Evet verdiler genel anestezi ile yapıldı işlem,dr um zaten inanılmaz biridir hemsirelerde bir okadar tatlıydı.hiç bir şey hissetmedim damar yolu açtılar ilacı verir vermez yüzümde bi karıncalanma sonrasında hiç bir şey olmamış gibi odamda buldum kendimi.eşim dün anlattı kıyamam gözleri dolu dolu konusmusum; oldumu çok istiyorum piskolojim bozuldu vs demişim ama hatırlamıyorum tabinarkoz verdiler mi herhangi bir acı hissettiniz mi ?
Evet verdiler genel anestezi ile yapıldı işlem,dr um zaten inanılmaz biridir hemsirelerde bir okadar tatlıydı.hiç bir şey hissetmedim damar yolu açtılar ilacı verir vermez yüzümde bi karıncalanma sonrasında hiç bir şey olmamış gibi odamda buldum kendimi.eşim dün anlattı kıyamam gözleri dolu dolu konusmusum; oldumu çok istiyorum piskolojim bozuldu vs demişim ama hatırlamıyorum tabisuanda da gayet iyiyim dün çok fazla siskinliğim vardı gaz problemim daha öncesinde de olduğu için alışkın sayılırım,kimse korkmasın stres yapmasın gerçekten hiç bir şey hissetmiyorsunuz.
benim de en çok korktuğum kısım yumurta toplama haftaya iğnelerim başlıyor ve çok stresliyim opu işlemini düşündükçe stres duyuyorum kimininki çok ağrılı geçiyor çünküçok şükür en korktuğum aşama yumurta toplanması hakkın da hayırlısı olsun inşallah bebeğine kavuşursun bu kez :)
benim de en çok korktuğum kısım yumurta toplama haftaya iğnelerim başlıyor ve çok stresliyim opu işlemini düşündükçe stres duyuyorum kimininki çok ağrılı geçiyor çünkü
benim de en çok korktuğum kısım yumurta toplama haftaya iğnelerim başlıyor ve çok stresliyim opu işlemini düşündükçe stres duyuyorum kimininki çok ağrılı geçiyor çünkü
hadi inşallah güzel haberler kuzucum yumurta toplama işleminden sonra atıyorum sabah oldu öğleden sonra işe gidilebilir mi senceŞimdi doktorum aradı 8 yumurta içersinde 6 sını eledik 4 ü döllendi 3 gün gelişimine göre haber vericem dedi bu iyi bi oran mı acaba deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi
Şimdi doktorum aradı 8 yumurta içersinde 6 sını eledik 4 ü döllendi 3 gün gelişimine göre haber vericem dedi bu iyi bi oran mı acaba deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi
Ben regl sancısı hiç çekmediğim için bana Biraz fazla ağrılı gibi geldi ama regl sancısı normaldede cektiysen onun bir tık üstü galiba.ama ilk gün dinlenmelisin derim ben neticede anestezi yapılacak o biraz mahmurluk yapabilir canımmmhadi inşallah güzel haberler kuzucum yumurta toplama işleminden sonra atıyorum sabah oldu öğleden sonra işe gidilebilir mi sence
Hahahah ayyy Hayırlısı ne ise öyle olsunharika bi haber :) arkadaşımın tek yumurtasını dölleyebilmişlerdi bence iyi bir rakam 3 üz mü olacak ne :)
Hahahah ayyy Hayırlısı ne ise öyle olsun
Şimdi doktorum aradı 8 yumurta içersinde 6 sını eledik 4 ü döllendi 3 gün gelişimine göre haber vericem dedi bu iyi bi oran mı acaba deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi
Herkese hayırlı olsun, kısa zamanda bebişinize/bebişlerinize kavuşun inşallah kızlar. :)
Canım bu yağ aldırma olayını DR una söylesen çok iyi olurdu. Vücudumuzdaki yağ oranının ürettiğimiz hormonlarla direk alakası var. Transferden sonra hormon ilaçları verecekler size, belki DR bunu göz önünde bulundurarak doz ayarı yapardı... Ayrıca benimde 4 tane döllenmişti, sonra 3 kaldı yaş 38 ve 3. deneme olunca (yanlışlıkla) 3 transfer yapıldı. :)
bende 5 yıllık evliyim canm 30 yaşındayım maalesef zaman kaybettim iğne tedavisi aşılama yediğim hormonlar da cabası bu ay tüp bebeğe başlıyorum hayırlısı olsun hepimizin hakkında dualarımdasınızBende 5 yıllık evliyim 30 yaşındayım bizde birçok yumurta takibi yaptırdık ama aşılamayı es geçip direk tüp bebeğe başladık zaman kaybetmemek için aşılama tutma oranı çok düşük
taze transfer mi oldunuz yani ilk deneme tuttu mu dondurulmuş değildi değil miBiz çok hızlı karar verdik tüp bebek için normal şekilde olan bi çocuğum olmasına rağmen . Dr fsh değerimin yüksek olduğunu söyledi. Farklı bi dr.a gittim o da aynı şeyi söyledi. Ve çok şükür ilk seferde hamile kaldım. Nasipte bu şekilde olması varmış. İyi ki gitmişim. Zor değil sabır işi tüp bebek. Ama hepsi 3 hafta işte. Sonrası normal bi hamilelik gibi. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Taze transfer canım. İlk deneme..taze transfer mi oldunuz yani ilk deneme tuttu mu dondurulmuş değildi değil mi
Taze transfer canım. İlk deneme..
Çok teşekkür ederim. Herşey Allahın nasibi, takdiri. Benim yumurta rezervim çok düşük. 2 yumurta alındı. 1 tanesi döllendi. Diğeri olmadı dediler. Tek yumurtayla hamileyim. Başka ihtimalim yoktu zaten. 3. Gün transfer oldum. Şimdi 3 aylık hamileyim. Hep dua ediyorum Allahım evlat hasreti çeken herkesi mutlu etsin inşallah beni de sağlıkla kavuştursun bebeğime.Maşallah,sağlıkla sıhhatle yavrunuzu kucagınıza alırsınız inşallah.benimde ilk umarım benimkide olumlu neticelenir,ve tabi tedavi gören tüm arkadaslarımın.2 gündür kötü postlar okuyup umutsuzluğa kapılmıştım ilaç gibi geldi :)
inşallah bizim de olacak cnm inşallah rastgider herşey kolay ve sorunsuz giderMaşallah,sağlıkla sıhhatle yavrunuzu kucagınıza alırsınız inşallah.benimde ilk umarım benimkide olumlu neticelenir,ve tabi tedavi gören tüm arkadaslarımın.2 gündür kötü postlar okuyup umutsuzluğa kapılmıştım ilaç gibi geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?