- Konu Sahibi aysen_balikesir
-
Kızlar benim tüp bebek raporum haftaya çıkıcak işlemlerle ilgili sorusu olan varsa cevaplayabilirim....
Yağmurcum sağol canım ben masrafları merak ediyorum.Ben devlet memuruyum ve sevkli yaptırcam senindemi öyle?
raporlu olunca ilaçlar ve diğer işlemler ne kadar tutuyor merak ediyorum.
Birde rapor almak için 3 kere aşılama şartı varya o aşılamalar illa iğneyle mi(gonal f vb.)yapılmış olması gerekiyor.
selam benim öğrenmek istediklerim var rrrrrrrrrrrrrrrrrsenağlama
Canım raporun olduğu zaman devlet ilaçların 1.240 ytl sini ödüyor...normalde tüp bebek için ilaçlar yaklaşık olarak 1.800 ytl tutuyor raporun olunca üstünü sen ödüyorsun..Heyet raporu için özelde yaptırdığın aşılamalar kabul edilmiyor devlet hastanelerinde daha doğrusu eğitim ve araştırma hastanelerinde yaptırman gerekiyor..Herhangi bir tübal cerrahi falan geçirmişsen üstünden 1 yıl geçme şartı arıyor...Raporlar sadece 18 gün geçerli yani 18 gün içinde ilaçları alman gerekiyor...Ben dış heyet raporu alıyorum yani raporu devletten alıp dışarıda yani özelde yaptırıcam...Hastaneler raporu olan hastalardan fiyatlarının yaklaşık olarak 1.200 ünü düşüyorlar...bilmem yardımcı olabildim mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?