- 25 Eylül 2022
- 46
- 39
- 8
- 31
İnşallah kendimle birlikte her seferinde herkes için dua ediyorumHayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizsizin ne zamandır olmuyor neden olmuyor ?
İnşallah tüp bebekte pozitif sonucu alırsınız canımİnşallah kendimle birlikte her seferinde herkes için dua ediyorumbizim 1,5 seneyi geçtik yaklaşık 2 sene oluyor bir çok doktora gittik tüm testleri yaptırdık ama sebebi yok 2 ay iğnelerle yumurta takibi yaptık yine olmadı artık tüp bebeğe geçmeye karar verdik
Amin inşallah siz de pozitif sonuç alacaksınız iyiyi çağıralım gelsinİnşallah tüp bebekte pozitif sonucu alırsınız canımbence alacaksınız hem bir sorunda yokmuş. Bizimde aynı 1.5 seneyi geçti benim amh düşük çıktı yumurta kalitesi de düşük sanırım eşimde de sperm sayısı çok yüksek değil bu ikisi birleşince hiç gebelik oluşmadı benimde yumurta takibi yapıldı aşılama yaptıracaktık doktor aşılamanın başarı oranı çok yüksek değil diyerek tüp bebeğe yönlendirdi Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun
Bizde özelde yaptırdık tam 1ayda çıktı canim sonuc.sizin özelde miEmbriyo aşamasına henüz gelemedik bizden genetik test istedi onu yaptırdık onunda sonucu çakmadı daha
Benim amh değerim düşük canım rezerv düşük olunca kalitesi de çok iyi olmuyormuş öyle söylemişti doktor birde e2 değerine bakıyorlar o da yumurta kalitesini gösteriyormuş yumurtlama zamanında 200ün üzerinde olduğu zaman yumurta kaliteli kabul ediliyormuş ama bu e2 değeri değişiyor her ay yani her ay aynı kalitede olmuyor yumurtalar daAmin inşallah siz de pozitif sonuç alacaksınız iyiyi çağıralım gelsinyumurta kalitesinin düşük olduğunu nasıl anladınız peki ben bununla ilgili bir test yaptırmadım hiç de ? Ve evet aşılamada şans çok düşük olduğu için bize de önermedi direk tüp bebeğe geçtik
Evet bizde özelde verdik 26 Haziran da daha çıkmadı bakalım inşallah temiz çıkarBizde özelde yaptırdık tam 1ayda çıktı canim sonuc.sizin özelde mi
Anladım benim amh yüksek olduğu için kalitesine bakmayı gerek duymadılar demek ki istemediler çünkü bu testi benden . Gerçi şimdi tüp bebek aşamasında kaliteleri belli olacak inşallah kalite de iyidir de bir an önce pozitifi görürüz :) siz ve tüm isteyenlere de Allahım en yakın zamanda pozitifleri göstersin inşallahBenim amh değerim düşük canım rezerv düşük olunca kalitesi de çok iyi olmuyormuş öyle söylemişti doktor birde e2 değerine bakıyorlar o da yumurta kalitesini gösteriyormuş yumurtlama zamanında 200ün üzerinde olduğu zaman yumurta kaliteli kabul ediliyormuş ama bu e2 değeri değişiyor her ay yani her ay aynı kalitede olmuyor yumurtalar da
İnşallah.sukur bizim temiz çıktı ama öncelikle ben histeroskopi olcamEvet bizde özelde verdik 26 Haziran da daha çıkmadı bakalım inşallah temiz çıkar
Merhaba lütfen süreç bittikten sonra eczacıyı teb e şikayet edin.Merhaba canım ben izmirdeyim bu ay başladık tedaviye. Medical pointe Funda hanıma gidiyorum. Tüp bebek için 26 bin tl fiyat verdiler ilaçlar hariç. Benim amh düşük olduğu için rapor çıkaracaklar raporlu ücret 22 bine düşüyor. Şimdilik 4 günlük bir ilaç reçete ettiler meriofert ve gonal f onlar 4300 tuttu. Meriofert karaborsa hiç bir yerde yok sadece bir yerde bulabildik orası da üzerine bi 200 ekleyip verdi artı olarak raporumu da kabul etmedi normalde rapor olunca ilaçlarda da devlet desteği oluyor daha az ödeme yapılıyor. Doktorum tahmini olarak bu ilaçları bi 10 gün kullanırsın dedi 4 gün sonra gittiğimde yeni bir reçete daha yazılacak yani. Ama mesela bizden genetik test istedi 6 bine yakın onlar için verdik şimdi embriyoyu genetiğe göndermemiz gerekirse oda ekstra bir masraf. O yüzden bu yola çıkınca evdeki hesap çarşıya uymuyorbirde bu 26 binin içinde taze transfer var yani embryolarınız dondurulursa (10 taneye kadar dondurma içinde) çözdürme için embryo başına 4 bin daha ödeme yapıyorsunuz
merhaba memnun kaldınız mı hastaneden drunuz kimdiEn baştan beri yani Hormon testi, rahim filmi, spermiogram, embriyo dondurma, tüp bebek iğneleri ve ilaçları( transfer sonrasında ki Protestan fitiller hariç) , yumurta toplama, transfer . Yani tüm süreç . İl denememdi o yüzden hepsini not almıştım ben. İstanbul Bahçelievler medicana benimki
İlk muayenede sağ kısımda kist olduğundan, o kısımda oluşan yumurtayı göremedi, 5 yumurta sol tarafta oluştu, 5 yumurta hepsi döllendi, 5.güne 3 yumurta kaldı.. 2. Yumurta toplamada 11 yumurta hepsi döllendi ama (balıkesirden bir bayandan bitkisel bir ürün aldım fazla yumurta oluşsun yumurta kalitelisi artsın diye), 1 yumurtam beşiz ( doğru okuyorsunuz nadir olan bir durummuş),1 yumurtam üçüz , 2 yumurtam ikiz oldu) direk iptal edildi( buduruma liv hastanesi ve benim doktorum çok şaşırdı çünkü benim yaşım 42 ), 2 yumurta sağlam kalandı.. yumurta kalitem 4bc,4bb di ( burada doktorum şaşırmıştı)Ben Hatay'dayım 26.12.2022'de tedaviye başladım yumurta toplama 8.000, embriyo transferi 8.000 pgt için 2500 dolara anlaştık ilaçlar taş çatlasa 8.000 tutar dedi doktor ve havuz yöntemi yapıp ikinci toplama yaptırmamız için bizi ikna etti ve tedaviye başladık, ilk şoku ilaçlarda yaşadık 8.000 tutar denilen ilaçlara eczane 15.000 istedi zar zor 11.500e verdi ve + vitaminler 1.750 ilaçları kullandım 23.01.2023'te ilk toplama için merkeze gittik biz 8.000 tl ödemeyi beklerken bizden 15.000 tl istendi, 8.000 yumurta toplama, 3.000 yumurta dondurma ve 4.000 ön ödeme, yumurtalar toplandı doktor yanıma geldi her görüşmede söz verdiği gibi ikinci yumurta toplamaya 8.000 tl alacağına söz verdi, 03.02.2023 2. Toplama için muayenemi oldum doktor bu ay sadece vitaminleri kullan ama ara verelim dedi peki dedik ve maalesef 06.02.2023'te deprem oldu. Tabiki merkez bir süre kapalı kaldı,deprem yüzünden imkan olmadığından dolayı bizde biraz ara verdik önümüzdeki ay gideceğim diye düşünürken bu ay yani 10 gün önce doktora aniden gitme kararı aldım benim için çok önemli çünkü pgt yaptıracağım 11 tane yumurta var dedi doktor sayı böyle olunca yumurta toplama olsun dedik maalesef bayrama denk geldiği için doktor yapamayız dedi ve yapılacak olan yumurta toplama için 45.000 tl istedisöz vermesine rağmen evet biz söz verdiği gibi 8.000olsun demiyoruz ama 8.000'den 45.000'e uçulmaz herhalde 20.000 dese yine bu kadar afallamazdık herhalde işte bu yüzden 50.000 derlerse siz 150.000'i gözden çıkarın elini veren kolunu kaptırıyor maalesef işi fırsatçılığa çevirdiler. Siz'de yıl farkı olmasına rağmen rakamlar çok değişmemiş ben depremden önce yumurta toplama 8.000 dendi depremden sonra 45.000 . Siz daha önce yaptırdığınızda kaç embriyo oluştu?
Neden iptal edildi, en azından o ikiz yumurtalar denenemezmiydi.İlk muayenede sağ kısımda kist olduğundan, o kısımda oluşan yumurtayı göremedi, 5 yumurta sol tarafta oluştu, 5 yumurta hepsi döllendi, 5.güne 3 yumurta kaldı.. 2. Yumurta toplamada 11 yumurta hepsi döllendi ama (balıkesirden bir bayandan bitkisel bir ürün aldım fazla yumurta oluşsun yumurta kalitelisi artsın diye), 1 yumurtam beşiz ( doğru okuyorsunuz nadir olan bir durummuş),1 yumurtam üçüz , 2 yumurtam ikiz oldu) direk iptal edildi( buduruma liv hastanesi ve benim doktorum çok şaşırdı çünkü benim yaşım 42 ), 2 yumurta sağlam kalandı.. yumurta kalitem 4bc,4bb di ( burada doktorum şaşırmıştı)
Türkiye’de 35 yaş üstüne 2 yumurta transferi yapılıyor. Bende sizinle aynı fikirdeyim ama maalesef doktor ne derse ağzının içine baktığımızdan, bunların kalitesi iyi değil tutmaz o yüzden ( bizim fikrimizi almadığından) iptal ettim dedi ve biz birşey diyemedik.. nedeni hem bizden muayene parası almıyordu hem bize (güya) arkadaş gibi davranıyordu..Neden iptal edildi, en azından o ikiz yumurtalar denenemezmiydi.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahTürkiye’de 35 yaş üstüne 2 yumurta transferi yapılıyor. Bende sizinle aynı fikirdeyim ama maalesef doktor ne derse ağzının içine baktığımızdan, bunların kalitesi iyi değil tutmaz o yüzden ( bizim fikrimizi almadığından) iptal ettim dedi ve biz birşey diyemedik.. nedeni hem bizden muayene parası almıyordu hem bize (güya) arkadaş gibi davranıyordu..
Teşekkürler canım, ikiz bebeklerim var.7 aylık oldularHakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Allah bağışlasın darısı bana inşallahTeşekkürler canım, ikiz bebeklerim var.7 aylık oldular
AminAllah bağışlasın darısı bana inşallah
İyi haberler alırsın inşallahŞöyle
İlk doktora girdiğimde 1.000 TL muayene oldum
Tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırdım.
Tüp bebek tedavisi için doktora 37.000 TL ödeme yaptım
İlk aldığım bir kaç kutu gonal f cetrotide ve vitaminlere 8.500 TL ödedim.
Transfer sonrası kalan embriyoların dondurulması için (6adet) 3.750 TL ödeme yaptım bu bir yıllık dondurma bedeli.
Opu işlemi sonrası Progesteron estroferm enox gibi ilaçlar kullandım ilk aşamada 2bin TL verdim. Halen Progesteron kullanıyorum yarın test günüm. Prolutex iğnenin ismi kutusu 600 TL ve 7 gün gidiyor. Bunun haricinde enox iğnemin de kutusu en son 250 gibiydi şimdi zam gelmiştir. İğne iki günlük bu arada.
Yarınki test sonucuma göre negatif çıkarsa artık ilaçları bırakacağım. Pozitif çıkarsa devam edeceğim. Donmuş embriyolardan transfer ettireceğiz negatif olursa önümüzdeki aylarda. O zaman da sanırım çözdürme ücreti, doktora transfer ücreti ve transfer sonrası kullanılan ilaçların ücreti olacak. Biz haziran başında fiyat konuştuğumuzda bize 26.500 ilaçlar da 10bin tutar demişlerdi ancak tabi kur farkı asgari ücret farkı KDV farkı derken yukarıdaki tutarları toplamadım ama 50yi rahat geçtik diyebilirim.
15 Temmuzda opu oldum 18 temmuzda transfer fiyatlar güncel arkadaşlar yani.
Yer neresi diye sorarsanız Tavmergen Alsancak İzmir.
Sperm testi hariç tüm testleri istediğin yerde yaptırabilirsin diyor. Sperm testinin özellikle Tavmergen kliniğinde yapılmasını istiyor. Onun için de muhtemelen ayrı bir ücret alınmıştır ama eşime sormadım. Ancak biz bu zamana kadar çok farklı yerlere gittik tahliller için. Boşuna para tuzağıymış eşimdeki ciddi morfoloji sorununu burada tespit ettiler. Transferim inşallah olumlu olur ancak olmasa bile doktorumun elinden geleni yaptığını biliyorum.
Yarınki test sonucunu bildir lütfenŞöyle
İlk doktora girdiğimde 1.000 TL muayene oldum
Tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırdım.
Tüp bebek tedavisi için doktora 37.000 TL ödeme yaptım
İlk aldığım bir kaç kutu gonal f cetrotide ve vitaminlere 8.500 TL ödedim.
Transfer sonrası kalan embriyoların dondurulması için (6adet) 3.750 TL ödeme yaptım bu bir yıllık dondurma bedeli.
Opu işlemi sonrası Progesteron estroferm enox gibi ilaçlar kullandım ilk aşamada 2bin TL verdim. Halen Progesteron kullanıyorum yarın test günüm. Prolutex iğnenin ismi kutusu 600 TL ve 7 gün gidiyor. Bunun haricinde enox iğnemin de kutusu en son 250 gibiydi şimdi zam gelmiştir. İğne iki günlük bu arada.
Yarınki test sonucuma göre negatif çıkarsa artık ilaçları bırakacağım. Pozitif çıkarsa devam edeceğim. Donmuş embriyolardan transfer ettireceğiz negatif olursa önümüzdeki aylarda. O zaman da sanırım çözdürme ücreti, doktora transfer ücreti ve transfer sonrası kullanılan ilaçların ücreti olacak. Biz haziran başında fiyat konuştuğumuzda bize 26.500 ilaçlar da 10bin tutar demişlerdi ancak tabi kur farkı asgari ücret farkı KDV farkı derken yukarıdaki tutarları toplamadım ama 50yi rahat geçtik diyebilirim.
15 Temmuzda opu oldum 18 temmuzda transfer fiyatlar güncel arkadaşlar yani.
Yer neresi diye sorarsanız Tavmergen Alsancak İzmir.
Sperm testi hariç tüm testleri istediğin yerde yaptırabilirsin diyor. Sperm testinin özellikle Tavmergen kliniğinde yapılmasını istiyor. Onun için de muhtemelen ayrı bir ücret alınmıştır ama eşime sormadım. Ancak biz bu zamana kadar çok farklı yerlere gittik tahliller için. Boşuna para tuzağıymış eşimdeki ciddi morfoloji sorununu burada tespit ettiler. Transferim inşallah olumlu olur ancak olmasa bile doktorumun elinden geleni yaptığını biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?