Tüp bebek günlüğüm :)

narkoz verdiler mi herhangi bir acı hissettiniz mi ?
Evet verdiler genel anestezi ile yapıldı işlem,dr um zaten inanılmaz biridir hemsirelerde bir okadar tatlıydı.hiç bir şey hissetmedim damar yolu açtılar ilacı verir vermez yüzümde bi karıncalanma sonrasında hiç bir şey olmamış gibi odamda buldum kendimi.eşim dün anlattı kıyamam gözleri dolu dolu konusmusum; oldumu çok istiyorum piskolojim bozuldu vs demişim ama hatırlamıyorum tabi suanda da gayet iyiyim dün çok fazla siskinliğim vardı gaz problemim daha öncesinde de olduğu için alışkın sayılırım,kimse korkmasın stres yapmasın gerçekten hiç bir şey hissetmiyorsunuz.

çok şükür en korktuğum aşama yumurta toplanması hakkın da hayırlısı olsun inşallah bebeğine kavuşursun bu kez :)

çok şükür en korktuğum aşama yumurta toplanması hakkın da hayırlısı olsun inşallah bebeğine kavuşursun bu kez :)
benim de en çok korktuğum kısım yumurta toplama haftaya iğnelerim başlıyor ve çok stresliyim opu işlemini düşündükçe stres duyuyorum kimininki çok ağrılı geçiyor çünkü

benim de en çok korktuğum kısım yumurta toplama haftaya iğnelerim başlıyor ve çok stresliyim opu işlemini düşündükçe stres duyuyorum kimininki çok ağrılı geçiyor çünkü

evet bende aynı durumdayım daha ilaçlara başlamadım ama korkuyorum gerçi hsg gibi ise ben narkozsuz çektirmeme rağmen çok rahat geçti onunla kıyaslıyorum acaba öyle bişey midir Allah yardımcımız olsun

Sizi temin edebilirimki iğne aşaması yumurta toplanmasından daha zor benim gibi iğneden korkanlar için de psikolojik olarakta ayrıca.hic bir şey hissetmiyorsunuz damar yolu haricinde

Şimdi doktorum aradı 8 yumurta içersinde 6 sını eledik 4 ü döllendi 3 gün gelişimine göre haber vericem dedi bu iyi bi oran mı acaba deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi

Şimdi doktorum aradı 8 yumurta içersinde 6 sını eledik 4 ü döllendi 3 gün gelişimine göre haber vericem dedi bu iyi bi oran mı acaba deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi
hadi inşallah güzel haberler kuzucum yumurta toplama işleminden sonra atıyorum sabah oldu öğleden sonra işe gidilebilir mi sence

harika bi haber :) arkadaşımın tek yumurtasını dölleyebilmişlerdi bence iyi bir rakam 3 üz mü olacak ne :)

hadi inşallah güzel haberler kuzucum yumurta toplama işleminden sonra atıyorum sabah oldu öğleden sonra işe gidilebilir mi sence
Ben regl sancısı hiç çekmediğim için bana Biraz fazla ağrılı gibi geldi ama regl sancısı normaldede cektiysen onun bir tık üstü galiba.ama ilk gün dinlenmelisin derim ben neticede anestezi yapılacak o biraz mahmurluk yapabilir canımmm

Herkese hayırlı olsun, kısa zamanda bebişinize/bebişlerinize kavuşun inşallah kızlar. :)

Canım bu yağ aldırma olayını DR una söylesen çok iyi olurdu. Vücudumuzdaki yağ oranının ürettiğimiz hormonlarla direk alakası var. Transferden sonra hormon ilaçları verecekler size, belki DR bunu göz önünde bulundurarak doz ayarı yapardı... Ayrıca benimde 4 tane döllenmişti, sonra 3 kaldı yaş 38 ve 3. deneme olunca (yanlışlıkla ) 3 transfer yapıldı. :)

Amin çok teşekkürler isteyen herkes inşallah

Dr um yaklaşık 6 senedir muayene olduğum biri yalnızca tüp bebek tedavisinde değil rutin kontrollerimi yapan kişi olduğu için herseyi biliyor,ama bilmeseydi kesinlikle söylemekte fayda var.sende bebeğini sağlıcakla kucağına alır hayal ettiğin mutluluğu yaşarsın dilerim,darısı basımıza

Bende 5 yıllık evliyim 30 yaşındayım bizde birçok yumurta takibi yaptırdık ama aşılamayı es geçip direk tüp bebeğe başladık zaman kaybetmemek için aşılama tutma oranı çok düşük
bende 5 yıllık evliyim canm 30 yaşındayım maalesef zaman kaybettim iğne tedavisi aşılama yediğim hormonlar da cabası bu ay tüp bebeğe başlıyorum hayırlısı olsun hepimizin hakkında dualarımdasınız

taze transfer mi oldunuz yani ilk deneme tuttu mu dondurulmuş değildi değil mi

Çok teşekkür ederim. Herşey Allahın nasibi, takdiri. Benim yumurta rezervim çok düşük. 2 yumurta alındı. 1 tanesi döllendi. Diğeri olmadı dediler. Tek yumurtayla hamileyim. Başka ihtimalim yoktu zaten. 3. Gün transfer oldum. Şimdi 3 aylık hamileyim. Hep dua ediyorum Allahım evlat hasreti çeken herkesi mutlu etsin inşallah beni de sağlıkla kavuştursun bebeğime.

inşallah bizim de olacak cnm inşallah rastgider herşey kolay ve sorunsuz gider

arkadaşlar merhaba bliyorsunuz bu cumartesi tüp bebek için ön görüşmeye gittik başlamak için adetimin 2, günü bekliyorum cumartesi günü doktor muayeneside oldum bugun adetim 9 gün gecikti dün dayanamayıp gebelik testi yaptı negatifti işi gidip geldikten sonra fark ettim ki silik olarak çift çizgi olmuş ,aklım çok karıştı bebek olmuş olsa doktor görmez miydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…