Gormemis olabilir. Bi kan testi yaptırın bencearkadaşlar merhaba bliyorsunuz bu cumartesi tüp bebek için ön görüşmeye gittik başlamak için adetimin 2, günü bekliyorum cumartesi günü doktor muayeneside oldum bugun adetim 9 gün gecikti dün dayanamayıp gebelik testi yaptı negatifti işi gidip geldikten sonra fark ettim ki silik olarak çift çizgi olmuş ,aklım çok karıştı bebek olmuş olsa doktor görmez miydi ?
arkadaşlar merhaba bliyorsunuz bu cumartesi tüp bebek için ön görüşmeye gittik başlamak için adetimin 2, günü bekliyorum cumartesi günü doktor muayeneside oldum bugun adetim 9 gün gecikti dün dayanamayıp gebelik testi yaptı negatifti işi gidip geldikten sonra fark ettim ki silik olarak çift çizgi olmuş ,aklım çok karıştı bebek olmuş olsa doktor görmez miydi ?
Aynen canım ya bende çok fazla yumurta takibi yaptırmıştım boşuna oldu hepsi insan artık direk tüp bebeğe geçmek istiyor aslında hiç düşünmezdim tüp bebek yaptırmayı ama artık canıma tak dedi tedaviye başladım şuan 2 embriyom var kafam rahatladı sanki o belirsizlik daha kötü çünkü bakalım inşallah transferden sonra tutarbende 5 yıllık evliyim canm 30 yaşındayım maalesef zaman kaybettim iğne tedavisi aşılama yediğim hormonlar da cabası bu ay tüp bebeğe başlıyorum hayırlısı olsun hepimizin hakkında dualarımdasınız
inşallah canım Allahım yardımcın olsun kaç yumurtan toplandı opu dan sonra kaç gün dinlenme gerekiyor canımAynen canım ya bende çok fazla yumurta takibi yaptırmıştım boşuna oldu hepsi insan artık direk tüp bebeğe geçmek istiyor aslında hiç düşünmezdim tüp bebek yaptırmayı ama artık canıma tak dedi tedaviye başladım şuan 2 embriyom var kafam rahatladı sanki o belirsizlik daha kötü çünkü bakalım inşallah transferden sonra tutar
bugun bi test daha yaptım negatif ,son bi umuttu işte bir sonraki ay başlıyor bakalım tüp hareketi :)
Saol canım 10 yumurta toplandı ama 2 embriyom var ben yumurta toplandığı gün ve ertesi gün dinlendim çok fazla etkilemiyor biraz Ağrı oluyor sadeceinşallah canım Allahım yardımcın olsun kaç yumurtan toplandı opu dan sonra kaç gün dinlenme gerekiyor canım
Siz nerede başlayacaksınız tedaviyebugun bi test daha yaptım negatif ,son bi umuttu işte bir sonraki ay başlıyor bakalım tüp hareketi :)
Hayırlı uğurlu olsun canım INŞAALLAH RABBIM'IN izniyle bebeklerini sağlıklı sıhhatli bir şekilde sana sımsıkı tutunur bende 27 yaşındayım ve 3. Denemem olucak ALLAH'IN izniyle ilk ikiside tuttu birini 5 haftalık diğerinide 3 aylık kaybettim şimdi yeni kendimi toparladım ALLAH'IN izniyle 8 ekimde histeroskopiye giricem gebelik aşısı yapacakmış doktorum sonraki ayda transfer olucam INŞAALLAH RABBIM ümmet-i muhammedin içindede bizlerin yüzünü güldürsün mutluluklarimizi kucağimiza almayı nasip etsin sizleri görünce dahada heyecanlandımKızlar suanda odamda dinlenirken yazıyorum,12 de geldik heyecandan zateb sıkışmıştım ama çıktım tuvalete:) mecbur baştan sıkışmayı bekledim doktorum geldi 2 tane embriyo koyacagını duruma göre Allah korusun istediğimiz gibi olmazsa diye b planı olarak bir tane embriyoyuda dondurmayı düşündüğünü söyledi.operasyon 2 dk dahi sürmedi embriyolar bırakırken izledim çok duygusaldı zaten gözyaşım gözümün ucunda bu aralar15 dk sonra tuvalete çıktım doktor yarım saat cıkabılırsın dedi ama eşim ısrarla 1 saat olmadan kalkmak yok diyor umarım hayırlı sonuçlar alırız şimdi kendimi daha iyi hissediyorum sanki ait oldukları yerdelermiş gibi suan embriyolarım hepimiz hakkında hayırlısı isteyen herkese versin Rab’bim..
Hayırlı uğurlu olsun canım INŞAALLAH RABBIM'IN izniyle bebeklerini sağlıklı sıhhatli bir şekilde sana sımsıkı tutunur bende 27 yaşındayım ve 3. Denemem olucak ALLAH'IN izniyle ilk ikiside tuttu birini 5 haftalık diğerinide 3 aylık kaybettim şimdi yeni kendimi toparladım ALLAH'IN izniyle 8 ekimde histeroskopiye giricem gebelik aşısı yapacakmış doktorum sonraki ayda transfer olucam INŞAALLAH RABBIM ümmet-i muhammedin içindede bizlerin yüzünü güldürsün mutluluklarimizi kucağimiza almayı nasip etsin sizleri görünce dahada heyecanlandım
Çok teşekkür ederim canım öyleymiş gibi davranıyorum ama ister istemez insan öteki ihtimalide düşünmeden edemiyor hepimiz için hayırlısı.enerjin Harika umudun mutlulugun hep daim olsun İnşallahMerhaba herkese bütün tipiği okudum,ben de 30 yaşındayım hiç bir sağlık problemi olmayan ben ve eşim altıncı tüp bebeğe Bahceçide bu ayın sonun da başlayacağım,her seferinde yeni mutluluklarla başlıyorum yine çok mutlu,umutlu,hevesliyim bu sefer olacağını biliyorum çünküsizlere de başarılar,yazın her şeyi bende siZi takip edeyim
Gm88 sana da hayırlı uğurlu olsun stressiz olup sürekli karnında bebeğinin var olduğunu düşünüp elini karnın da bol dua et
INŞAALLAH bitanem geçen sene 2018e de hamiş olarak girmiştim INŞAALLAH bu seferde RABBIM ümmet-i muhammede içinde de bizlere hamilelik nasip eder sağlıklı sıhhatli bir şekildeCanım çok teşekkür ederim Allah razı olsun.HOşgeldin topiğimizetoparlanıp tekrar tedaviye başladıgın için tebrik ederim öncelikle İnşallah bu sefer hersey olumlu neticelenir.İnşallah benimde seninde isteyen tüm arkadaşlarımızın yüzü güler 2019 da mutlu hamişler olarak devam ederiz sohbetimize
Asl çıkmaz zaten yanlış bilgilendirme olur senin için de umarım olacak fakat kimyasal gebelik ise mutlu olup sonra değerin düştüğünü görmek inanılmaz bir sınav o yüzden en erken 8 gün bence 10 ama 8 de olabilirÇok teşekkür ederim canım öyleymiş gibi davranıyorum ama ister istemez insan öteki ihtimalide düşünmeden edemiyor hepimiz için hayırlısı.enerjin Harika umudun mutlulugun hep daim olsun İnşallahbugün transferden sonra 2 günüm daha 8 gün var sürekli birseylerle meşgul olmaya calıssamda aklım fikrim tutunacakmı acabalarda:) merak ediyorum 8 inden önce kan da yada idrarda çıkmaz mı
Sizin sorununuz ne acaba birde tedaviniziBülent tıraşla mı yapıyorsunuzHayırlı uğurlu olsun canım INŞAALLAH RABBIM'IN izniyle bebeklerini sağlıklı sıhhatli bir şekilde sana sımsıkı tutunur bende 27 yaşındayım ve 3. Denemem olucak ALLAH'IN izniyle ilk ikiside tuttu birini 5 haftalık diğerinide 3 aylık kaybettim şimdi yeni kendimi toparladım ALLAH'IN izniyle 8 ekimde histeroskopiye giricem gebelik aşısı yapacakmış doktorum sonraki ayda transfer olucam INŞAALLAH RABBIM ümmet-i muhammedin içindede bizlerin yüzünü güldürsün mutluluklarimizi kucağimiza almayı nasip etsin sizleri görünce dahada heyecanlandım
Polikistik overim var eşimde de sperm sayısı problemi var yok bitanem aygül demirole gidiyorum memorialaSizin sorununuz ne acaba birde tedaviniziBülent tıraşla mı yapıyorsunuz
merhaba kızlar,
Bu konuyu çok Bilgili ve deneyimli olmama rağmen sadece benim gibi yeni başlayanlar için açmak istedim. 30 yaşındayım ve üç senelik evliyim yaklaşık 1,5 senedir çocuk yapmak için uğraşıyoruz zaten normalde üç ayda bir kontrole giden biriyim jinekologlarla aram iyidir :)Ne yazıkki eşim de sperm kalitesi düşüklüğü ve hızla ilgili vardı. neyse konuyu uzatmak istemiyorum bugün kontrole gittim ve iğne tedavisine başladık İlk yeni mi doktor yaptı ve gerçekten hiç acımadı umarım kendim yarın yapabilirim ya da eşime yaptırırım:) dört gün boyunca bu iğnelerim yapmamı söyledi dördüncü günün sonunda yani cuma günü tekrar kontrole gideceğim ondan sonrasında elimden geldiğince sizlerle paylaşmaya çalışacağım Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin Bu arada doktorumun adını söylemem de bir sakınca var mı bilemiyorum ama yaklaşık altı senedir kendisiyle Tanışıyoruz kesinlikle çok başarılı anlayışlı ve donanımlı bir doktor olduğunu düşünüyorum ( Bir de benim gibi ağrı eşiği düşük ve nazlı bir hastaysanız kesinlikle doğru adres) bir sakınca yoksa doktorum Serkan Aydoğdu
tüp bebek tedavisi kaç yaşından itibaren yaptıralabiliniyor biliyormusunuz
merhaba yarın adetimin 2, günü bende başlıyorum memorila gidiyorum şişliSiz nerede başlayacaksınız tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?