Tüp Bebek Günlüğümüz !

işte böyle kızlar kimseden yorum gelmemiş ne acı değil mi acıyorum bu kadındaki zihniyete sadece bu nasıl bir insanlıktır...

bende diyomki yaptır ameliyatını iyilik sende kalsın... vazgeçtim bırak yaptırma.... ne hali varsa görsün.... bu ne ya....yani allah korusun oğlu saf salak ana kuzusu olsa söz geçirebilip kandırsa hiç acımadan yuvanı yıkacak..... yazıklar olsun diyorum.......

ben de kadıncağız hasta diye gittiğim hastanede ameliyatı için randevu ayarlıyorum ödemesini yapalım diye eşime baskı yapıyorum...o da diyor ki sen kadına hastane bakıyosun borç harç ameliyatın yapalım diyorsun onun aklı fikri nerde.. Allah razı olsun eşim ve ben çok zor evlendik herkese rağmen evlendik..baştan istenmedim ama yardımları da olmadı engel de olamadılar..istediği kadar gelinim desin onun tek gelini eltim...eşimde beni tanıdığı için yüreğimi bildiği için annesi Hakkımda Allah bir dedi dese tek ona inanır...
Kendileri kaybederler çocuklarını zorla uzaklaştırılar kendilerinden zaten benim zorumla görüşen adama bu yapılır mı?
Eşimle biz yalnız bu dünya için kurmadık bu yuvayı o benim dünya da ve ahiretteki yoldaşım...KİM NE DERSE NE YAPARSA YAPSIN VIZ GELİR....Biran önce uzaklaşalım burdan büyü falan bişey yaparlar dağıtırlar yuvamızı dior.haklı artık onun ailesine hiçbir borcum yok Onu Allah A havale ediyorum 2 tane gelinlik kızı var Bana dilediği kendi kılzarının başına gelsin de akıllansın çünkü başka türlü anlamaz hatasını...

hadi bakalım bebişlerin olsun bolcana.....

yuhhh yani...oha...... sen o kayınvalideni bana yolla da bir yolayım...ne lan bu.. şaka mı? ayyyy çok sinir oldum bak şimdi.... saçmalamış.... nelere kafa yoruyor... canan tanın piraye adlı romanını anlattın...aynı konu.. ama orda ikinci aldığı karının özürlü çocuğu oluyor.... ayyyy... valla çok kızdım.. aklıma geldikçe sinir oldum... ne yapcaz hepimiz mi boşancaz.... ayyyy ne kadar sinir... valla büyük konuşmayayım ama ben eşimden başkasını yanımda düşünemem bile... Allah yardımcın olsun.. bana öyle dese kayınvalidem (yada bizim durumumuz için benim ailem) bir daha asla görüşmem.... gerizekalı mı bu kadın ne? ayyyy çok kızdım ya.. karşımda olsa yüzüne tükürürdüm... kocanada helal olsun... seni sevdiğini bir kez daha anladın... bak her şer de bir hayır vardır.. senin içinde bu olsun.. kocanın senden ayrılmayı asla istemeyeceği....

çoook haklısın canım.. boşver zaten sen kocanın gözünde ne kadar önemlisin baksana.. gerisi önemli değil.. annesinin nasıl biri olduğunuda gayet iyi biliyor.. annesinden uzaklaşmak isteyen kaç erkek vardır ki bu dünyada? ama uzaklaşırsanız en iyisini yaparsınız..

ama sen lütfen ne olursa olsun, bu olay kimsenin başına gelsin deme allah kimseyi böyle sınamasın, çok zor... herkes ettiğini bulur nasılsa.. bu dünyada olmasa diğer tarafta.. kimsenin ahı kimsede kalmaz zaten...

çoook haklısın canım.. boşver zaten sen kocanın gözünde ne kadar önemlisin baksana.. gerisi önemli değil.. annesinin nasıl biri olduğunuda gayet iyi biliyor.. annesinden uzaklaşmak isteyen kaç erkek vardır ki bu dünyada? ama uzaklaşırsanız en iyisini yaparsınız..

ama sen lütfen ne olursa olsun, bu olay kimsenin başına gelsin deme allah kimseyi böyle sınamasın, çok zor... herkes ettiğini bulur nasılsa.. bu dünyada olmasa diğer tarafta.. kimsenin ahı kimsede kalmaz zaten...

Bu duruma gülerim sadece....biz evde kös kös oturmuyoruz herhalde..herşeyi konuşuyoruz.....onları hayatımıza karıştırmadığımız halde kendilerinde hak görmüş hanfendi...Oğlun evlenirken sana mı sordu ki ayrılırken senden yardım isteyecek....dn gece geç saatlere kadar konuştuk hatta bunlara oyun yapalım ortak arkadaşlarımızdan güzel bir kızı alsın bu yeni gelinin desin kızda bunu aşağılasın hor görsün aklı bşına gelsin diye güldük hem de üzüldük ..oğlunun gözünden düştü kadın ...B u kadın benim annem maalesef utanıyorum diyor adamı teselli ediyorum olsun üzlme diyorum napiimmmmmm..

kızları da az değildir kendilerini kaf dağında görürler..biri indirsin onları olduğu yerden..ben de bir annenin kızıyım ...kendi kızlarının başına geleceğini düşünüp empati yapıp sonra konuşması gerekmez mi bu ne cüret bu nasıl bir teklif ne sanıyor kendisini...Ki henüz benim çocuğum olmuyor diye birşey yok tedavim devam ediyor kesin sonuç alsam umutlarım tükense yıllar geçse ki 3 yılımız bu ay doldu..belki bir nebze oğlunu düşünüyor diyeanlarım eşimde bir kere ben çocuk istiyorum napacaz bilmiyorum dememiştir...Beni çocuktan soğutturacaksın demiş annesine..en sonunda..
Şimdiye kadar etmedim dua ettim artık Allah a Havale ediyorum..kendilerini

ağzım açık okudum ya bu ne cahilliktir bu ne zihniyetsizliktir.
İyilik yap denize at alik bilmezse halik bilir. boşver kızım böyle düşünene ne iyilik yapcan
sen kadın için üzül uğraş dur onun aklı nerde.

Gerçekten acıdım şimdi onlara, gerçek sevgiyi tatmamışlar demek ki henüz

Allaha havale etmek en iyisi canım... Eşini tebrik ediyorum gerçekten.. ve bu durumu olgunlukla karşılayan seni de

sende mayısta başlarsan belki beb,şlerimize aynı zamanda kavuşmuş oluruz....

ay yerim seni yaaainşallah canım benim doktorumuz ameliyattan 3 ay sonra test yaptırın demişti 1 5 ayımız kaldı bakalım sonuçlara göre ne yapıcagımıza karar vericez belkide aşılama şansımız olur 1 5 ay sonra herşey belli olucak.....

ne kadar erken geldimmm dimi arkadaşlarımmm
tam 7 saattir dışardayım abarttım yanii..
eee ne var ne yok topikte biri bana özet geçsin litfeeeennn...
hep siz diyonuz ben özetliyommm sıra sizdeeee...

canım benim çok üzüldüm bu duruma derdimiz az gibi bide böle şeylerle ugraşıyoruz hemeroidle ne demek inan hiç bir fikrim yok allahım şifasını versin..inşallah

hadı canım bugun buyuk buluşma var.............hadı inşallah da 1 kalite olur vehamiş kalırsınnnn

yuhhhhhhhhh yanı ayıpya bencede siz hiç umursamayın bu arada benim birfikrim var senin kaynana bunamış bence kayınpederinde bir 15lik kız alalım olurmuuuuuuuuuuuuu

ne kadar erken geldimmm dimi arkadaşlarımmm
tam 7 saattir dışardayım abarttım yanii..
eee ne var ne yok topikte biri bana özet geçsin litfeeeennn...
hep siz diyonuz ben özetliyommm sıra sizdeeee...
canım maşallahhhhhhhhh hiç gelmesyın bız topiğ kılıtleyecektikkkkkkkkk aman koca gelecek evde karı ne yemek var ne ortalık toplanmış eşin bunu okusaydı bak nasıl gazlardım onu

ohhh cnm cok sevındım aklımdaydın bugunnnn...
hadı ask yasasınalr onalr bugece yarında hepsı 1 kalıte dıye soylesınelr sana ıns kuzum...

Sagol canim insallah kaliteli embrio olurlar

ohh maşallaah hadi hayırlısı olsun
sagol canim

canımmm geçmiş olsun, sonu hayırlı olsun güzel güzel bebişlerin olsuuun

sagol canim insallah

hadi bakalım bebişlerin olsun bolcana.....

sagol canim hepinize cokkk tesekkurler

bu arada hala yoksun farkında değilim sanma.......

canımmmmmm

ohhh süpperrr canımmmm...
1.kaliteli embriyoo olsunlar inşallahhhh...

yazııkkk kaynanam hasta bi bakayım ilgileneyim dediğinde ben sana boşver hazır hastaymışşş bırak kaderine demiştimmm amaannnn ne iyi etmişimmm...
cehalet almış başını gitmiş...söylenecek çok söz var ama kaynan olacak kadının tam karşılığı olan kelimeyi henüz türk dil kurumu yayınlamadıııı....

canım benim çok üzüldüm bu duruma derdimiz az gibi bide böle şeylerle ugraşıyoruz hemeroidle ne demek inan hiç bir fikrim yok allahım şifasını versin..inşallah

hemoroid=basur,mayasıl.
hiç sorma bu sene dr. dan başımı alamadım..bir mide, bir dişçi, bir tedavi öncei testler,bir cildiye birde bu... uğraşmaktan yoruldum diye ağlıyom zati aklıma geldikçe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…