Aynen canim katılıyorum benimde 2 aşılama 6 tüp bebekten sonra igne hap gibi geliyor artikBen de iğneden çok korkan bir insandım canımm ama iki senedir iki kez tüp bebek denedim. Alıştım artık çok normal geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim katılıyorum benimde 2 aşılama 6 tüp bebekten sonra igne hap gibi geliyor artikBen de iğneden çok korkan bir insandım canımm ama iki senedir iki kez tüp bebek denedim. Alıştım artık çok normal geliyor
Kesinlikle katılıyorum ıssızın konusunda bu tür mesajlar bence de yer almamalı. İçten içe gördükçe üzüldüğünü tahmin edebiliyorum çünkü. Hassas olmakta fayda var.Merhabalar,
Epeydir konuyu ilgiyle takip ediyordum. Yazmak bu güneymiş,
ISSIZZ öncelikle çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Tüm heyecanı bekleyişi ve üzüntüyü seninle birlikte ben de yaşadım. Teşkil sonucu çıktı mi diye defalarca sayfayı kontrol ettim. Umarım bir dahakine kucağına aitsin yavrunu.
İkinci olarak benim hikayem uzun olduğundan çok girmeyeceğim, sadece doktor tavsiyesi istediğin için yazıyorum. Ben İzmir’de tepecik Doğum evi yanı devlette yaptırıyorum. Her aşama titizlikle yapılıyor emin ol. Her gidişimde kan alınıyor, muayene yapılıyor. Hatta pzt kan verdikten sonra Salı tekrar gittiğimde kan vermek istemedim. Malum kollar delik deşik. Ama maketler mecburuz alicam diye kestirip attı. Ayrıca doktorlar 5. Güne gitmeyen embrioyu transfer etmek istemiyormuş. Yanı öyle ozeldeki gibi sırf para almak icin transfer yapmıyorlar. Kısacası özeller en iyisi de olsa bana gire para tuzağınızdır. Ben şanslıydım yasım doluyor diye sıra bile beklemeden işlemlerim başladı. Herkes ayni olacak demiyorum ama bence özelden ziyade içine sinen bir kurumda yaptırmanı tavsiye ederim.
Son olarak diğer arkadaşlara bir mesajım var. Burası ıssız,in tüp bebekle ilgili yaşadıklarını paylaştığı bir sayfa. Elbette hepimiz merak içinde bir süreçteyiz. Sevinç’imizi paylaşmak istiyoruz. İssiz negatif sonucu aşığından beri burada yazılan pozitif mesajları beni öyle üzüyor ki anlatamam. Biliyorum kimse nispet yapmak istemez ama bence işsizin üzüntüsünü unutmadan hareket etmeliyiz. Bu mesajlarınızı başka konularda paylasabilirsiniz. Haddimi asgiysam özür dilerim. Arayan bekleyen herkesin kucağını doldursun rabbim
Merhabalar,
Epeydir konuyu ilgiyle takip ediyordum. Yazmak bu güneymiş,
ISSIZZ öncelikle çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Tüm heyecanı bekleyişi ve üzüntüyü seninle birlikte ben de yaşadım. Teşkil sonucu çıktı mi diye defalarca sayfayı kontrol ettim. Umarım bir dahakine kucağına aitsin yavrunu.
İkinci olarak benim hikayem uzun olduğundan çok girmeyeceğim, sadece doktor tavsiyesi istediğin için yazıyorum. Ben İzmir’de tepecik Doğum evi yanı devlette yaptırıyorum. Her aşama titizlikle yapılıyor emin ol. Her gidişimde kan alınıyor, muayene yapılıyor. Hatta pzt kan verdikten sonra Salı tekrar gittiğimde kan vermek istemedim. Malum kollar delik deşik. Ama maketler mecburuz alicam diye kestirip attı. Ayrıca doktorlar 5. Güne gitmeyen embrioyu transfer etmek istemiyormuş. Yanı öyle ozeldeki gibi sırf para almak icin transfer yapmıyorlar. Kısacası özeller en iyisi de olsa bana gire para tuzağınızdır. Ben şanslıydım yasım doluyor diye sıra bile beklemeden işlemlerim başladı. Herkes ayni olacak demiyorum ama bence özelden ziyade içine sinen bir kurumda yaptırmanı tavsiye ederim.
Son olarak diğer arkadaşlara bir mesajım var. Burası ıssız,in tüp bebekle ilgili yaşadıklarını paylaştığı bir sayfa. Elbette hepimiz merak içinde bir süreçteyiz. Sevinç’imizi paylaşmak istiyoruz. İssiz negatif sonucu aşığından beri burada yazılan pozitif mesajları beni öyle üzüyor ki anlatamam. Biliyorum kimse nispet yapmak istemez ama bence işsizin üzüntüsünü unutmadan hareket etmeliyiz. Bu mesajlarınızı başka konularda paylasabilirsiniz. Haddimi asgiysam özür dilerim. Arayan bekleyen herkesin kucağını doldursun rabbim
Kesinlikle katılıyorum ıssızın konusunda bu tür mesajlar bence de yer almamalı. İçten içe gördükçe üzüldüğünü tahmin edebiliyorum çünkü. Hassas olmakta fayda var.
canım benim ya. ilk mesajını okuduğumda nasıl dairede ağladıysam şimdi yine öyle yaptım. rabbim sabrını ve sabrından sonra muradını da versin inşallah. dün gece namazımda yine dua ettim sana ve bu sayfada bebek hayali kuran herkese. bu arada eltini canı gönülden tebrik derim. inşallah birgün senin de kolların dolar ve çooook mutlu olursun.. ( amin )Ben çok zor bir dönemden geçiyorum evet ama siz bana çok destek oldunuz allah hepinizden razı olsun..
Ben tüp bebek dönemim de kayınvalide de kaldım ve eltim 1 haftalık doğum yapmıştı..
Eşim transfer gününe kadar beni evden uzak tutmaya çalıştı bebek beni etkilemesin diye..
Ama eltim hiç sakınmadı beni ne zaman görse bebeği kucağıma verdi..
O kadar güzeldi ki maşallah küçücük bir kuzu..
Ona çok alıştım hergün kollarımdaydı..
Doğumda bol bol dua ettim rabbim ıssızi da sevindir kucağını doldur dedim dedi..
Allah razı olsun hiç benden sakınmadı bebegini.. benim kendi ablam bebeği sordu bana nasıl bebek iyimi kokladın mi dedi cennet kokuyor dedi çok güzel bir duygu anne olmak... dedi
Yüreğim sızladı oysaki biliyor hasasiyetimi yıllardır mücadele ettigimi yıkıldığımı ..
Bu sözlere gerek var mı gerçekten yoksa benmi çok hassasım arkadaşlar..
Tek bildiğim çok üzgün ve yorgunum...
canım benim ya. ilk mesajını okuduğumda nasıl dairede ağladıysam şimdi yine öyle yaptım. rabbim sabrını ve sabrından sonra muradını da versin inşallah. dün gece namazımda yine dua ettim sana ve bu sayfada bebek hayali kuran herkese. bu arada eltini canı gönülden tebrik derim. inşallah birgün senin de kolların dolar ve çooook mutlu olursun.. ( amin )
CanımBen çok zor bir dönemden geçiyorum evet ama siz bana çok destek oldunuz allah hepinizden razı olsun..
Ben tüp bebek dönemim de kayınvalide de kaldım ve eltim 1 haftalık doğum yapmıştı..
Eşim transfer gününe kadar beni evden uzak tutmaya çalıştı bebek beni etkilemesin diye..
Doğumda bol bol dua ettim rabbim ıssızi da sevindir kucağını doldur dedim dedi..
Allah razı olsun hiç benden sakınmadı bebegini.. benim kendi ablam bebeği sordu bana nasıl bebek iyimi kokladın mi dedi cennet kokuyor dedi çok güzel bir duygu anne olmak... dedi
Yüreğim sızladı oysaki biliyor hasasiyetimi yıllardır mücadele ettigimi yıkıldığımı ..
inşallah geçecek.. canı gönülden buna inanın..CanımISSIZZ aynı duyguları yaşıyorum iki kere tüp bebek yaptırıp transfer aşamasına bile gelemedim.Bir Arkadaşım çocuklu diğer arkadaşlarımı eve davet etmiş 10 arkadaştan sadece beni çağırmamış niye biliyor musun çünkü benim çocuğum yokmuş çocuklu bayanların yanında ben sıkılırmışım.Yaptığı açıklama tam da buydu.Benim tüp bebek sürecimi hiç kimse bilmez ailede.Kaynanam bana sen kısır mısın diye sordu.Eltim doktor bile önerdi off of.Hayat zor ama geçecek bu günler.
Art niyet aramayalım da bazen insanlar söylediklerinin altında yatan manayı kavrayamıyor. O yüzden avlananı kırılma. Düşüncesisin etmiş evet, ama sanmam ki bile isteye bunu yapsın.Ben çok zor bir dönemden geçiyorum evet ama siz bana çok destek oldunuz allah hepinizden razı olsun..
Cnm üzülme lütfen kaçıncı denemndi bak bir çok kez deneyip kaçıncı denemesinde hamile kalanlar var sabredelim benimde 3 .denemem olacak bende kayinvalidemdeyim görümdenim bebeği var bizim sınavımızda bu sağlık versin rabbimBen çok zor bir dönemden geçiyorum evet ama siz bana çok destek oldunuz allah hepinizden razı olsun..
Cnm üzülme lütfen kaçıncı denemndi bak bir çok kez deneyip kaçıncı denemesinde hamile kalanlar var sabredelim benimde 3 .denemem olacak bende kayinvalidemdeyim görümdenim bebeği var bizim sınavımızda bu sağlık versin rabbim
Mrb. Ne rahatsizligi varmis peki ?Issız ym kendini üzme artikk bakk poskolxoji herseyin ilaci benim yengemim iki kez tub bebek yapti ikiside tutdu 3aylil.olunca kalni duruyordu anne karnindaa kirtas oluyodu megwe baska bi rahaysizligi varmis sonradan ogrendikk
Sabırli ol ve dua et tekrar dene pes etme