tüp bebek fiyatları

Kızlar benim tüp bebek raporum haftaya çıkıcak işlemlerle ilgili sorusu olan varsa cevaplayabilirim....

Yağmurcum sağol canım ben masrafları merak ediyorum.Ben devlet memuruyum ve sevkli yaptırcam senindemi öyle?
raporlu olunca ilaçlar ve diğer işlemler ne kadar tutuyor merak ediyorum.
Birde rapor almak için 3 kere aşılama şartı varya o aşılamalar illa iğneyle mi(gonal f vb.)yapılmış olması gerekiyor.

Canım raporun olduğu zaman devlet ilaçların 1.240 ytl sini ödüyor...normalde tüp bebek için ilaçlar yaklaşık olarak 1.800 ytl tutuyor raporun olunca üstünü sen ödüyorsun..Heyet raporu için özelde yaptırdığın aşılamalar kabul edilmiyor devlet hastanelerinde daha doğrusu eğitim ve araştırma hastanelerinde yaptırman gerekiyor..Herhangi bir tübal cerrahi falan geçirmişsen üstünden 1 yıl geçme şartı arıyor...Raporlar sadece 18 gün geçerli yani 18 gün içinde ilaçları alman gerekiyor...Ben dış heyet raporu alıyorum yani raporu devletten alıp dışarıda yani özelde yaptırıcam...Hastaneler raporu olan hastalardan fiyatlarının yaklaşık olarak 1.200 ünü düşüyorlar...bilmem yardımcı olabildim mi???

birde hiç aşılama olmadım bir kez kendi imkanlarımla tüp bebek yaptırdım sorun kadın faktörü yumurtalık rezervimde sonlara gelinmiş sence nerden başlamam gerekiyor yardımcı olursan sevinirim

Marmara eğitim ve araştırma hast,Sülemaniye kadın doğum hast,Zeynep kamil kadın doğum hast,istanbul üniversitesi hast,cerrahpaşa hast............bu hastanelerin hepsinden rapor alabilirsin..........

zor tabi tahliller flimler baya zaman alıyor.. ben geçen sene mayıs ayında başvurdum tabi araya yaz tatili girdi almam kasım ayını buldu.....ben Süleymaniye kadın doğum hast. aldım.....İnş haftaya......

Bazı tahlilleri kabul ediyor aslında yakın zamanda yapılmış olanları ,iyi çekilmiş rahim filmini falan ama öyle değişik tahliller istiyorki onları eminim yaptırmamışsındır....Sen en iyisi hangi hastanaden almayı düşünüyosan o bölümde heyete giren doktorları araştır onlardan birinin özeline git o zaman daha kolay alırsın yardımcı olur en azından ben öyle yaptım yani...Hemen başvur hiç belli olmaz durumuna bağlı hemende alabilirsin...

ben süleymaniye doğum evini düşünüyorum orayı tavsiye ettiler yer bulamayınca diğer yerlerde denemek istedim şansımı ama onlarda doluymuş şimdi fazla olmadıysam eğer gittiğin dr nosu varmı varsa verirmisin

Canım bildiğim kadarıyla burdan numara falan veremiyoruz sen oranın internet sitesine girersen onlarla iletişime geçebilirsin......

..Herhangi bir tübal cerrahi falan geçirmişsen üstünden 1 yıl geçme şartı arıyor...
Ben buraya takıldım.Yani laparoskopi yaptırırsam bir yıl tüp bebek yaptırmayı unutacakmıyım??
Bu her hastanede geçerli bir kural mı canım ya?Canım sıkıldı şimdi

Bişey değil canım inş yardımcı olabilmişimdir sorun olursa ben burdayım olmazsa özelden msj atabilirsin....sevgiler kolay gelsin....

Ben üniversite hastanesinde 2 aşılama yaptırdım.3.yü yaptırmadan önce acaba laparoskopi yaptırsam mı diyordum.Sol tüpüm kapalı ve bana önerilmişti.Ama illa laparoskopi ol denmedi.
Ama eğer öyle bir koşul varsa biraz daha düşünmem gerekecek bi de bu faktör var.Ya işe yaramazsa laparoskopi 1 yıl boşamı bekleyeceğim??
Saol yağmurcum yardımların için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…