- Konu Sahibi aysen_balikesir
-
..Herhangi bir tübal cerrahi falan geçirmişsen üstünden 1 yıl geçme şartı arıyor...
Ben buraya takıldım.Yani laparoskopi yaptırırsam bir yıl tüp bebek yaptırmayı unutacakmıyım??
Bu her hastanede geçerli bir kural mı canım ya?Canım sıkıldı şimdi
Endişelerinde haklısın arkadaşım ama tüplerde tıkanıklık varsa laporoskopi olmadan heyet rapor vermiyor ...Yani anlayacağın her yolu denetiyolar yada sen denediğini ispat ediyosun o zaman heyet rapora onay veriyor..Benimde tek tüpüm tıkalı ve ben aşılama kesinlikle düşünmedim şansın çok az dedi doktor zaten heyetde aşılama demedi zaten ...Bide öyle bi durum var yani sen in isteğine göre çıkmıyo rapor heyete giriyo dosyan ya aşılma raporu çıkıyo yada tüp bebek anlatabildim mi..Ben üniversite hastanesinde 2 aşılama yaptırdım.3.yü yaptırmadan önce acaba laparoskopi yaptırsam mı diyordum.Sol tüpüm kapalı ve bana önerilmişti.Ama illa laparoskopi ol denmedi.
Ama eğer öyle bir koşul varsa biraz daha düşünmem gerekecek bi de bu faktör var.Ya işe yaramazsa laparoskopi 1 yıl boşamı bekleyeceğim??
Saol yağmurcum yardımların için..
canım yok öyle bir şey
özel bir durum varsa başka ama
ben 1 ay sonra tüpbebeğe başlıcam inşallah
Endişelerinde haklısın arkadaşım ama tüplerde tıkanıklık varsa laporoskopi olmadan heyet rapor vermiyor ...Yani anlayacağın her yolu denetiyolar yada sen denediğini ispat ediyosun o zaman heyet rapora onay veriyor..Benimde tek tüpüm tıkalı ve ben aşılama kesinlikle düşünmedim şansın çok az dedi doktor zaten heyetde aşılama demedi zaten ...Bide öyle bi durum var yani sen in isteğine göre çıkmıyo rapor heyete giriyo dosyan ya aşılma raporu çıkıyo yada tüp bebek anlatabildim mi..
darkinlife canım sen ne zaman başlıcaksın
aşılama-tüpbebek?
selamlar bende geçen ay tüp bebek yaptırcaktım ama olmadı.. şartlarımız genelde uyuyordu rapor için ama bir pürüz çıktı..3 aşılamayı iğne ile yaptırmıştım üniv. hast.nde ama 2 sini saydılar birini saymadılar aşılamada bana verilen spermin 5 milyon ve üzeri olması gerekiyormuş bizimde ikisi 5 ve üzeri biri 3 küsür olunca rapor işi olmadı malesef.. doktorum 4. aşılamayı yapalım ona göre tüp bebek raporu ayarlarız dedi.. şimdi bende yarın inş. son aşılamama başlıyorum...
hepimiz için hayırlısı olsun kızlar..
canım bana söyledikleri öyleydi... aşılamalarımı aynı hastanede olduğum halde 3de iğneylemi oldu diye sordular evet dedim.. hatta rapor vermek için hemşireler ve doktor çok uğraştı bir çıkar yolu bulmak istediler ama birinde sayı düşük heyet kabul etmez dediler...bana doktorum sordu ilacın kaldımı hiç diye bende gonal-f var deyince o zaman vakit kaybetmeden sana bir aşılama daha yapalım ondan sonra rapor işini hallederiz dedi... yani kısmetmi diyelim bundada bir hayır vardır diyelim bekliyoruz anlıyacağınız... banada çok zor geliyor artık doktora gitmek ama bilmem bellimi olur bu son aşılamada tutar belkimmm...:)) hayal etmesi bile güzelllll...Bu ne ya böyle herşey iyi gibi gözükürken neler çıkarıyorlar.Madem öyle bi sorun olacak neden uyarmzlar ki bizi zamanında.Ben bişey sormak istiyorum üniversite hastanesinde 2 aşılama oldum ama biri iğneyle biri hapla yumurta gelişimi yapıldı.Hepsi iğneylemi olmak zorunda tüp bebek raporu için??
canım bana söyledikleri öyleydi... aşılamalarımı aynı hastanede olduğum halde 3de iğneylemi oldu diye sordular evet dedim.. hatta rapor vermek için hemşireler ve doktor çok uğraştı bir çıkar yolu bulmak istediler ama birinde sayı düşük heyet kabul etmez dediler...bana doktorum sordu ilacın kaldımı hiç diye bende gonal-f var deyince o zaman vakit kaybetmeden sana bir aşılama daha yapalım ondan sonra rapor işini hallederiz dedi... yani kısmetmi diyelim bundada bir hayır vardır diyelim bekliyoruz anlıyacağınız... banada çok zor geliyor artık doktora gitmek ama bilmem bellimi olur bu son aşılamada tutar belkimmm...:)) hayal etmesi bile güzelllll...
Slm şuan bende tüp bebek tedavisi yaptırıyorum ankara etlik doğum evinde sağlık güvencemiz olduğu için devlet karşılıyor.bendeki sorun tubal faktör laproskopi ameliyat oldum ve raporum var. decapeptyl 0,1 mg kullanıyorum 3 günden beri puregon vurunuyorum. İnşallah emeklerimiz boşuna çıkmaz. birşey öğrenmek istiyorum puregon adlı iğneyi devlet karşılıyor ama decapetyl denen iğneyi kendi paramla almak zorunda kaldım bununla bilgisi olan var mı? cevap bekliyorum arkadaşlar
canım bende üç kere iğneyle oldum daha öncede ilaçla olmuştum onu saymadılar rapor için üç kere iğneyle aşılama şartmış
Offff ya olamaz ben 2 kere daha yaptıracam dsenize
Neden baştan uyarmazlar ya bizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?