- Konu Sahibi aysen_balikesir
-
selam darkinlife, evet ya bizi hep uğraştırıyorlar...
bende bugün adetimin 3. günü gittim dosyamı inceleyince şaşırdılar asistan doktorlar seni niye gönderdiler 3 aşılamayı tamamlamışın niye 4. istediler anlayamadık dediler anlattım sayı olayını yani üçü 5 milyon üzeri biri düşük old. için dedim.. yok öyle bişey kim dedi diye inanmadılar aynı hastanede birbirlerinden haberleri yok biz bir arayalım dediler arayınca oradaki tüp bebek hemşiresi izah etmiş sayı 5 milyon olacak raporu ger gönderiyorlar diye asistanın bile tuhafına gitti hemşireler bizden çok biliyor buda yeni çıkmış işinizi çok zorlaştırıyorlar dedi... neyse sonuçta bugün benim 4. aşılamama start verdik velhasıl... bugün gonal-f 75 doz ile başladım hayırlısı olsun inşallah...
2.denemem fakaat içimde korku var ya olmazsa diye gerçi herşey hayırlısı,bişeyi bukadar istemek doğru değil ama elde değil,nasibimizde varsa olacak yoksa elden gelen bişey yok.ama doktorlar pozitif düşünün diyolar öyle yapmaya çalışıyorum,Yüce Allahım içimizdeki ümidi yoketmetsin inşaallah,,, acele ediyoruz işte napalım vakti zamanı nezamansa o zaman olacak, ilk denememizde beraber bir arkadaşım vardı o daa tüp bebek yaptırdı olmadı çok üzzüldük hepimiin olmamıştı şimdi öğrendin kendiliğinden hamile kalmış nasibi o şekildeymiş işte Allahım o şekilde uygun görmüş Allahım herkese böyle mutluluklar nasip etsin inşşalllah
sağol acaba seminerlere katılmak zorunluluğu varmı bide netten üye olmam yeterlimi
yanlızlık 78 benilkini ege de yaptım hiç memnun kalmadım 1 doktor yüzü görmedi hep hemşireler yönlenddirdi olmadı nedenini bile açıklamadılar bu yüzden şifada başladım tabiiki Allahın takdiri olmazsa burdadaa olmaz fakat ilgi alaka çok önemli.ufacık bir detay mesela çarşamba ilk gittim muayene oldum kan alındı iğnelerim verildi cumartesi arayacağız dediler pazartesi için hemen bugün sabah aradılar egede ben takip edip arıyordum çok yoğunlardı onlarada haak vermek lazım bu kadar ilgileniyorlar.ama bizim morale ilgiye ihtiyacımız var psikolojimiz iyi olması gerek öyle değilmi. sen başladın galiba nezaman sonuç...inşallah hayırlı sonuçlar alırsın,yinede ümidini kaybetme olursa yer mekan önemli değil olur
canım biz istanbul cerrahi hastanesinde yaptırıyoruz, 2100 dolar hastane (2500 ytl) ilaçlarda 1,500'ü rahat bulur...
selam canım, ben daha tüp bebek aşamasına geçemedim üniv. hastanesinde3 kere aşılama yaptırdım raporla.. tüp bebekde aynı 3 hakkın var diye biliyorum...merhaba arkadaşlar,
tüp bebek masraflarını devlet bir kereye mahsus karşılamıyormu?
rapor olunca daha mı ucuz oluyor..(ben dış gebelik geçirdim 1 ay önce ve tüplerin biri tıkalı)..ve ssk lıyım...devlet hast. tüp bebk raporunu verirse yine ücret ödeyecekmiyim..bu aşamalardan geçen arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?