Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar bende biçok hast.ve fiyat araştırdım ortalama 5000-6000 tl gerçi benim eşimin m.tese ameliyatı ve dondurma ücretide var.mesela ameliyat 1500 tl.dondurma 1000 tl. tüpe geçildiğinde ilaçlarla 3500 tl daha ekleniyo...gerçi şuanki başladığımız hastanedeki fiyat 7500 tlyi bulacak...çünkü tekrardan genel test istiyolar ikimizdende buda biraz pahalı...ama rapor olursa bu fiyatın 1500 tl aşağısında olacak..
ilk raporumu geçen sene çıkartmıştım cnm ben süleymaniyede (semiha şakirle aynı yerde) adetin 3.günü muayne oluyorsun aynı gün kan testlerin yapılıyor eşinden de sperm testi istiyorlar ve senden rahim filmi daha önceden çekilmiş olan varsa onuda kabul edebilirler. Ondan sonrada dosyan heyete giriyor çok fazla git gel olayı olmuyor ancak biraz bekleme süreci oluyor ama en fazla 1 ayda çıkar raporun diye tahmin ediyorum. yalınz sperm sayısı 5 miliyon üsütnde olanlardan 2 aşılama istiyorlar. umarım yardımcı oalbilmişimdir. Sizdeki sorun nedir bi sakıncası yoksa
slm arkadaşlar bende biçok hast.ve fiyat araştırdım ortalama 5000-6000 tl gerçi benim eşimin m.tese ameliyatı ve dondurma ücretide var.mesela ameliyat 1500 tl.dondurma 1000 tl. tüpe geçildiğinde ilaçlarla 3500 tl daha ekleniyo...gerçi şuanki başladığımız hastanedeki fiyat 7500 tlyi bulacak...çünkü tekrardan genel test istiyolar ikimizdende buda biraz pahalı...ama rapor olursa bu fiyatın 1500 tl aşağısında olacak..
sağol fatma nurcum..aslında keşke birde umutla görüşme şansımız olsaydı diyorum...ama karşıda olduğu için eşim gelip gitmek zor olur bu tarafta olsun diyo...umut tüp aklımda kalmadı değil yani..
kızlar bu yolda bu kadar uğraş veriyoruz rabbim hepimize kolaylıklar versin..ana baba olmayı nasib etsin inşallah..
-tatlicadiarzu-evet fatmacım ben ve esım bu konuda hem fıkırız canım ahhhhhhh bırde azda olsa su para mevzuu nı asabılsek yetıcek bıze
kız fatma allah senın canını almasın emı bende bu ne dıyor dıyom bu sene cıkar canım sayısalda oyle dıyorlar hihiihihih
hah alman hastanesınde o foyat bahcecının fıyatı aslında gurgan clinikte bile o kadar pahalı degıl keske bagcecıde yaptırsaydınızBen de Alman Hastanesine 2100 Eur (ilaçlar hariç) ödedim, ilaçlara ilk başladığımda 2350 Eur demişlerdi ama yeni gelen ekibin başındaki Timur Gürgan'ın indirim planı yaptığını söylemişlerdi. Henüz indirim kesinleşmedi ama bana uyguladılar. Tedaviden de gördüğüm ilgiden de teknik altyapıdan da son derece memnunum. Tek olumsuz yanı SGK ile anlaşmaları yok, dolayısıyla rapor geçmiyor.
bahceci bana gecen ay 1900 euro demisti. simdi daha mi dusmus?
baglı ama aynı dr orada yok enver beyde cok ıyıymış umuttakrızhazel umutta bahcecıye baglı orda yaptır sende zaten bır cok ıslem ıcın umuta gıdıcen bıldıgım kadarıyla umutta raporda gecıyor ama anadolu yakasında canım ama bızde uzaktam gıttık geldık umuta bence doktorlarda aynı orda denemeılsın
inşşaallahh allahjım hepinize nasip etsınkızlar bu yolda bu kadar uğraş veriyoruz RABBİM hepimize kolaylıklar versin..ana baba olmayı nasib etsin inşallah..