• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek fiyatı nedir

zeynepsena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2010
90
1
36
Tokat
merhaba arkadaşlar,görümcem33 yasında, 14 senelik evli 3 tüp bebek denemesi başarısızlıkla sonuçlandı.şimdi tekrar yaptırmak istiyor ancak devlet ödemeyecekmiş.tüp bebek nekadar tutar. yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba arkadaşlar,görümcem33 yasında, 14 senelik evli 3 tüp bebek denemesi başarısızlıkla sonuçlandı.şimdi tekrar yaptırmak istiyor ancak devlet ödemeyecekmiş.tüp bebek nekadar tutar. yardımcı olursanız sevinirim.[/QUOTE

canım kullanacağı ilaçlarada bağlı kaç ünite ilaç kullanır biz bilemeyiz ama tahmini ilaçlar dahil 5-6 bin civarında

Oncelikle Allah yardimcisi olsun gorumcenizin ,maddi manevi cok zor , denemeden sonra ,insallah bu denemesinde olur ,emekleri bosuna cikmaz
her yer hakkkinda bilgim yok ama genel fiyatlar asagi yukari bukadar sanirim
biz Umut Tup Bebekte tedavi gorduk ocakta, ve suan 10 haftalik hamileyim ,insallah gorumcenizde yasar bu duyguyu
tup bebek ilaclar dahil 5000 tl ,benim esim mikrotese olcakti ameliyat parasi 1750 tl
bende yurt disinda kaldigm icin herseyi cepten odemek zorunda kaldim
bazi testleri yaptirdik, ve tedavi surecinde kullanilan ilaclarida eczaneden aldik ,bunlarda bizden gitti tabi

birde ben CIDER yani cocuk istiyorum diye bir dernek var oraya 150 tl ile uye oldum ,tedavimde indirim uygulandi, 5000 den 3950 ye dusuldu, bunun hakkindada bilginiz olsun

sağolun arkadaşlar hemen cevap yazmışsınız.peki han gi hastaneleri tasiye edersiniz tüp bebek için..görümcemin rahatsızlığı ne onu da tam bilmiyorum.kendisine de soramıyorum yanlış anlar diye.sadece bildiğim normal yollardan çocuğu olamayacakmış tek şansı tüp bebekmiş.tüp bebekte yaş da önemli mi yası 33 ..inş bütün isteyenler çocuk sahibi olur.

canım hangi ilde oldugunu bilmiyorum ama ben ankarada özel güven hastanesinde yaptırdım iki tüp bebek tedavimide ikincisinde hamile kaldım cok şükür. Allah görümcenede nasip etsin ve isteyen herkese. Ben ssklı olarak gittim ve inan heryerden daha uygun fiyat verdiler bana. SSK sız gidenler 2.500 hastaneye verdiler tabi bide ilac parası var bunu net söylemek zor ne kadar kullandıgına bağlı . Tüp bebek tedavisinde yaşın büyük önemi var ama görümcen daha genç o yüzden onu yaş etkilemez bende 32 yaşındayım.eğer ankara dışındaysanız size tavsiyem bütün tüp bebek yapan özel hastaneleri ve merkezleri arayıp görüsme talebinde bulunsun yada ögrenebiliyorsa telefonla görüsüp ögrensin fiyatlarını ve pazarlık yapsın. Ben hepsini aradım ve en uygun fiyatlı yerin aslında benim istedigim dr un oldugu yer oldugunu ögrendim.

Canım fiyat konusunda farklı değil ama Kalamış tüp bebek merkezinden DR Celalettin Örnek le konuşmanı tavsiye ederim çünkü bazı kriterlere uygun hastalara tedavi başarılı olmazsa ücretin dörtte üçünü iade ediyor seninde yaşın 34 diğer şartlara da uyuyorsan yani FSH düşük falan belki sende faydalanabilirsin

Back
X