Kizlar ben kaciyorum optum sizi iyi aksamlar bize dua ediniz lutfen ihtiyacimbebegimin ve benimm gece ugrarim
herkez nerdeeeeeeeeeeeeeeeee......................
burdaaaaa
ne yapıyon şekerim???
iyi akşamlarrr,
çok şükür kızlar maşallahh kesemi gördüm bugün, ikiz değilmiş büyük ihtimal tek dedi doktor.. ama küçük kalan görünmeyen de olabilirmiş ama galiba tek :) 6 mm cik :)) 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı :) inşallah kalp atışını da duyarııız..darısııı herkesin başına inşallahhh
gözün aydın canım..... o kalp atışı varya... dünyanın en güzel sesi rabbim herkeze nasip etsin.......
iyi akşamlarrr,
çok şükür kızlar maşallahh kesemi gördüm bugün, ikiz değilmiş büyük ihtimal tek dedi doktor.. ama küçük kalan görünmeyen de olabilirmiş ama galiba tek :) 6 mm cik :)) 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı :) inşallah kalp atışını da duyarııız..darısııı herkesin başına inşallahhh
iyi akşamlarrr,
Herkese merhaba, OPU yapildi bugun, yeni ilaclarimi yuklendim eve geldim cok sukur. Biraz sancim var ama iyiyim. 18 adet yumurta toplandi, maasallah cok iyi dedi Dr
Yarin bilgi verecekler embriolarla ilgili. Buyuk ihtimalle 5. gun yapariz transferi dedi Dr. Bakalim kismet, hayirlisi insallah.
Ne var ne yok baska, var mi sonuc alan?
ayyyy canım çok güzel yaa hayırlı olsun maşallahbende haftaya cuma gidicem inşallah bizde görebiliriz.
Şekerim benim dün doktora gittim ya öğlende k.validem gelmiş eşime ne demiş tahmin edin... Bizim çocuğumuz olmuyor ya güya...ben de saklamıyorum tedavimi biliyorlar sonuçta....Ne olacak demiş çocuğunuz olmasa o da olmasa napalım Allah vermiyor deriz.. çok istersek evlat ediniriz...Hemen yumurtlamış aklındakini Evlendirecekmiş oğlunu benden genç ve doğurgan bir hatunla benden gizli çocuğu olunca da bana söyleyeceklermiş.eee demiş bizimki sen nerden bulacasın öyle birini kim kabul eder böyle şeyi sen bulmuşsundur şimdi birini ayarlamışsındır demiş...Meğer bizimkinin aklındaymış bayağıdır....Planı da yapmış eşim çok zengin ya para üretiyor wc de sanki ben de o kadar saf cahil zavallıyım ya kabul etmeliymişim ona göre kusurluyum ya...Kocamın beni boşamadığına dua edip 2. eşi üstüme alacakmış hani boşanmasam diye ya da gidersem gideyim umurunda mı??
Eşim demiş ki ya kusur ben de olsaydı napacaktın..Sen demiş şu sır kapılarındaki kadınlara benzemişsin şaka gibisin demiş.. o da gitmiş zaten...Ben de bir tuhaflık hissettim geldi gitti beni öptü adam sonra gitti işe....Önce anlatmadı yediremedi tabii annesinin böyle düşünmesini...Bir an önce taşınalım gidelim burdan dedi...hiçbirini görmek istemiyorum bunların dedi..sıkıştırdım annen bişey mi dedi diye yok dedi mok dedi.taşındıktan sonra anlatacam uzatma dedi......Ben de müneccim miim neyim saydım buna ne oldu dedim annen sana kız mı bulmuş doğurgan bir kadınla mı evlendirmeyi teklif etti...Adamın ağzı açık kaldı..nerden biliyorsun dedi...Hiç şaşırmam beklerim kendisinden her bişeyi ben anneni senden ii tanıyorum...
eşim çok üsgün bu kadın benim annem ve yuvamı yıkmaya çalışıyor..ben sensiz çocuğu senden olmayan çocuğu napiim diyor...
işte böyle kızlar bugünü de gördümmm yaaaaaaaaa
Süper haber canım.
1 tane olsun bizim olsun.
Hadi maşallah. İnşallah kucağına alacağın günler çabucacık geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?