Amin canım İnşallah öyledir sıkı sıkı tutunmuşlardır Allah’ın izniyleAyy gözün aydin canim amin inşallah hepimizin yuzu güler bende bekliyorum daha bir hafta var umarim hala icimdelerdir
Tebrikler cok sevindimYaaaaaaaaa 407.30 çıktı değerim bugün doktorun verdiği test günümdü,ikiz olabilir dedi bir ihtimal :) içim içime sıgmıyor Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
gozun aydin hayirlisi olsun canimm cok sevindim allahh kucagina almayi da nasip etsin insallahh darisi basima ve tum isteyenlere : )Yaaaaaaaaa 407.30 çıktı değerim bugün doktorun verdiği test günümdü,ikiz olabilir dedi bir ihtimal :) içim içime sıgmıyor Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
gozun aydin hayirlisi olsun canimm cok sevindim allahh kucagina almayi da nasip etsin insallahh darisi basima ve tum isteyenlere : )
Herkese Merhaba. Ben de ilk defa tüp bebek tedavisine basladim. Bugun 2. Ignemi vurdum. Kendimde hicbir degisiklik hissetmiyorum. Menopur 75 kullanıyorum. Ne kasık agrisi var ne baska bisiy. Normal mi bu? Sizin ne zaman kasiklariniz filan agridi. Hep cok kötü oluyo filan diyorlardi tup bebek yaptıranlar??
Teşekkür ederim ilginizden dolayi. Ne bileyim hep öyle seyler anlatiliyo ki aynisini yasayacam diye oturup bekliyorum. tesekkur ederim icimi rahatlattiniz birazMerhaba canım tedavin umarım çok güzel ve olumlu geçer , çok kötü diyenler neden demiş bilemedim sürecin hiç bir evresinde deli gibi ağrılar çekmiyo kimse zaman zaman regl sancısı yada gaz sancısı olabiliyor ama iğne döneminde zaten yok bunlar benim kendi adıma en stresli dönemim iğne evresiydi oda iğneden çok korkmamdan kaynaklı birde piskolojik süreç acaba olucak mı olmicakmı diye düşünmek.uzun lafın kısası endişelenmene gerek yok absrtmıslar sanki biraz:) tekrar geçmiş olsun
merhaba canım umarım seninde güzel haberlerini alırız burdan aldığın ilaçlar nelerdir tedavini nerde görüyorsun :)Herkese Merhaba. Ben de ilk defa tüp bebek tedavisine basladim. Bugun 2. Ignemi vurdum. Kendimde hicbir degisiklik hissetmiyorum. Menopur 75 kullanıyorum. Ne kasık agrisi var ne baska bisiy. Normal mi bu? Sizin ne zaman kasiklariniz filan agridi. Hep cok kötü oluyo filan diyorlardi tup bebek yaptıranlar??
merhaba canım umarım seninde güzel haberlerini alırız burdan aldığın ilaçlar nelerdir tedavini nerde görüyorsun :)
selam kızlar bende ilk kez tüp bebek serüvenine başladım 13 yumurtam toplandı 9 tanesi döllendi ama 5. gün embiryosu sadece 1 tane kaldı ve dondurulduadetimde gideceğim transfere
Ayy cnm ikiz mi hayırlı olsun kuzum:)selam kızlar kontrolden geldım suan cok sükür keselerimizi gördük
Evet kuzum ikizler :)Ayy cnm ikiz mi hayırlı olsun kuzum:)
2 gün sonra işe döndün mü cnmSürekli yatmak kesinlikle yok. Doktorum bana çok ağır işler yapmadan normal hayatına dönebilirsin dedi ben şımarıklıktan iki gün izin aldım evde dinleniyim diye :) evde kalkıp dolanıyorum ama. Sürekli yatınca rahime kan akışı azalıyormuş ve bu daha kötü.
İnşallah bir an önce bebeğine kavuşursun.
Evet döndüm ama işim yorucu bir iş değil masa başı2 gün sonra işe döndün mü cnm
Ay ne kadar güzel maşallah Allah nazarlardan saklasın bir oğlan bir kız nasip olucak sağlıcakla büyüyüp hhayırlısı ile gelsinler InşAllahMerhaba heyecanla açtığım konuyu unutmuş gitmişimöncelikle tüp bebek tedavisine baslayacak olan tedavi halinde olan tüm arkadaslarıma şans ve sabır diliyorum inşallah hepiniz güzel olumlu sonuçlar alırsınız Benimle aynı dönem önce yada sonra hamilelik süreci devam eden arkadaslarıma da sağlıklı sorunsuz gebelik süreci Tedavi sürecinden bu zamana 4 ay geçmiş dün kontrolümüz vardı ense kalınlıgı burun kemiği hersey yolunda çok şükür yerinde duramayan oğlumun 11. Haftasında soylemisti cinsiyetini ancak sürekli uyuyan bebişimin bir prenses oldugunu dün öğrendik Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?