Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım geçmiş olsun ya.. bu konuda hiç bir bilgim yok maalesef inş. hamilelikten önce geçer gider

kendine iyi bak canım
valla benim eşimde çok takılıyor artık bana.. bende üye olucam diye tutturdu olmaz sadece bayanlar üye oluyor diyorum, çok merak ediyor burayı

Canim benimde transferin 12. Günü lekelenmem başlamisti, ama yumurta toplandiği gün progestaron iğnesi kullanmaya başlamiştim 10 gün sabah akşam kullandim birakinca lekelenmem başladi ve fitil kullanmaya başladim doktorumun söyledigğine göre ilk 3 ay progestaron suürekli almak gerekiyormus , umarim yardimci olabilmişimdir

canım üzüldüm ya..... aynı dertten muzdaribim ne yaparsam yapayım kabızlıktan kurtulamıyorum.... çok fazla ağrı yada acı yok ama sanırım ufak tefek çatlamalar var, dr.a gitmeye korkuyom zaten bi açmadığım toto kaldı.....

yok canım.. aradılar sonra gelmediler.. bende hazırladığım yemekleri topik arkadaşlarımla paylaştım...
bu arada avatarın güzel olmuş canım..

hee anladım canm ben kaçırmışım orayıı yaa...

canımmmmmmm......................

bitanelerimmm benimmmmmm....Eki Görüntüle 379269

ay bızım burdada hava çok kapalı ve yağmur yağıyor hadı mıs gibi yatagımıza yatalım uyuyaaaaaalımmmmmmmmmmmmmmmm

Eki Görüntüle 379237 Eki Görüntüle 379237

off yağmur demeyın yaaa ıstanbula gıdıcemm bugun 2 gun ordayımm bendee..havaya bak sansımaaa...

hee tamamm canımm..iyi gezmelerrr..

uykumu getırdınız yaaaaaaaaaaaaaaaaa

hıhhh havadan gelmıştırr bız ne yaptık demmiiiiiii

ayy bnde de aynı sorun varr yaaa puffff

uykumu getırdınız yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya benimde acayıp uykum var eve gidip yatacammmmmm 1-2 saat
hadı sana iyi gezmeler ve eğlenmeler pazartesi görüşürüz

canım bende memede oluştu.. dr. gitmem şart oldu yani... ağlıyorum artık ya... ağrısından acısından dğil... ama dr. gitmekten bıktığımdan...

canım bende çok fazla kabız oluyorum kayısıyı yiyorum tama 7-10 gün tamam iyi ama daha sonra vucut bağışıklık kazanıyo daha sonra benim bağırsaklarımı aç karnına süt bozuyo sonra 7-10 gün onu yapıyorum daha sonra tekrar kayısıya dönüyorum o beni kandıracağına ben onu kandırıyorummmmmmmmmmmmm kiminle aşık attığını bilmiyoooooo

Son düzenleme:

valla sekerım bende doktora gıttım bunun ıcın bol bol sebze yıcen dıyorrr...su içicen dıyor kabız olmamak ıcın bnde sebze pek sevmıorumm..valla ılac alıyorum napayım surup falan ıcıyorum zorda kalıncaaa..

supermıs yaaaa bı deneyeyım bende kayısı ıse yaramıyor artık bendeeee

canım tpikde alışık değil bu kadar sesizlige oda şokdaaaaaaaaaaaa donuyo kalıyoooooooooooo

hehe gelelcek kızlara gecmısı okuması zor olmıycak yaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…