tüp bebek fiyatları

canım yok öyle bir şey

özel bir durum varsa başka ama

ben 1 ay sonra tüpbebeğe başlıcam inşallah

Selam arkadaşlar, ben tüp tedavisine ocakta başlıycam ama Koşuyolunda umut tüp bebek merkezi var orda şuanda kampanya gibi bişey yapmışlar 4.000.-ytl tutuyomuş ve ekstra hiç bir şey ödenmiyormuş ama nekadar devam eder kampanya bilmiyorum.

Endişelerinde haklısın arkadaşım ama tüplerde tıkanıklık varsa laporoskopi olmadan heyet rapor vermiyor ...Yani anlayacağın her yolu denetiyolar yada sen denediğini ispat ediyosun o zaman heyet rapora onay veriyor..Benimde tek tüpüm tıkalı ve ben aşılama kesinlikle düşünmedim şansın çok az dedi doktor zaten heyetde aşılama demedi zaten ...Bide öyle bi durum var yani sen in isteğine göre çıkmıyo rapor heyete giriyo dosyan ya aşılma raporu çıkıyo yada tüp bebek anlatabildim mi..

selamlar bende geçen ay tüp bebek yaptırcaktım ama olmadı.. şartlarımız genelde uyuyordu rapor için ama bir pürüz çıktı..3 aşılamayı iğne ile yaptırmıştım üniv. hast.nde ama 2 sini saydılar birini saymadılar aşılamada bana verilen spermin 5 milyon ve üzeri olması gerekiyormuş bizimde ikisi 5 ve üzeri biri 3 küsür olunca rapor işi olmadı malesef.. doktorum 4. aşılamayı yapalım ona göre tüp bebek raporu ayarlarız dedi.. şimdi bende yarın inş. son aşılamama başlıyorum...
hepimiz için hayırlısı olsun kızlar..

kızlar ben lap oldum hiç aşılama yapılmadı

rahim ve bağırsaklarda çok yapışıklık varmış bu nedenle raporum çıkacak doğudan tüpbebeğe geceğiz

yaptırdığınız işlemleri belgelerini iyi takip edin zor durumda kalmayın

Benimde tek tüpüm kapalı çıktı ama yüzde yüz kapalı diyemeyiz bu ancak laparoskopi sonrası belli olur dediler.Ve bana aşılama için 6 ay daha bekle dediler.Beklemenin sonunda olmayınca biz biraz daha bekledik.Ve aşılamaya karar verdik.Heyet zaten doktorun yönlendirmesiyle ona göre karar veriyor.Bize herkes aşılama dedi.Başka yerlerede danışmıştık.
O zaman bana doktorun biri laparoskopi yapmalıyız tüpten önce derken bunu kastetti desene.Bende adamdan şüpelenmiştim.Ama devlet tedaviyi üniversite hastanesinde başlayıp devam ettiğim için laparoskopi şart koşulmaz bana sanırım.Öyle olsa doktorum derdi şart diye.Sanırım tedaviyi özelde yaptırınca bin dereden su getirtiyorlar.Çünkü bu sitede laparoskopi olup kısa süre sonra tüp yaptıranlarda var.
Ya canım senide çok yoruyorum.İnşallah herşey gönlümüze göre olur.Ben bugün yaramı yaktırdım ya bi dahaki ay aşılammama engel olmaz inşallah.Bi de yarayı yaktırmadan önce aşılama yapan doktoruma sormadım.İnşallah ondan bi tepki görmem

Bu ne ya böyle herşey iyi gibi gözükürken neler çıkarıyorlar.Madem öyle bi sorun olacak neden uyarmzlar ki bizi zamanında.Ben bişey sormak istiyorum üniversite hastanesinde 2 aşılama oldum ama biri iğneyle biri hapla yumurta gelişimi yapıldı.Hepsi iğneylemi olmak zorunda tüp bebek raporu için??

canım bana söyledikleri öyleydi... aşılamalarımı aynı hastanede olduğum halde 3de iğneylemi oldu diye sordular evet dedim.. hatta rapor vermek için hemşireler ve doktor çok uğraştı bir çıkar yolu bulmak istediler ama birinde sayı düşük heyet kabul etmez dediler...bana doktorum sordu ilacın kaldımı hiç diye bende gonal-f var deyince o zaman vakit kaybetmeden sana bir aşılama daha yapalım ondan sonra rapor işini hallederiz dedi... yani kısmetmi diyelim bundada bir hayır vardır diyelim bekliyoruz anlıyacağınız... banada çok zor geliyor artık doktora gitmek ama bilmem bellimi olur bu son aşılamada tutar belkimmm...:)) hayal etmesi bile güzelllll...

3 ünüde iğneyle mi oldun dediklerine göre kesin benim orda bi sorun çıkacak.Ben bi kere iğneyle yaptırdım çünkü.
İnşallah tutar canım bu işler belli olmuyo bazen olmaz dediğinde oluyor.Dualrım seninle..

Devletin karşılamadığı bazı ilaçlar olabiliyor canım.dediğini hiç kullanmadım bilgim yok malesef.(
Laparoskopi neden oldun iki tüptemi sorun vardı?Sonucunda doktor ne dedi?İyi leşmedinmi?
Banada laparoskopi önerildi de hala kararsızım işe yararmı gibi düşüncelerimi yenemedim açıkcası.

canım bende üç kere iğneyle oldum daha öncede ilaçla olmuştum onu saymadılar rapor için üç kere iğneyle aşılama şartmış

merhaba
ben ilk deneme haziranda yapmıştım ama maalesef olumsuz 2. denemeyi izmir şifa hastanesinde deneyeceğim umarım olur ssk üzerinden 3ooo ytl olacak şuan iğnelere başladım Allahım hepimize nasip edeer inşallah
bu hastane ile ilgili bilgisi olanlar varsa lütfen yazarmısınız

selam darkinlife, evet ya bizi hep uğraştırıyorlar...
bende bugün adetimin 3. günü gittim dosyamı inceleyince şaşırdılar asistan doktorlar seni niye gönderdiler 3 aşılamayı tamamlamışın niye 4. istediler anlayamadık dediler anlattım sayı olayını yani üçü 5 milyon üzeri biri düşük old. için dedim.. yok öyle bişey kim dedi diye inanmadılar aynı hastanede birbirlerinden haberleri yok biz bir arayalım dediler arayınca oradaki tüp bebek hemşiresi izah etmiş sayı 5 milyon olacak raporu ger gönderiyorlar diye asistanın bile tuhafına gitti hemşireler bizden çok biliyor buda yeni çıkmış işinizi çok zorlaştırıyorlar dedi... neyse sonuçta bugün benim 4. aşılamama start verdik velhasıl... bugün gonal-f 75 doz ile başladım hayırlısı olsun inşallah...

kızlar bende böyle sorunlar çıkmaması için özel doktora gidiyorum işlemlerimi hastanede yaptırıyorum. Tek doktorun bilmesi daha iyi oluyor hem tiroit rahatsızlığımda var o konudada bilgisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…