canım maşallahhhhhhhhh hiç gelmesyın bız topiğ kılıtleyecektikkkkkkkkk aman koca gelecek evde karı ne yemek var ne ortalık toplanmışeşin bunu okusaydı bak nasıl gazlardım onu
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin bir an önce göbişlerinize bebek nasip etsin inşallah
Egunalllllllll
sen yoksun topicte aksiyon var başrolğnde kaynanam ve müthiş buluşları..akşama kaynatırız şekerimm
öpüldünüz byeeeeeeEki Görüntüle 379452 Eki Görüntüle 379452 Eki Görüntüle 379452
Şekerim benim dün doktora gittim ya öğlende k.validem gelmiş eşime ne demiş tahmin edin... Bizim çocuğumuz olmuyor ya güya...ben de saklamıyorum tedavimi biliyorlar sonuçta....Ne olacak demiş çocuğunuz olmasa o da olmasa napalım Allah vermiyor deriz.. çok istersek evlat ediniriz...Hemen yumurtlamış aklındakini Evlendirecekmiş oğlunu benden genç ve doğurgan bir hatunla benden gizli çocuğu olunca da bana söyleyeceklermiş.eee demiş bizimki sen nerden bulacasın öyle birini kim kabul eder böyle şeyi sen bulmuşsundur şimdi birini ayarlamışsındır demiş...Meğer bizimkinin aklındaymış bayağıdır....Planı da yapmış eşim çok zengin ya para üretiyor wc de sanki ben de o kadar saf cahil zavallıyım ya kabul etmeliymişim ona göre kusurluyum ya...Kocamın beni boşamadığına dua edip 2. eşi üstüme alacakmış hani boşanmasam diye ya da gidersem gideyim umurunda mı??
Eşim demiş ki ya kusur ben de olsaydı napacaktın..Sen demiş şu sır kapılarındaki kadınlara benzemişsin şaka gibisin demiş.. o da gitmiş zaten...Ben de bir tuhaflık hissettim geldi gitti beni öptü adam sonra gitti işe....Önce anlatmadı yediremedi tabii annesinin böyle düşünmesini...Bir an önce taşınalım gidelim burdan dedi...hiçbirini görmek istemiyorum bunların dedi..sıkıştırdım annen bişey mi dedi diye yok dedi mok dedi.taşındıktan sonra anlatacam uzatma dedi......Ben de müneccim miim neyim saydım buna ne oldu dedim annen sana kız mı bulmuş doğurgan bir kadınla mı evlendirmeyi teklif etti...Adamın ağzı açık kaldı..nerden biliyorsun dedi...Hiç şaşırmam beklerim kendisinden her bişeyi ben anneni senden ii tanıyorum...
eşim çok üsgün bu kadın benim annem ve yuvamı yıkmaya çalışıyor..ben sensiz çocuğu senden olmayan çocuğu napiim diyor...
işte böyle kızlar bugünü de gördümmm yaaaaaaaaa
o kadar üzgünümki anlatamam...
tedavi bir yana.. şimdide hemoroidle uğraşmak zorundayım.. azdı gene körolasıca....ve artık dr. gitmek zorundayım sanırsam...çünkü tedaviden önce gitmeliyim.. öyle değil mi? gözlerim dolu dolu ağlıyacağım.. bu sene dr. lardan başımı alamadım...hemde yalnızım.. eşimin olmayışı bir kez daha acıtıyor içimi... her şeyle tek başıma uğraşıyorum....hamilelikte daha çok azıyormuş çünkü... Rabbim tedavimizde bize hayırlı sağlıklı bebişler ve hamileliğimizde sağlık versin insallah.... ne yapcam ben kızlar... offf yaa... şimdi acısını felan geçtim.. ilaçlarla felan idare ediyom ama ya hamilelikte olursa... bu konuda bir fikriniz var mı? ağlıcam ya......
hep kendimden bahsettim.sizler nasılsınız?
kızlarrr ben cıkıorumm kendınızee iyi bakınn..herkese mutlu haftasonlarıı öptüm sizi....
saat 4ü geçti dön topiğineeeeeeeeeeeeeeeeeee.........................
o kadar üzgünümki anlatamam...
tedavi bir yana.. şimdide hemoroidle uğraşmak zorundayım.. azdı gene körolasıca....ve artık dr. gitmek zorundayım sanırsam...çünkü tedaviden önce gitmeliyim.. öyle değil mi? gözlerim dolu dolu ağlıyacağım.. bu sene dr. lardan başımı alamadım...hemde yalnızım.. eşimin olmayışı bir kez daha acıtıyor içimi... her şeyle tek başıma uğraşıyorum....hamilelikte daha çok azıyormuş çünkü... Rabbim tedavimizde bize hayırlı sağlıklı bebişler ve hamileliğimizde sağlık versin insallah.... ne yapcam ben kızlar... offf yaa... şimdi acısını felan geçtim.. ilaçlarla felan idare ediyom ama ya hamilelikte olursa... bu konuda bir fikriniz var mı? ağlıcam ya......
hep kendimden bahsettim.sizler nasılsınız?
ohhh süpperrr canımmmm...
1.kaliteli embriyoo olsunlar inşallahhhh...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ağzından bal damlı balllllllllllllllllllllllllllllllllRabbim hepinizin gönlüne göre versin bir an önce göbişlerinize bebek nasip etsin inşallah
Inanilir gibi degil, bu erkek anneleri dur durak bilmiyorlar ya. Ne haddine yani??????????????
Size baska birsey soyliyilm, teyzemin hic cocugu olmadi. Teyzemden kaynakli diye soylemislerdi hep biz cocukken. Neyse, simdilerde 60 li yaslarda, onu dr a goturmustum, dr muayene ettikten sonra kac cocugunuz var deyince, nasil yani cocugu olmadi dedim. Sonradan ogrendim ki teyzemin rahmetli kayinvalidesi, teyzemde kusur olmadigi halde karar vermis ve herkese teyzemin kisir oldugu soylenmis. Aslinda enistemde imis problem. Ama ogluna kiyamamis, geline atmis herseyi......nasil bir memleket burasi, nasil kadinlar, kaynanalar yasiyor akil sir erdiremiyorum!!!! bu kul hakki degilmidir? nasil verecek hesabini ahirette??
he he he şu anda da evde değilim bi keremm anneme geçtimmm kızımmmmm...
kocişim burdan alır benii...
akşam ya burda yeriz ya da dışarda yer öle gideriz ben dışarı çıktığımda yemek işini düşünmem o gün benim günümdürr...
inanrmısın bende hastaneye giderken rapor almak için hep bende sorun var deddim çünkü bunu eşime yapamam bana desinler ama ona demesinler bizim akrabalat bilmiyo benbazen diyorum eşime sorunun bende oldugunu söyliyelim diyorum kabul etmiyo bu bir hastalık rabbım bana bunu vermiş kimsedende saklamm diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bunun utanacak bir şeyi yok diyorrrrrrrrrrrr
canım bişeyler buldum ben sende bi araştır yanlış bilgi vermeyim:10 tane patlıcanın sapını 10 bardak suyla kaynat ama iyice yıka yarım saat kaynat kapagını açmadan sogumasını bekle soguyunca içindeki sapları al süz soguyunca buzdolabına koy sabah akşam aç karnına 1 bardak iç...bu tedavi 5 gün sürüyomuş bu 5 gün içinde yememeye özen gösterecegin yiyeceklerde varmışş:sirke turşu domates bulgur çilek acı biber ama tedaviden sonra yiyebilirsin soguk yerlere oturmak basmak yasakkbide:canım yeşim mercimegi 1 yemek kaşıgı kadar havanda ezip gece yatmadan önce yenir enfazla 2 3 gün içinde kurtulursunuz yazıyoo sen de araştır tekrar söyleyim yanlış bilgi vermek istemem araştırdım senin için çok öptm kurtulursun inşallaha..
inanrmısın bende hastaneye giderken rapor almak için hep bende sorun var deddim çünkü bunu eşime yapamam bana desinler ama ona demesinler bizim akrabalat bilmiyo benbazen diyorum eşime sorunun bende oldugunu söyliyelim diyorum kabul etmiyo bu bir hastalık rabbım bana bunu vermiş kimsedende saklamm diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bunun utanacak bir şeyi yok diyorrrrrrrrrrrr
Kizlar ben uzanayim biraz, hafif sancim var, optum hepinizi..
kuzumm gezz senn sonra hamileliktir bebektir gezemicen çünküübende yeni geldimm ama heran kaçabilirimm
Keseyi gördük şükür...
Önümüzdeki cuma kesenin içini görecekmişiz sonraki hafta da kalp atışını duyarmışız....
Şimdilik haberler bu kadar.
Bantlara, jele, aspirine ve elevitc ye devam dedi.
listelerimiz hangi sayfadaydı, kaybettim bulamıyorum
güldennnnn hoşgeldinnnnn..................
insallah canim, sen de geri sayima girdin artik darisi basina :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?