Canim ruh durumun niye iyi degil? ne guzel gidiyor tedavin iste. Hic moralini bozma insallah VIP bebeklerimize kavusacagiz en kisa zamanda..
Bilmiyorum egunal ya gecen sefer de 14 tane dollenmisti ama 3.gun transfer yaptilar, dondurululacak embrio da kalmadi. Canim sikkin bu yuzden iste. Insallah 5.gune giderler..
Kocama ben de uyuzum bugun, ilgi alaka hic yapmadim, aramadim butun gun. O aradi 2-3 kere cok ilgilendi yani
aslında canım başka şeye sıkılıyooo ilk tedavim kasım ayında sonlanmıştı o zamandan beri saçlarım dökülüyooo avuç avuç gitti bi dönem çok seyreldi ve canım sıkılıyooo sanki yenileri çıkmadı ve azaldı şimdi yine iğneler hormonlar vs...yine saç kaybı yaşarmıyım çok endişeliyim...şu dökülmem yok ama yerine çıkanda yok gibi geliyooo...yani derdim sadece anne olamamak değil...benim durumuma benziyor senin yumoşlar...19 yumoş toplanmıştı 12 si döllendi 3.gün transeri yapıldı 5.güne dondurulacak kalmadı...
Sikinti yapma, sacin bir dongusu var, o dokulenler hala cok kisadir o yuzen fark etmiyorsun uzadiklarini. Ben ara ara minoxil diye bir ilac aliyorum eczaneden onu kullaniyorum (erkek versiyonunu) o iyi geliyor ama tabi artik kullanamayiz tedavi ve hamilelik durumu oldugu icin. Soyleyebilecegim sey bol cinko ve diger minerallerden al ve sacinin rengini acma. Cok yipratiyor cunku.. Hamilelikte guzellesiyor insanin saclari ama dogumdan sonra cok dokuluyor, ama yine toparliyor sonra.
iyi aksamlar arkadasim bu kullandigimiz ilaclar cok kilo yapiyormu.bugun 4.gunumuz pazartesi kontrolum var bakalim hersey yolunda giderse 9 nisanda yumurta toplanirmis ortalama seninki ne zaman olacak kusura bakma canim bende cok merakliyim galiba
slm kızlar artık bende katılıyorum aranızaaa:)
dur hemencecik yer açayım aramızda sana kalabalığızdır biraz sıkışırız ama olsun
hemen bi buket çiçek verip hoşgeldinn diyeyim
hangi rüzgar attı seni tüpçülerin arasına...
canim ben puregon kullaniyorum 200 mg
ahhh canım benimmmm sağol çiçekler için:)
o rüzgar beni yıllardır ordan oraya savuruyor malesef umarım bu son limandır
ha bu arada bide utrogestan var bide vitrelle 250microgram/0.5ml ama bunlari ne zaman kullanacam bilmiyorum
ovitrelle çatlatma iğnesi demek en son iğnen o olacak...onu vurduktan 33-36 saat sonra yumoşlar toplanır canımcım...
progestan da transferden sonra kullanacaksın iğne mi fitil olarakmı verdi yazmamışsın...
cnm çok saol ya uzun uzun yazmışsın üşenmeden ! ama korku filmi gibi okudum yazdıklarını,sen bebek sahibi olmayı beklerken bide bu tuhaf şeyle uğraş,çok şükür ki atlatmışsın ama az yumurta olsa kötü çok yumurta olsa risk bu nası iş anlamadım ben,bide yumurtalarım az dozda bile ne çok oluştu, çok sağlıklıyım die övünüodum kocama,görcem hanyayı konyayı haberim yok)
bende araştırıp duruyorum ne yapabilirim diee minoxil şampuanı diye bişi varmış gerçi sen ilaç demişsin ama ben şampuan olarak gördüm...onu kullanmak istiyorum aslında ama bu ara kullanamam ölemiiii...saçımda sarı röfleliyim ben yıprandı 10 senedir aynı rengi kullanıyorum platin sarısı hemde...ciddi açıcı var yaniii...çinkoyu duydum ama vitamin olarakmı alsam yoksa yiyeceklerlemi alsam bilemiyorum çinko içerikli besinlerin listesini çıkardım bile...iğneler operasyonlar asla yormaz beni canım tatlı değildir kolay acı hissetmem umrumda değil sürecin ağırlığı onları aşarım ben ama dış görüntüm çok önemlidir ve heleki saçlarım seyrelince resmen bunalım oldum...bi de pko teşhisi koyunca doktor a ha dedim ondan dökülüyooo...
progestan fitil olarak ben hap zannetmistim ayyyyyyy fitilll ilk defa kullanacam demek transverden sonra kullanilacak
Ben sac mevzusuna cok takigimdir, cunku saclarim uzun ve guzeldir. Benim bahsettigim sprey seklinde bir ilac. Icinde minoksidil diye bir madde var, sacin kokunu uyarip buyumesini saglayan bir madde. Sampuanlara hic hic inanmiyorum, cunku basiyorlar nemlendiricileri icine, sac nemi emiyor, sen zannediyorsun ki sac kalinlasti halbuki alakasi yok, sacin ertesi gun eski haline geliyor. Ben kerastase in sampuanini kullaniyorum ama cok da onemi yok sampuanin zaten sacinda 1-2 dk duruyor.. Boya da yipratiyor, bende de hafif golge var ama oryalsiz yapiyor kuaforum. Hamile falan kalirsam kendi rengine boyaticam, koyu kestane yani. Ben de dis gorunume fazlasiyla onem veririm. Terazi burcuyum ondan sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?