Tüp bebek günlüğüm :)

Yaaaaaaaaa 407.30 çıktı değerim bugün doktorun verdiği test günümdü,ikiz olabilir dedi bir ihtimal :) içim içime sıgmıyor Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Tebrikler cok sevindim

Yaaaaaaaaa 407.30 çıktı değerim bugün doktorun verdiği test günümdü,ikiz olabilir dedi bir ihtimal :) içim içime sıgmıyor Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
gozun aydin hayirlisi olsun canimm cok sevindim allahh kucagina almayi da nasip etsin insallahh darisi basima ve tum isteyenlere : )

Herkese Merhaba. Ben de ilk defa tüp bebek tedavisine basladim. Bugun 2. Ignemi vurdum. Kendimde hicbir degisiklik hissetmiyorum. Menopur 75 kullanıyorum. Ne kasık agrisi var ne baska bisiy. Normal mi bu? Sizin ne zaman kasiklariniz filan agridi. Hep cok kötü oluyo filan diyorlardi tup bebek yaptıranlar??

Merhaba canım tedavin umarım çok güzel ve olumlu geçer , çok kötü diyenler neden demiş bilemedim sürecin hiç bir evresinde deli gibi ağrılar çekmiyo kimse zaman zaman regl sancısı yada gaz sancısı olabiliyor ama iğne döneminde zaten yok bunlar benim kendi adıma en stresli dönemim iğne evresiydi oda iğneden çok korkmamdan kaynaklı birde piskolojik süreç acaba olucak mı olmicakmı diye düşünmek.uzun lafın kısası endişelenmene gerek yok absrtmıslar sanki biraz:) tekrar geçmiş olsun

Teşekkür ederim ilginizden dolayi. Ne bileyim hep öyle seyler anlatiliyo ki aynisini yasayacam diye oturup bekliyorum. tesekkur ederim icimi rahatlattiniz biraz

merhaba canım umarım seninde güzel haberlerini alırız burdan aldığın ilaçlar nelerdir tedavini nerde görüyorsun :)

merhaba canım umarım seninde güzel haberlerini alırız burdan aldığın ilaçlar nelerdir tedavini nerde görüyorsun :)

Baskilayici olarak lucrin, yumurta olusumu icin Menopur 75 kullaniyorum. 225 doz aliyorum menopuru. Adana baskent hastanesinde tedavim sürüyor. Hepimizin gonlune gore versin Rabbim insallah

selam kızlar bende ilk kez tüp bebek serüvenine başladım 13 yumurtam toplandı 9 tanesi döllendi ama 5. gün embiryosu sadece 1 tane kaldı ve donduruldu adetimde gideceğim transfere

selam kızlar bende ilk kez tüp bebek serüvenine başladım 13 yumurtam toplandı 9 tanesi döllendi ama 5. gün embiryosu sadece 1 tane kaldı ve donduruldu adetimde gideceğim transfere

Hayırlısı olsun canım en azından dondurulacak kalitedeymis iyi tarafından bak yumurtanın çokluğu azlığı değil önemli olan kalitesi umarım tedavi sürecin olumlu geçer

doktorum havuz yöntemi yapabiliriz dedi ama ben istemiyorum maliyeti çok yüksek diye

selam kızlar kontrolden geldım suan cok sükür keselerimizi gördük

2 gün sonra işe döndün mü cnm

Merhaba heyecanla açtığım konuyu unutmuş gitmişim öncelikle tüp bebek tedavisine baslayacak olan tedavi halinde olan tüm arkadaslarıma şans ve sabır diliyorum inşallah hepiniz güzel olumlu sonuçlar alırsınız Benimle aynı dönem önce yada sonra hamilelik süreci devam eden arkadaslarıma da sağlıklı sorunsuz gebelik süreci Tedavi sürecinden bu zamana 4 ay geçmiş dün kontrolümüz vardı ense kalınlıgı burun kemiği hersey yolunda çok şükür yerinde duramayan oğlumun 11. Haftasında soylemisti cinsiyetini ancak sürekli uyuyan bebişimin bir prenses oldugunu dün öğrendik Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Ay ne kadar güzel maşallah Allah nazarlardan saklasın bir oğlan bir kız nasip olucak sağlıcakla büyüyüp hhayırlısı ile gelsinler InşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…