Tüp bebek günlüğüm.. hepinizi bekliyorum destek için..

ISSIZ çoookkkk üzüldüm canım biliorum şuan ne desek sana boş, tabiki üzüleceksin ne umutlarla başlıyoruz ama inan ilk günkü gibi olmuosun, yeni gün yeni umutlar beslio, biraz topla kendini, dinlen kaldığın yerden dewam et, bunların hepsi birer tecrübe tabiki engellerle karşılaşıyoruz herşey güzel olacak hırpalama kendini, güzel haberlerle buluşalım, takipteyim

Merhabalar,

Epeydir konuyu ilgiyle takip ediyordum. Yazmak bu güneymiş,
ISSIZZ ISSIZZ öncelikle çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Tüm heyecanı bekleyişi ve üzüntüyü seninle birlikte ben de yaşadım. Teşkil sonucu çıktı mi diye defalarca sayfayı kontrol ettim. Umarım bir dahakine kucağına aitsin yavrunu.

İkinci olarak benim hikayem uzun olduğundan çok girmeyeceğim, sadece doktor tavsiyesi istediğin için yazıyorum. Ben İzmir’de tepecik Doğum evi yanı devlette yaptırıyorum. Her aşama titizlikle yapılıyor emin ol. Her gidişimde kan alınıyor, muayene yapılıyor. Hatta pzt kan verdikten sonra Salı tekrar gittiğimde kan vermek istemedim. Malum kollar delik deşik. Ama maketler mecburuz alicam diye kestirip attı. Ayrıca doktorlar 5. Güne gitmeyen embrioyu transfer etmek istemiyormuş. Yanı öyle ozeldeki gibi sırf para almak icin transfer yapmıyorlar. Kısacası özeller en iyisi de olsa bana gire para tuzağınızdır. Ben şanslıydım yasım doluyor diye sıra bile beklemeden işlemlerim başladı. Herkes ayni olacak demiyorum ama bence özelden ziyade içine sinen bir kurumda yaptırmanı tavsiye ederim.

Son olarak diğer arkadaşlara bir mesajım var. Burası ıssız,in tüp bebekle ilgili yaşadıklarını paylaştığı bir sayfa. Elbette hepimiz merak içinde bir süreçteyiz. Sevinç’imizi paylaşmak istiyoruz. İssiz negatif sonucu aşığından beri burada yazılan pozitif mesajları beni öyle üzüyor ki anlatamam. Biliyorum kimse nispet yapmak istemez ama bence işsizin üzüntüsünü unutmadan hareket etmeliyiz. Bu mesajlarınızı başka konularda paylasabilirsiniz. Haddimi asgiysam özür dilerim. Arayan bekleyen herkesin kucağını doldursun rabbim

Merhabalar bende dun transfer oldu suan yatiyorum tek kafama takilan soru idrara cikinca bisey olurmu duserlermi transferden yarim saat sonra idara ciktim.ama baya korktum

Merhabalar,

ISSIZZ ISSIZZ öncelikle çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Tüm heyecanı bekleyişi ve üzüntüyü seninle birlikte ben de yaşadım. Teşkil sonucu çıktı mi diye defalarca sayfayı kontrol ettim. Umarım bir dahakine kucağına aitsin yavrunu.

İkinci olarak benim hikayem uzun olduğundan çok girmeyeceğim, sadece doktor tavsiyesi istediğin için yazıyorum. Ben İzmir’de tepecik Doğum evi yanı devlette yaptırıyorum. Her aşama titizlikle yapılıyor emin ol. Her gidişimde kan alınıyor, muayene yapılıyor. Hatta pzt kan verdikten sonra Salı tekrar gittiğimde kan vermek istemedim. Malum kollar delik deşik. Ama maketler mecburuz alicam diye kestirip attı. Ayrıca doktorlar 5. Güne gitmeyen embrioyu transfer etmek istemiyormuş. Yanı öyle ozeldeki gibi sırf para almak icin transfer yapmıyorlar. Kısacası özeller en iyisi de olsa bana gire para tuzağınızdır. Ben şanslıydım yasım doluyor diye sıra bile beklemeden işlemlerim başladı. Herkes ayni olacak demiyorum ama bence özelden ziyade içine sinen bir kurumda yaptırmanı tavsiye ederim.

Son olarak diğer arkadaşlara bir mesajım var. Burası ıssız,in tüp bebekle ilgili yaşadıklarını paylaştığı bir sayfa. Elbette hepimiz merak içinde bir süreçteyiz. Sevinç’imizi paylaşmak istiyoruz. İssiz negatif sonucu aşığından beri burada yazılan pozitif mesajları beni öyle üzüyor ki anlatamam. Biliyorum kimse nispet yapmak istemez ama bence işsizin üzüntüsünü unutmadan hareket etmeliyiz. Bu mesajlarınızı başka konularda paylasabilirsiniz. Haddimi asgiysam özür dilerim. Arayan bekleyen herkesin kucağını doldursun rabbim
Kesinlikle katılıyorum ıssızın konusunda bu tür mesajlar bence de yer almamalı. İçten içe gördükçe üzüldüğünü tahmin edebiliyorum çünkü. Hassas olmakta fayda var.

Merhabalar,

Siz ne kadar güzel bir insansiniz..
Allah razı olsun sizden..
Ne kadar düşünceli bir insansınız..
Çok teşekkür ederim size..
Bu aralar hasas dönemden geçiyorum evet..
Benimle aynı zamanda bu yola giren arkadaşların positif oluşu beni mutlu eder ama içimden bir ses de diyor ki keşke benim de positif olsaydı çok yoruldum allahım..
O gün çok ağladım hıçkırıklarla keşke ölseydim bu günü görmeseydim dedim isyana düştüm tekrar ayağı kalkmaya çalışıyorum...
Ben hiç iyi değilim.. Yüreğim paramparça duygularımı ifade etmekte zorluk çekiyorum ama biliyorum ki sizler beni çok çok iyi anlarsınız...

Kesinlikle katılıyorum ıssızın konusunda bu tür mesajlar bence de yer almamalı. İçten içe gördükçe üzüldüğünü tahmin edebiliyorum çünkü. Hassas olmakta fayda var.

Çok teşekkür ederim çok düşüncelisiniz..
Aynı yolda olanlar anlar bitek bizi..
Rabbim pozitif olanların sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Ben çok zor bir dönemden geçiyorum evet ama siz bana çok destek oldunuz allah hepinizden razı olsun..
Ben tüp bebek dönemim de kayınvalide de kaldım ve eltim 1 haftalık doğum yapmıştı..
Eşim transfer gününe kadar beni evden uzak tutmaya çalıştı bebek beni etkilemesin diye..
Ama eltim hiç sakınmadı beni ne zaman görse bebeği kucağıma verdi..
O kadar güzeldi ki maşallah küçücük bir kuzu..
Ona çok alıştım hergün kollarımdaydı..
Doğumda bol bol dua ettim rabbim ıssızi da sevindir kucağını doldur dedim dedi..
Allah razı olsun hiç benden sakınmadı bebegini.. benim kendi ablam bebeği sordu bana nasıl bebek iyimi kokladın mi dedi cennet kokuyor dedi çok güzel bir duygu anne olmak... dedi :(
Yüreğim sızladı oysaki biliyor hasasiyetimi yıllardır mücadele ettigimi yıkıldığımı ..
Bu sözlere gerek var mı gerçekten yoksa benmi çok hassasım arkadaşlar..
Tek bildiğim çok üzgün ve yorgunum...

Ben çok zor bir dönemden geçiyorum evet ama siz bana çok destek oldunuz allah hepinizden razı olsun..
Ben tüp bebek dönemim de kayınvalide de kaldım ve eltim 1 haftalık doğum yapmıştı..
Eşim transfer gününe kadar beni evden uzak tutmaya çalıştı bebek beni etkilemesin diye..
Doğumda bol bol dua ettim rabbim ıssızi da sevindir kucağını doldur dedim dedi..
Allah razı olsun hiç benden sakınmadı bebegini.. benim kendi ablam bebeği sordu bana nasıl bebek iyimi kokladın mi dedi cennet kokuyor dedi çok güzel bir duygu anne olmak... dedi :KK43:
Yüreğim sızladı oysaki biliyor hasasiyetimi yıllardır mücadele ettigimi yıkıldığımı ..
canım benim ya. ilk mesajını okuduğumda nasıl dairede ağladıysam şimdi yine öyle yaptım. rabbim sabrını ve sabrından sonra muradını da versin inşallah. dün gece namazımda yine dua ettim sana ve bu sayfada bebek hayali kuran herkese. bu arada eltini canı gönülden tebrik derim. inşallah birgün senin de kolların dolar ve çooook mutlu olursun.. ( amin )

canım benim ya. ilk mesajını okuduğumda nasıl dairede ağladıysam şimdi yine öyle yaptım. rabbim sabrını ve sabrından sonra muradını da versin inşallah. dün gece namazımda yine dua ettim sana ve bu sayfada bebek hayali kuran herkese. bu arada eltini canı gönülden tebrik derim. inşallah birgün senin de kolların dolar ve çooook mutlu olursun.. ( amin )

ALLAH razı olsun bizide duan da unutmadığın için çok teşekkür ederim allahım herkesin muradını versin Inşallah...

Allah razı olsun hiç benden sakınmadı bebegini.. benim kendi ablam bebeği sordu bana nasıl bebek iyimi kokladın mi dedi cennet kokuyor dedi çok güzel bir duygu anne olmak... dedi :KK43:
Canım ISSIZZ ISSIZZ aynı duyguları yaşıyorum iki kere tüp bebek yaptırıp transfer aşamasına bile gelemedim.Bir Arkadaşım çocuklu diğer arkadaşlarımı eve davet etmiş 10 arkadaştan sadece beni çağırmamış niye biliyor musun çünkü benim çocuğum yokmuş çocuklu bayanların yanında ben sıkılırmışım.Yaptığı açıklama tam da buydu.Benim tüp bebek sürecimi hiç kimse bilmez ailede.Kaynanam bana sen kısır mısın diye sordu.Eltim doktor bile önerdi off of.Hayat zor ama geçecek bu günler.

Canım ISSIZZ ISSIZZ aynı duyguları yaşıyorum iki kere tüp bebek yaptırıp transfer aşamasına bile gelemedim.Bir Arkadaşım çocuklu diğer arkadaşlarımı eve davet etmiş 10 arkadaştan sadece beni çağırmamış niye biliyor musun çünkü benim çocuğum yokmuş çocuklu bayanların yanında ben sıkılırmışım.Yaptığı açıklama tam da buydu.Benim tüp bebek sürecimi hiç kimse bilmez ailede.Kaynanam bana sen kısır mısın diye sordu.Eltim doktor bile önerdi off of.Hayat zor ama geçecek bu günler.
inşallah geçecek.. canı gönülden buna inanın..

Art niyet aramayalım da bazen insanlar söylediklerinin altında yatan manayı kavrayamıyor. O yüzden avlananı kırılma. Düşüncesisin etmiş evet, ama sanmam ki bile isteye bunu yapsın.

Çok zor bir süreç kesinlikle, ama sana destek olan insanların varlığından güç al. Dim dik ayakta dur ve savaş. Annelik Harika bir duygu ama İnan ki evlada sahip olabilmekle verdiğin savas bitmeyecek. Her zaman onun icin bir savaşın içinde olacaksın. Bu yüzden güçlü olmalı, yıkılmamalı ve asla pes etmemelisin. İnsanları dinleme, kendini hiç dinleme. Bir karar ver ve bu kararın arkasında dimdik ayakta savaş.
Belki 3 belki de 5 denemede hatta bakarsın doğal yollardan anne olacaksın. Ama sana inanıyorum sen de kendine İnan :)

Cnm üzülme lütfen kaçıncı denemndi bak bir çok kez deneyip kaçıncı denemesinde hamile kalanlar var sabredelim benimde 3 .denemem olacak bende kayinvalidemdeyim görümdenim bebeği var bizim sınavımızda bu sağlık versin rabbim

Cnm üzülme lütfen kaçıncı denemndi bak bir çok kez deneyip kaçıncı denemesinde hamile kalanlar var sabredelim benimde 3 .denemem olacak bende kayinvalidemdeyim görümdenim bebeği var bizim sınavımızda bu sağlık versin rabbim

2. Denemeydi canım..
Herşey kaliteli 5. Gün embriyosu iyi kalitede iki tane transfer yapıldı yinede negatif..
1 i bile tutmamış.. çok şaşkınım çok ümitlenmistim.. beynim şöyle diyor..
2 tane iyi kalitede bile tutmadiysa senin çocuğun olmaz diyor iç sesim...
Bu film hep başa saracak gibi dönüpdolaşıp aynı yere varıyorum..
Umutsuzluğa düştüm kendimi toparlamam zaman alacak gibi...
Rüyada gibiyim...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

ISSIZZ ISSIZZ mesajların benı de üzdü canım ne diyeyim damdan düşeni damdan düşen anlar derler ya ne desem bilemiyorum, ben 2kere iğneli denedim olmadı psikolojik boyutu zor süreçti tüp bebek ayrı zordur ki hiç yaptırmadım, , insanların bebek yokmu demesinden yoruldum işyerınde bile sohbette bebek lafı acılıyor, toplum içinde biyere Cıkıyorsun herkes bebek yokmu uzak yakın kişi farketmiyor, hele güya arkadaş diye yaklaşanların lafları olur ya inşallah ya yarım dil ucuyla konuşmaları..
Yegenlerımı seviyorum diye kendi cocugun olsa başka dıe laf sokanlar onu bizde biliyoruz ama kendi canımdan bir insanı el kadar bebeyi neden sevmeyeyim bu bakış açısını anlayabilmem mümkün değil..
3ay kaldı olmazsa bende artık tüp bebek başlayacağım dönem dönem sınavlarımız değişir vardır Yaradanın bir planı, hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah bizleri bir zamanda bekliyor

Issız ym kendini üzme artikk bakk poskolxoji herseyin ilaci benim yengemim iki kez tub bebek yapti ikiside tutdu 3aylil.olunca kalni duruyordu anne karnindaa kirtas oluyodu megwe baska bi rahaysizligi varmis sonradan ogrendikk
Sabırli ol ve dua et tekrar dene pes etme
Mrb. Ne rahatsizligi varmis peki ?

Back
X