Tüp bebek fiyat

Ankara bahçecide 36500₺ tüp bebek +6bin rahim dinlendirme, 15 bin ilaçlar
şimdi 50 bin oldu bahçeci zamı koymuşlar o nedenle neredeyse oraya gitmekten vazgeçeceğiz biz de eşimle genetik düşünüyoruz embriyolara kuyunun dibini göremiyoruz valla 200 de yetmez diyorum orada bu gidişle

şimdi 50 bin oldu bahçeci zamı koymuşlar o nedenle neredeyse oraya gitmekten vazgeçeceğiz biz de eşimle genetik düşünüyoruz embriyolara kuyunun dibini göremiyoruz valla 200 de yetmez diyorum orada bu gidişle
PGT yaptıracaksanız normal tüp bebek fiyatının üstüne en az + 50.000 ekleyin ben 10 embriyoya 2500 dolara anlaştım ama toplamada daha az yumurta çıkarsa yine 2500 dolar ödenecek. Bu yüzden havuz yöntemi yaptırıyoruz yine ekstra para demek

gerçekten de insan ne yapacağını bilemiyor evet elli bini öyle gözden çıkaracaksın da cepten çıkmıyor
şuan karma karışık duygular içindeyim novart düşünüyorum bir yandan da orada şuan 35 bin kayseri acıbadem 42 bin her yeri arayacağım heralde türkiye haritasından seç beğen git :d.D ya ağlanacak halime gülmeye başladım gerildim iyice bir de bir bıkkınlık da oluyor haliyle

Normal tüp bebekte mi 50 bin olmuş

Ben Eylül ayında başladım poliplerim vardı onlar İçin histeroskopi oldum 2 yumurta toplama 3 transfer 150 bin tuttu ve hamile kaldım o kadar tuttuğu da oluyor aynı tedaviyi bu sene görsem 300 bin harcamış olurdum sanırım

Çok tutmuş. Neyseki hamile kalmışsınız değmiş.

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bende İrenbede Dr İnce Boz u düşünüyorum ama daha fiyat sormadım. Benim rahim ağzı çok darmış dr onu açacağız sonra doğal yolla olabilir dedi. Belki birkaç ay daha beklerim.

Normal tüp bebekte mi 50 bin olmuş
evet sadece kliniğin istediği 50 bin ilk denemeye bunun rahim dinlendirmesi ya da ayrı tedavileri hariç..
ben bahçeciden caydım gibi orada ben para konusunda kuyunun dibini göremiyorum devlet maaşa zam yapıyor bunlar da hemen tedavilere zam yapıyor

Bahçecinin tek farkı reklam pr çalışmasını güzel ve doğru yürütmesi... marka oluşturdu bunu kullanıyor tüp bebek maliyeti iğne hariç 20-25 tl arasıdır onlar artık marka satıyor malesef.

Süreç olarak en maliyetli olanı yumurta toplama işlemidir onuda anlaşmalı hastanede yapıyorsun hastane payı olsun olsun 15 bin olsun kalan doktora. Rahim dinlendirmede zaten gitmiyoruz evimizde süreci bekliyoruz. Transfer desen anestezi yok işlem yok hadi onada hastane ameliyathanesi kullandın diye 3 bin ver. Kalanı yine cebe kar marjı yüzde yüz üstünde

Canım embriyoya mi genetik test yapıldı?peki öncesinde size genetik test yapılmış miydi?

Biz de bu ay Funda göde ile başlıyoruz yarın randevum var , sizden herhangi bir sebep ile mi genetik test istedi acaba yoksa herkesten istiyor mu ki , bir de bu nasıl bir işlem kan tahlili ile mi bakılıyor

Biz de bu ay Funda göde ile başlıyoruz yarın randevum var , sizden herhangi bir sebep ile mi genetik test istedi acaba yoksa herkesten istiyor mu ki , bir de bu nasıl bir işlem kan tahlili ile mi bakılıyor
Benim ailede pıhtılaşma sorunu vardı o yüzden benden pıhtılaşma içinde genetik istedi ama kromozom testini herkesten istiyor galiba çünkü ailelerimizde bilinen bir kromozomsal bozukluk ya da genetik bir Hastalık yok. Kromozom testini eşli olarak veriyoruz sadece kan alınıyor kandan bakılıyor her şeye

Teşekkürler umarım sonuçlarınız güzel gelir

Doktorla görüştük bugün normal kan testleri istedi genetik test istemedi rakamlar ise sizin söylediklerinizin aynısı , Reglin 2. Günü gidicem ve başlayacağız inşallah

Doktorla görüştük bugün normal kan testleri istedi genetik test istemedi rakamlar ise sizin söylediklerinizin aynısı , Reglin 2. Günü gidicem ve başlayacağız inşallah
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz sizin ne zamandır olmuyor neden olmuyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…