tüp bebek fiyatları

selam ben şu an transferimin 11. günündeyim ama düşük tehlikem var kanamam da devam ediyo umudum kalmadı ama yardım amaçlı yazıyorum biz gazi üniv tıp fak. den rapor aldık eşimle ama bize gittiğimiz tüp bebek merkezindeki doktorumuz yardımcı oldu rapor konusunda sorunsuz aldık bir yıl geçerli

arkadaşlar merhaba,
biz 2 yıllık evliyiz,eşimdeki genetik problemlerden dolayı 5 milyon ve üzeri olması gereken sperm sayısı 1.6 ve bu sayısını sadece %1 i normal,gerisi morfolojik olarak çok bozuk. Doktorumuz bu şartlarda normal olarak 15 sene bile uğraşabilirsiniz dedi,yani işimiz tüp bebeğe kalıyor. ama bu konuda hiçbişey bilmiyorum,okuduğum bi çok yerde bu sayıyla olmaz diyorlar :1no2:
ne yapacağımı bilemiyorum. canım çok sıkkın,bazı raporlardan bahsediliyor bunun amacı ve ne için kullanıldığı hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim.
herkese şimdiden çok teşekkürler... senağlama

arkadaşlar ben de 2 olumsuz aşılamadan sonra tüp bebek yaptıracağım. fiyatı konusunda ( raporlu,raporsuz ) bilgi verirseniz sevinirim. ayrıca vereceğiniz bu fiyatlara muayene ve yumurta takip de dahil mi?şimdiden tesekkürler...

merhaba cnm üni.hastanesinde rapor çıkartılıyor raporlu olursan ssk ile anlaşması olan hastanelere 400-900 arası fiyat ödüyorsun. ilaç parası hariç ilaç içinde rapor çıkartırsan %20 ödüyorsun ilaç parasınıda ön görüşmelerde normalde para ödemiyorsun .

evet cnm rapor çıkartırsan ucuza gelio rapor için 2 aşılama yaptırman gerek üni.hastanelerinde veya tıp fakültelerinde 23 yaşından büyük 5 yıllık ssklı isen 900iş prim günü aranan şartlar arasında..bunlar mevcutsa aşılamanı dediğim yerlerde yaptırdıysan direk tüpbebek raporu için başvurabilirsin.ama özelde yaptırdıysan aşılamanı yapcak bişey yok üniversite hastanesi veya tıp fakültesine gidip 2 aşılamanı yaptırman gerek...

AMAN YARABBİM YA hergün ayrı birsey öğreniyorum. biz 3 kere aşılama ilaçları için rapor cıkarttık ama asılamayı dr.un özel muayenesinde yaptırdık. yani simdi tp bebek raporu için hastenede 2 kere daha mı aşı yaptırmam gerekiyor ?nasıl iş bu yaaaa.devletimiz de bu işleri zorlaştırmak için epey uğrasıyor anlaşılan

maalesef cnm üni. hastanesinde ve ya tıp fakültesinde 2 defa aşılama yaptırmak zorundasın bu belgeler ile tüpbebek raporu çıkartıyorsun..maalesef böyle devletin bize verdiği şartlar..

slm arkadaslar... ben aranıza yeni katıldım sayılır..ben üç tane düşük yaptım.missed abourtus olarak.büyük ihtimal doktorm bize tüp bebek önerecek.deneyen arkadaslardan öğrenmek isterim nasıl olduğunu.fiyatlar genel olarak öle galiba.da devlet karsılamıo mu ya hiç. yoksa bu karsılamış hali mi.

alyansa geçmiş olsun, 3 missed abortustan sonra nedene yönelik hangi testleri yaptırdın? Tüp bebek tek başına bir çözüm değil çünkü.

slm ark ben rahim filmi çektirmiştim ve tüplerim tıklaı çıktı o yüzden 10 gün önce de laparoskopi oldum ama açılma olmadı dr tüp bebekten başka çarem yok dedi aşılama da olur diye bir şey demedi direk tüp bebek dedi peki ben ne yapmalıyım ban yardımcı olurmusunuz ssk lıyım ist oturuyorum bana önerebileceğiniz hastane varmı 1.5 senelik evliyim....

valla canım benim eşimde azo spermi var ondan dolayı aşılama yapmadık.direk tüp bebeğe yollandık....ama senin durumunda ne olur bilmiyorum....bide zaten raporu kullanamazsın 1 buçuk yıllık evliyim demişsin..fakat şartlarda 3 yıllık evlilik şartı var.....

canım geçmiş olsun..tüplerin tıkalı ve laparoskopi ile de açılmadıysa eğer aşılama yapılamaz..
ssk.dan yararlanabilmen için 3senelik evlilik şartı da gerekiyor..
doktorununda dediği gibi senin tedavin tüpbebek..
tedaviye hemen başlamak istiyorsan merkezleri araştırmakla başla işe.. bu sitede hemen hemen tüm merkezler hakkında detaylı bilgiler tecrübeler var..
ayrıca merkezlerde birebir öngörüşme yapabilirsin ki genelde ücretsiz oluyor ilk muayeneleri..
ist.da özellikle tüpbebekte iddialı birçok merkez var.. bana sorsan benim merkezim süper başkasına göre de kendi merkezi..
haliyle çok iyi araştırmalısın sonuçta ciddi meblalar ödeniyor ve kolay değil maddi-manevi zorluğu var..
ben haziran ayında brüksel tüp bebek merkezinde yaptırdım bana 6000liraya mal oldu.. tuttu ama düşükle sonuçlandı..
merkezlere göre fiyatlar değişiyor tabi..
hakkında hayırlısı olsun inş.. RABBİM meleklerine kavuşacağın yer neresi ise orayı nasip etsin sana ve uğraştırmasın inş.. seni ve hepimizi..

slm baby benımde tüplerim tıkalı laparoskopıyle acılmadı.aşılama tüpler tıkalı oldugu için olmuyor tek care tüp bebek :çok üzgünüm:

arkadaşlar ben izmir irenbede tüp bebek tedavisi oluyorum. doktorum 3000 tl alıyor. ilaçlar ise 1000-1250 tl arası tutuyor.bilgilerinize

merhaba arkadaşlar microtese ile tüp bebek ortalama ne kadara mal oluyor bana yazabilirmisiniz teşekkürler

çook sağolun bilgileriniz için ewt açılma yokk araştırmalarıma görede rapor 3 senelk miş ne yapacağımı bilemez durumdayımm darma dağınığım,psikolojim darma dağınn..ben ev hanımıyım ve evimiz kira normalde nasıl olacak ne bitcek diye düşünüğrken kafayı yicem yaa ama ALLAH büyük inanıyorum buna elbet bir gün bende o mini minicik kalbiyle kucağımda ona sarılımış sıkı sıkı tutuyor olacağım bebeğimii..

ben medikanada rakorlu 1000 verdim ilaçlar 400 dodurma işlemi için 300 raporsuz ilaç dahil 3500 muş arkadaşlar hastaneden memnunu ilgi güzel tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…