• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

o kadar üzgünümki anlatamam...
tedavi bir yana.. şimdide hemoroidle uğraşmak zorundayım.. azdı gene körolasıca....ve artık dr. gitmek zorundayım sanırsam...çünkü tedaviden önce gitmeliyim.. öyle değil mi? gözlerim dolu dolu ağlıyacağım.. bu sene dr. lardan başımı alamadım...hemde yalnızım.. eşimin olmayışı bir kez daha acıtıyor içimi... her şeyle tek başıma uğraşıyorum....hamilelikte daha çok azıyormuş çünkü... Rabbim tedavimizde bize hayırlı sağlıklı bebişler ve hamileliğimizde sağlık versin insallah.... ne yapcam ben kızlar... offf yaa... şimdi acısını felan geçtim.. ilaçlarla felan idare ediyom ama ya hamilelikte olursa... bu konuda bir fikriniz var mı? ağlıcam ya......:14::14:

hep kendimden bahsettim.sizler nasılsınız?

canım geçmiş olsun ya.. bu konuda hiç bir bilgim yok maalesef :50: inş. hamilelikten önce geçer gider :nazar:

kızcelerrr bızım bugun yarın net kesılecek 2 gun ben yokum haberınız ola...
pazartesı ısten yazarım artıkkkkk...
zaten evde olsamda yazamazdım cumartesı gun anacıgıma gıdecemmmm :16::16:
pazar aşkıtomla besıktas macınaaaaaa:16::16:
hem sabahtan cıkcaz evden gezcez soyle emın onu fln yaaaa :16::16:
net olmadıgı ıcın yazamam ama esımın tel akıllı net oluyor onda ordan gırer okurum ekran kucuk okunca corba oluyor....o yuzden yanı...
bakalım evımıze net ne zaman gelecek geleen kadar aksamları yokummm...
bu arada esıımın selamı varrr sızınle vedalasmamı ıstedı 2 gun ne yapcan dıye benle dalga gecıyorrrrrrr....

kendine iyi bak canım :54:
valla benim eşimde çok takılıyor artık bana.. bende üye olucam diye tutturdu :1::1: olmaz sadece bayanlar üye oluyor diyorum, çok merak ediyor burayı :33:

slm kizlar nasilsiniz ben iyi diyim iyi olayim lekenlenmelerim azaldi fakat korkularim aynen devam hic azalma yok ne zormus yaa sizlere sormak istedigim ben hic progestoran kulanmadim dün aldim ama bunlar bildigimiz hap aksam bir tane ictim bugün dr konustum telde o dediki bunlar fitil gibi alttan veriliyormus bana anlatabilirmisiniz canlar tuhaf geldi bana

Canim benimde transferin 12. Günü lekelenmem başlamisti, ama yumurta toplandiği gün progestaron iğnesi kullanmaya başlamiştim 10 gün sabah akşam kullandim birakinca lekelenmem başladi ve fitil kullanmaya başladim doktorumun söyledigğine göre ilk 3 ay progestaron suürekli almak gerekiyormus , umarim yardimci olabilmişimdir

canım üzüldüm ya..... aynı dertten muzdaribim ne yaparsam yapayım kabızlıktan kurtulamıyorum.... çok fazla ağrı yada acı yok ama sanırım ufak tefek çatlamalar var, dr.a gitmeye korkuyom zaten bi açmadığım toto kaldı.....

yok canım.. aradılar sonra gelmediler.. bende hazırladığım yemekleri topik arkadaşlarımla paylaştım...
bu arada avatarın güzel olmuş canım..

hee anladım canm ben kaçırmışım orayıı yaa...

canımmmmmmm......................

bitanelerimmm benimmmmmm....Eki Görüntüle 379269

ay bızım burdada hava çok kapalı ve yağmur yağıyor hadı mıs gibi yatagımıza yatalım uyuyaaaaaalımmmmmmmmmmmmmmmm

Eki Görüntüle 379237 Eki Görüntüle 379237

off yağmur demeyın yaaa ıstanbula gıdıcemm bugun 2 gun ordayımm bendee..havaya bak sansımaaa...

net olmadıgı ıcın yazamam ama esımın tel akıllı net oluyor onda ordan gırer okurum ekran kucuk okunca corba oluyor....o yuzden yanı...
bu arada esıımın selamı varrr sızınle vedalasmamı ıstedı 2 gun ne yapcan dıye benle dalga gecıyorrrrrrr....

hee tamamm canımm..iyi gezmelerrr..

uykumu getırdınız yaaaaaaaaaaaaaaaaa

hıhhh :19: havadan gelmıştırr bız ne yaptık demmiiiiiii

canım üzüldüm ya..... aynı dertten muzdaribim ne yaparsam yapayım kabızlıktan kurtulamıyorum.... çok fazla ağrı yada acı yok ama sanırım ufak tefek çatlamalar var, dr.a gitmeye korkuyom zaten bi açmadığım toto kaldı.....

ayy bnde de aynı sorun varr yaaa puffff:31:

uykumu getırdınız yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya benimde acayıp uykum var eve gidip yatacammmmmm 1-2 saat
hadı sana iyi gezmeler ve eğlenmeler pazartesi görüşürüz

canım bende memede oluştu.. dr. gitmem şart oldu yani... ağlıyorum artık ya... ağrısından acısından dğil... ama dr. gitmekten bıktığımdan...

canım bende çok fazla kabız oluyorum kayısıyı yiyorum tama 7-10 gün tamam iyi ama daha sonra vucut bağışıklık kazanıyo daha sonra benim bağırsaklarımı aç karnına süt bozuyo sonra 7-10 gün onu yapıyorum daha sonra tekrar kayısıya dönüyorum :1::1::9::9::9::9:o beni kandıracağına ben onu kandırıyorummmmmmmmmmmmm kiminle aşık attığını bilmiyoooooo:47::47::47:

Son düzenleme:
canım bende çok fazla kabız oluyorum kayısıyı yiyorum tama 7-10 gün tamam iyi ama daha sonra vucut bağışıklık kazanıyo daha sonra benim bağırsaklarımı aç karnına süt bozuyo sonra 7-10 gün onu yapıyorum daha sonra tekrar kayısıya dönüyorum :1::1::9::9::9::9:o beni kandıracağına ben onu kandırıyorummmmmmmmmmmmm kiminle aşık attığını bilmiyoooooo:47::47::47:

valla sekerım bende doktora gıttım bunun ıcın bol bol sebze yıcen dıyorrr...su içicen dıyor kabız olmamak ıcın bnde sebze pek sevmıorumm..valla ılac alıyorum napayım surup falan ıcıyorum zorda kalıncaaa..

supermıs yaaaa bı deneyeyım bende kayısı ıse yaramıyor artık bendeeee

canım tpikde alışık değil bu kadar sesizlige oda şokdaaaaaaaaaaaa donuyo kalıyoooooooooooo:53::53::53::53::53::53::52::52::52:

hehe gelelcek kızlara gecmısı okuması zor olmıycak yaaaaaaaaaaaa

Back
X