Tüp bebek fiyatları düşmüş

:teytey:Bende bekliyorum bu sene sanada yardım ederim tüp bebeğin benden olutr tutar götürürüm seni kolundan tutup umut tüp bebeğekaydirigubbakcemile

tamma fatmacım sponosrum ol benım ucretsz olmasada 2 mılyara ragzıım canım hehehehhehe

Gulencim bahcecide 2 deneme 24 milyarami cikti:(( Bize 1900 euro dediler arti ilaclar dediler en fazla 7 yi bulur dediler. Nasil oluyor 2 deneme 24 milyar oluyor baska islemler mi yapildi?

Benim eşim de tese ameliyatı oldu Alman Hast'de 1450 lira ödemiştik geçen yaz, transfer 2000 euro + iğneler + ilaçlar, 1 sene dondurulmuşlara ücret ödenmiyor, 1 sene dolarsa ödeniyor, 3 ya da 5 yıla kadar saklıyorlar, umut tüp bebek bahçeci ile aynı zaten, umut karşıda fakat ben avr.yakasında olduğum için almanı tercih ettim, tese ameliyatını yapan Tansel Bey'di, bize Ulun Bey'in ismini verdi fakat daha çok Halit Fırat Erden'i önerdi, biz de onunla tedaviye başladık, şu an Alman'dan taşındılar hepsi Maçka'da Bahçeci'de ve şu an 13 haftalık gebeyim arkadaşlar. Ve gerek Halit Bey'den gerekse de hemşiresi Emine Hanım'dan çok memnunum, ne zaman ararsanız arayın Allah hepimizin dualarını kabul etsin, Allah bebeklerimizi kucağımızda görmeyi nasip etsin.

benimkide alı mesut beydı çok sevdık kendısı transferıde o yaptı

sakın yükselmiş olmasınmı düşeceğini hiç zannetmiyorum bizlerin eli mahkumken oralara gitmek için asla düşürmezler.Ama yinede düşerse çok iyi olur maddi durumu iyi olana fiyatlar pek koymuyo ama olmayan napsın nerden getirsin allah herkesin yardımcısı olsun

günaydın arkadaşlar tüp bebek düştüğünü öğrendim ama tam bir bilgim yok anladığıma göre -1,5 civarı düşmüş bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsın ki diğer arkadaşlarda faydalansın bu bilgiden

merhabalar bız de eylul gıbı tup bebek yapmayı dusunuyoruz benım arastırmalarıma gore
herhangı bır kurumla anlasması olmuyan ozel hastahaneler de ılaclar harıc 3.500 gıbı yalnız bır arastıma veya unuvetsıte hastanesınden heyete gırıf rapaor alınabınırse 1.500 tl oluyor aynı zamanda ılacların %80 sını ssk oduyor yalnız raporu alabılmenın bazı krıterleri var kadının yasının 23 yasını doldurmus 39 yasından kucuk olması gerekıyormus 3 yılık evlı olmak gerekıyormus ve aynı zaman da sperm sayısının 5 milyonun altın da olması gerekıyormus ıste raporu almanın ımkanzsıza gıttıgı nokta bu sayı eger oyleyse 1.500 tl yaptırabılırsın bıldıklerım sımdılık bu kadar..

ben 20 mayısta ankarada bir merkezden öğrendiğime göre fiyat 4250, ikinci denemeyse 3750, raporluysan 3350tl. ilaç raporsuz 1000tl, raporlu 600tl bu bilgiler kesin

offf deli gibi fiyatlar bunlar
hele bi de ilk seferinde tutmadığını düşünürsen of ki ne of

slm güllücan sana gonal f 450 tavsiye ederim iğneyi saati saatine vur saniyesini dahi şaşırma kaliteli olgunlaşmış yumurtalar elde edersin ve tüp bebekte başarı şansın artar Allah evlat hasreti çekenlere evlat nasip etsin

degerli arkadaşlar en son fiyatları 23 ekim cumrt 2010 tarihinde kendin 4 tane merkezi gezerek araştırdım çünkü bayram sonu bende yatırcam 3.tüpümü nasip olursa, TÜP BEBEK TEDAVİ MALİYETİ1-hs klinik(3.750tl ana para-+ilac parası aşa yukarı 800-1500ytl toplam)2-gen art bu bana ait yani tahlil sonucuma göre tedavi şekline göre(3.780 tlana para, ofis h/s 800 ytl, ilaç 2.650 ytl toplam=7.140ytl 3-maya tüp aralık ayına kadar kampanya varmış(2.142ytl ana para,1000-1500 ytl ilaç,spermiogram 100ytl, kist asp.200ytl)4-anatolia (4.2500ytl ana para,1000-2000ytl arası ilç,220 ytl muayene parası,50 spermiogram) işte böyle arkadaşlar hiç bir yerde indirim yok anlıcanız benimde kafam karıştı nereye başvursam 6.5000ytl sır merkezegidiyor lütfen bunlardan birinde tedavi olan varsa banada yardımcı olun karar vermemde gen art kafama yattı doktor güzel anlattı sorunumu ve ne uygulıcanı mayada imdirim var ama oda hemen hap kullan bayram sonu başla dedi kan verdi sadece sanki yapalım olsun bitsin der gibi durumumu anlattım benim için önemli meblalar borçla yaptırcam diye hiç oralı olmadı ne bilim .Arkadaşlar verdim bilgiler umarım işinize yarar sizinle paylaşmak istedim herkese allah yardımcısı olsun.

ya fiyatların düştügü falan yok :(:( bende haziranda 5.500 e yaptırdım şimdi yine yaptırsam bugün aynı parayı ödeyecem önceden 2.de indirim 3.de dahada çok indirim oluyomuş hiç bişyerde öyle bişey denmiyo bilee :(:(:( Allah hepimize güç kuvvet versin

Back
X