canımmmmm inşallah olacak dualarım seninle :)Kızlar suanda odamda dinlenirken yazıyorum,12 de geldik heyecandan zateb sıkışmıştım ama çıktım tuvalete:) mecbur baştan sıkışmayı bekledim doktorum geldi 2 tane embriyo koyacagını duruma göre Allah korusun istediğimiz gibi olmazsa diye b planı olarak bir tane embriyoyuda dondurmayı düşündüğünü söyledi.operasyon 2 dk dahi sürmedi embriyolar bırakırken izledim çok duygusaldı zaten gözyaşım gözümün ucunda bu aralar15 dk sonra tuvalete çıktım doktor yarım saat cıkabılırsın dedi ama eşim ısrarla 1 saat olmadan kalkmak yok diyor umarım hayırlı sonuçlar alırız şimdi kendimi daha iyi hissediyorum sanki ait oldukları yerdelermiş gibi suan embriyolarım hepimiz hakkında hayırlısı isteyen herkese versin Rab’bim..
canımmmm hamişmisin çok sevindim :) gerçektenBugün transferden sonra beşinci günüm dün ve bugün midem çok kötüydü dün zar zor uyudum biliyorum çok erken ama test yaptım 28.16 çıktı??????
başlayamadım bir sonraki ay dedi doktor test istedi tekrarmerhaba yarın adetimin 2, günü bende başlıyorum memorila gidiyorum şişli
Olsun sıkma canını doktorun bir bildiği vardır demekki bu ayın olumsuz sonuç verecegini görmüş,geç olsun güç olmasın canımcım.başlayamadım bir sonraki ay dedi doktor test istedi tekrar
Cok teşekkür ederim,size de inşallahTebrikler. Allah kucağına almayı nasip etsin
Siz nereye gittiniz acaba tedavi içinHayır hayır hiç sıkıntılı bir süreç değil. Göbekten iğnelerle başlıyorsun. İnce ve küçük uçlu iğneler zaten kendine yapabilirsin. Yumurta toplama da hafif bir anestezi ile yapılıyor işlemin başlayıp uyanmam arasındaki süre 15 dk ydı. İlk bi saat adet ağrısı gibi oldu sonra o da geçti. Transfer zaten acısız bir işlem. Sonrası beklemek. Toplamda 7 kez doktora gittim. Ailen yakındaysa sürekli gittiğini görecekse bir bahane uydurman gerekebilir. Yoksa bunun dışında söylemeni gerektircek bir durum yok :) hayırlısı olsun inşallah
siZin adınıza çok mutlu oldum benmde yumurta rezervim düşükmüş 2 defa aşılama denedik 1 inde yeterli büyüklüğe ulaşmadı yumurtalar yarıda kaldı tedavi bende bıraktım 1 senedir hiç bişe yapmadım yıpratıcı bir süreç.Çok teşekkür ederim. Herşey Allahın nasibi, takdiri. Benim yumurta rezervim çok düşük. 2 yumurta alındı. 1 tanesi döllendi. Diğeri olmadı dediler. Tek yumurtayla hamileyim. Başka ihtimalim yoktu zaten. 3. Gün transfer oldum. Şimdi 3 aylık hamileyim. Hep dua ediyorum Allahım evlat hasreti çeken herkesi mutlu etsin inşallah beni de sağlıkla kavuştursun bebeğime.
Tebrik ediyorum sizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allahım.İdrardada çift çizgiyi gördüm com şükür
Tebrik ediyorum sizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allahım.
Ben de agaşehirdeyim dr arayışındayım sizin kaçıncı denemede tuttu acaba
Peki ne kadara maal olduAmin çok teşekkürler,dr Serkan aydogdu alle klinik ilk denemem.
başlayamadım bir sonraki ay dedi doktor test istedi tekrar[/QUOTHayırlısı olsun beraber başlayacağız o zaman hangi hastanedesiniz
Tebrikler hayırlı olsunBugün 8.günüm kan verdim 143.64 cıktı hersey yolunda gidiyor gibi :) Pazartesi günü Serkan beyi görmeyi iple çekiyorum, burda tanıdığım aynı doktorla tedaviye basladıgımız hatta test günümüz bile aynı olan bir arkadasım var idrarda pozitif görmüş inşallah gün içersinde kandada güzel değerle gelecek
Ne güzel bir gün
İlaçlarla beraber 12000 tl civarındaPeki ne kadara maal oldu
Ayy gözün aydin canim amin inşallah hepimizin yuzu güler bende bekliyorum daha bir hafta var umarim hala icimdelerdirYaaaaaaaaa 407.30 çıktı değerim bugün doktorun verdiği test günümdü,ikiz olabilir dedi bir ihtimal :) içim içime sıgmıyor Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?