Tüp bebek günlüğüm :)

canımmmmm inşallah olacak dualarım seninle :)

Bugün transferden sonra beşinci günüm dün ve bugün midem çok kötüydü dün zar zor uyudum biliyorum çok erken ama test yaptım 28.16 çıktı??????

Bugün 8.günüm kan verdim 143.64 cıktı hersey yolunda gidiyor gibi :) Pazartesi günü Serkan beyi görmeyi iple çekiyorum, burda tanıdığım aynı doktorla tedaviye basladıgımız hatta test günümüz bile aynı olan bir arkadasım var idrarda pozitif görmüş inşallah gün içersinde kandada güzel değerle gelecek
Ne güzel bir gün

Siz nereye gittiniz acaba tedavi için

siZin adınıza çok mutlu oldum benmde yumurta rezervim düşükmüş 2 defa aşılama denedik 1 inde yeterli büyüklüğe ulaşmadı yumurtalar yarıda kaldı tedavi bende bıraktım 1 senedir hiç bişe yapmadım yıpratıcı bir süreç.
Hangi dr a gittiniz acaba

Tebrik ediyorum sizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allahım.
Ben de agaşehirdeyim dr arayışındayım sizin kaçıncı denemede tuttu acaba

Amin çok teşekkürler,dr Serkan aydogdu alle klinik ilk denemem.

Tebrikler hayırlı olsun

Yaaaaaaaaa 407.30 çıktı değerim bugün doktorun verdiği test günümdü,ikiz olabilir dedi bir ihtimal :) içim içime sıgmıyor Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Ayy gözün aydin canim amin inşallah hepimizin yuzu güler bende bekliyorum daha bir hafta var umarim hala icimdelerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…