımbence alacaksınız hem bir sorunda yokmuş. Bizimde aynı 1.5 seneyi geçti benim amh düşük çıktı yumurta kalitesi de düşük sanırım eşimde de sperm sayısı çok yüksek değil bu ikisi birleşince hiç gebelik oluşmadı benimde yumurta takibi yapıldı aşılama yaptıracaktık doktor aşılamanın başarı oranı çok yüksek değil diyerek tüp bebeğe yönlendirdi Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun

Amin inşallah siz de pozitif sonuç alacaksınız iyiyi çağıralım gelsin yumurta kalitesinin düşük olduğunu nasıl anladınız peki ben bununla ilgili bir test yaptırmadım hiç de ? Ve evet aşılamada şans çok düşük olduğu için bize de önermedi direk tüp bebeğe geçtik

Benim amh değerim düşük canım rezerv düşük olunca kalitesi de çok iyi olmuyormuş öyle söylemişti doktor birde e2 değerine bakıyorlar o da yumurta kalitesini gösteriyormuş yumurtlama zamanında 200ün üzerinde olduğu zaman yumurta kaliteli kabul ediliyormuş ama bu e2 değeri değişiyor her ay yani her ay aynı kalitede olmuyor yumurtalar da

Anladım benim amh yüksek olduğu için kalitesine bakmayı gerek duymadılar demek ki istemediler çünkü bu testi benden . Gerçi şimdi tüp bebek aşamasında kaliteleri belli olacak inşallah kalite de iyidir de bir an önce pozitifi görürüz :) siz ve tüm isteyenlere de Allahım en yakın zamanda pozitifleri göstersin inşallah

Merhaba lütfen süreç bittikten sonra eczacıyı teb e şikayet edin.

merhaba memnun kaldınız mı hastaneden drunuz kimdi

İlk muayenede sağ kısımda kist olduğundan, o kısımda oluşan yumurtayı göremedi, 5 yumurta sol tarafta oluştu, 5 yumurta hepsi döllendi, 5.güne 3 yumurta kaldı.. 2. Yumurta toplamada 11 yumurta hepsi döllendi ama (balıkesirden bir bayandan bitkisel bir ürün aldım fazla yumurta oluşsun yumurta kalitelisi artsın diye), 1 yumurtam beşiz ( doğru okuyorsunuz nadir olan bir durummuş),1 yumurtam üçüz , 2 yumurtam ikiz oldu) direk iptal edildi( buduruma liv hastanesi ve benim doktorum çok şaşırdı çünkü benim yaşım 42 ), 2 yumurta sağlam kalandı.. yumurta kalitem 4bc,4bb di ( burada doktorum şaşırmıştı)

Neden iptal edildi, en azından o ikiz yumurtalar denenemezmiydi.

Neden iptal edildi, en azından o ikiz yumurtalar denenemezmiydi.
Türkiye’de 35 yaş üstüne 2 yumurta transferi yapılıyor. Bende sizinle aynı fikirdeyim ama maalesef doktor ne derse ağzının içine baktığımızdan, bunların kalitesi iyi değil tutmaz o yüzden ( bizim fikrimizi almadığından) iptal ettim dedi ve biz birşey diyemedik.. nedeni hem bizden muayene parası almıyordu hem bize (güya) arkadaş gibi davranıyordu..

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Şöyle
İlk doktora girdiğimde 1.000 TL muayene oldum
Tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırdım.
Tüp bebek tedavisi için doktora 37.000 TL ödeme yaptım
İlk aldığım bir kaç kutu gonal f cetrotide ve vitaminlere 8.500 TL ödedim.
Transfer sonrası kalan embriyoların dondurulması için (6adet) 3.750 TL ödeme yaptım bu bir yıllık dondurma bedeli.
Opu işlemi sonrası Progesteron estroferm enox gibi ilaçlar kullandım ilk aşamada 2bin TL verdim. Halen Progesteron kullanıyorum yarın test günüm. Prolutex iğnenin ismi kutusu 600 TL ve 7 gün gidiyor. Bunun haricinde enox iğnemin de kutusu en son 250 gibiydi şimdi zam gelmiştir. İğne iki günlük bu arada.
Yarınki test sonucuma göre negatif çıkarsa artık ilaçları bırakacağım. Pozitif çıkarsa devam edeceğim. Donmuş embriyolardan transfer ettireceğiz negatif olursa önümüzdeki aylarda. O zaman da sanırım çözdürme ücreti, doktora transfer ücreti ve transfer sonrası kullanılan ilaçların ücreti olacak. Biz haziran başında fiyat konuştuğumuzda bize 26.500 ilaçlar da 10bin tutar demişlerdi ancak tabi kur farkı asgari ücret farkı KDV farkı derken yukarıdaki tutarları toplamadım ama 50yi rahat geçtik diyebilirim.
15 Temmuzda opu oldum 18 temmuzda transfer fiyatlar güncel arkadaşlar yani.
Yer neresi diye sorarsanız Tavmergen Alsancak İzmir.
Sperm testi hariç tüm testleri istediğin yerde yaptırabilirsin diyor. Sperm testinin özellikle Tavmergen kliniğinde yapılmasını istiyor. Onun için de muhtemelen ayrı bir ücret alınmıştır ama eşime sormadım. Ancak biz bu zamana kadar çok farklı yerlere gittik tahliller için. Boşuna para tuzağıymış eşimdeki ciddi morfoloji sorununu burada tespit ettiler. Transferim inşallah olumlu olur ancak olmasa bile doktorumun elinden geleni yaptığını biliyorum.

Son düzenleme:
İyi haberler alırsın inşallah

Yarınki test sonucunu bildir lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…