Tüp bebek fiyat

Merhaba doktorunuz kimdi

Benim 21 temmuzda transferim yapıldı çok şükür pozitif sonuç aldım nasipse 15inde ultrason için gideceğim
Yaa çok sevindim inanın sağlıkla ilerlesin inşallah benim yumurtalarım istenen büyüklüğe daha gelmemiş bugün ilave Gonal f yazdı doktor yarın tekrar bakayım dedi yumurta toplama da gittikçe erteleniyor bugün 13. Gündü bakalım beklemedeyim ben de

Çok teşekkür ederim inşallah sizde pozitif sonucu alacaksınız Benimde biraz geç büyüdü yumurtalarım hiç canınızı sıkmayın sizin taze transfer mi olacak dondurulmuş mu görüştünüz mü bunu

Çok fazla yumurtam geliştiği için doktorum opu sonrasında biraz ağrın olur karnında şişme filan olur 1 ay dinlendirelim dedi rahmi o yüzden dondurulacakmış hem tutunma şansı da artıyor dedi. Bugün kontrolüm vardı en az 15-20 toplarız dedi. Boyut olarak da 18 mm lere gelmiş bugün tekrar gonalf yazdı perşembe de çatlatma iğnesini yapıcam cuma sabah da yumurta toplama olacak heyecan sardı şimdiden inşallah çok ağrılı olmaz

Maşallah çok güzel büyümüş yumurtalarınız inşallah rahat bir şekilde geçirirsiniz opu sonrasını da

Maşallah çok güzel büyümüş yumurtalarınız inşallah rahat bir şekilde geçirirsiniz opu sonrasını da
Bugün toplama yapıldı çok çok değil ama illaki ağrım oldu ağrı kesici verdiler hafifledi. 20 yumurta toplanmış iyi dimi umarım kaliteleri de iyidir ve güzelce döllenirler

Bugün toplama yapıldı çok çok değil ama illaki ağrım oldu ağrı kesici verdiler hafifledi. 20 yumurta toplanmış iyi dimi umarım kaliteleri de iyidir ve güzelce döllenirler
İyi tabiki canım maşallah inşallah güzelce gelişirler seni de ertesi gün arayıp bilgi verirler zaten kaç tane döllendi diye

Tüp bebek fiyatları nedir arkadaşlar detaylı bir şekilde yaza ilir misiniz
Güncel bahçeci fiyatını söylüyorum. Yumurta toplama ve transfer 50 bin, rahim dinlendirme 9400, kalan yumurtaları saklama yıllık 12 bin. İlaçlar dahil değil buna. Sadece bahçeciye selam vermek 72 bin lira. İlacı eklersek oda 20-30 bin tutar. Minimum 100 bin. Bunların yanında bin tane ekstra çıkabilir. Genetik test isterse 350 Euro.

Rahim dinlendirmede ne yapıyorda para alıyor onu anlamadm benim 2 ay önce toplandı kimse para istemedi transfer snrası dondurma kararı verirsek ödeyecekmiix rahim dinlendirmede doktora gitmiyoruz bile

Medical pointte yaptırdık biz İzmir'de tedavi ücreti uygun olsa bile ilaçlar tekelde olduğu için sanirim tedaviden çok tutuyor.birde ücretler kişiden kişiye değişiyor.bizim gittiğimiz hastahanede belirli bir sorun var yada 2 kere daha önce denenmiş olmamışsa ücreti devlet ödüyor hastahane başvuruyu yapıyor.diger hastahanelerde de bu şekildeki bilmiyorum biz hepsini kendimiz karşıladık ne kadarını devlet ödüyor bilmiyorum.

Bende orada yaptırmıştım dediğiniz gibi ilaç konusunda çok sıkıntı yaşadım Allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun

Peki toplam ne kadar tuttu ilaçlarla tedaviniz. Bende İzmir’de İrenbede başlıyorum inşallah . Bunay Histereskopi istedi sorun çıkmazsa önümüzdeki ay başlarım heralde tedaviye. Bide ilaçları bulmada sıkıntı yaşadınız mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…