ay kizlar suan ben de cok korkuyorum bugun bende cok agladim neyse suan biraz iyim ama icimde büyük korku var transferi 14 gün kan degerim 170 cikti sol kasigim cok agriyor dis gebelik alacak diye cok korkuyorum allah herseyin hayirlisini versin...
hayırlısı neyse o olsun canım... stres yapmamaya çalış diyeceğim ama aynı stresi ben aşamadığım için pek birşey diyemiyorum maalesef.. çok zor biliyorum çünkü ama bak senin değerin yüksek, hamilesin yani işte ne güzel.. inş. 2 gün sonra katlanır değerin
begendim güzelmişşşşşşşşşşşşşşma vielle yazılır ve canımsın yada canımda demek
hoş geldin canım masideaydn anlamı neyben geldiiimmmmm
canım tebrik ederim kamilesin korkma inşallah dış gebelik olmayacakay kizlar suan ben de cok korkuyorum bugun bende cok agladim neyse suan biraz iyim ama icimde büyük korku var transferi 14 gün kan degerim 170 cikti sol kasigim cok agriyor dis gebelik alacak diye cok korkuyorum allah herseyin hayirlisini versin...
yumoşların 14mm-22mm arası olunca toplanır cicim..bunu da öğrenmek için doktoruna sorman lazım...kişiye görede değişir bu süreç...bi daha ki randevunda yumoşların büyüklüğünü sor doktora ben sana aşağı yukarı ne zaman toplanır söliyiimmm...
ahhh canımmm ne demek yaa...
zor günlerin kadınları olarak bir aradayız...
bu günlerde birbirimize lazımız işte...
ne zor dimi anne olmaya çalışmak,sonunda anne olacakmıyız bilmeden iğneler işlemler uğraşıp duruyoruz...
çoğunluk için sıradan olan anne olabilmek bizim için ne çok şey demek...
bilemezler o psikolojinin ne olduğunu...
Allah yardımcımız olsun bunu şu an öyle yüreğimden içimden ağlayarak diliyorum ki ,duysun rabbim sesimizi ve evlat hasretimize son versin...
Benim de çok ağrım olmuştu kasığımda gittim keseyi de gördüm normal bir yere yerleşmişti.
Sakin ol.
Korku bizimle doğurana kadar gelecek o belli. Hepimiz korkuyoruz çünkü.
Ama kötü bir şeyle karşılaşmayacağımızı düşünmeye çalışarak devam etmeliyiz ki bebeğimiz bu hayatta stres var demesin güzel güzel büyüsün....
Kan değerin gayet güzel....
Keseni görünce için biraz daha rahatlayacak sonra da şimdi benim düşündüğüm gibi acaba embriyoyu görebilecek miyim haftaya acaba sonra kalp atışını duyabilecek miyim diye korkmaya başlayacaksın....
Biraz başka şeyler düşünmeye çalış... Ona sevgini gönder... Ona NAS ve FELAK surelerini oku bol bol... Nazar değmesin....
Öpüyorum seni...
ay gercekten mi ya seninde mi agriyordu inan insan bunu duyunca kendi kedimi motife ediyorum...........evet gercekten keseyi görünce rahatliyacam dedigin gibi sonra kalp atisini duyacammi diye endiselenecam aallah büyük kimsenin kucagini bos birakmasin....................................................:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::canim sorum olacak kese gözükünce embriyo o an gözüküyo mu yoksa gözükmüyor mu daha??????????????????????????????????
maaşallah birsürü şeyi olmuş bile daha nolsun:))elifnazın bunlar bile yok ama annesi dayanamaz helede kız kıyafetleri ben yeğenime bile nasıl çok aldım şimdide yazın geldiğinde 8-9 aylık olur ciciler alıyom biriktiyom yurtdışındalarda..kızların kıyafetleride pek tatlı oluyo:)allah sağlıkla giyidrmeni nasip etsin..gözün aydım canım çok sevindim.
aynen canım benimki de şimdiden birşey almak istemiyor. ben bir tek internetten ayakkabı patik aldım. Feneriumdan hastane çıkışı zıbın takımı ve forması, 2 de örgü yelek dışında hiçbirşeyi yok oğlumun...
maaşallah cnaım ne güzle engüzel imza dünyanın...allah tamamına erdirisn tebrikler...ay kurban olurum ben sanaaaa çok arzu ediyodum şu imza kısmını nasip oldu şükürler olsun
yumoşların 14mm-22mm arası olunca toplanır cicim..bunu da öğrenmek için doktoruna sorman lazım...kişiye görede değişir bu süreç...bi daha ki randevunda yumoşların büyüklüğünü sor doktora ben sana aşağı yukarı ne zaman toplanır söliyiimmm...
ahhh canımmm ne demek yaa...
zor günlerin kadınları olarak bir aradayız...
bu günlerde birbirimize lazımız işte...
ne zor dimi anne olmaya çalışmak,sonunda anne olacakmıyız bilmeden iğneler işlemler uğraşıp duruyoruz...
çoğunluk için sıradan olan anne olabilmek bizim için ne çok şey demek...
bilemezler o psikolojinin ne olduğunu...
Allah yardımcımız olsun bunu şu an öyle yüreğimden içimden ağlayarak diliyorum ki ,duysun rabbim sesimizi ve evlat hasretimize son versin...
misafirim gelecek..
az bişi mutfağa gireyim..gerçi bişiler hazırladım ama bi el atayım yinede...
çok uzun süreli kalmazlar ilk fırsatta gelirim aranıza...
pek bi duyguluyum bu akşam kimse gelmese iyiydi
Benim 8 Martta transferim oldu. 30 Mart'ta da doktora gittim sadece kese gördük.
İçini görmek için 6 Nisan'da çağırdı.
Sonra da 13 Nisan'da kalp atışını duyabilecekmişim inşallah.
Şimdi dış gebelik olmadığını anladık.
Sonra boş gebelik olmadığını anlayacağız.
Sonra da içimizde artık bir canlının varlığını duyacağız.... İnşallah....
Adım adım bu işler...
canımm noldi sana duygulu gördüm seni...
ben buakşam üzeri ağladım canım sıkıldı demekki senin öyle olman içime doğduu
çocuksuz olmanın tam bi aile olamamanın sancısını yaşadım eşimle bişeyler konuşuyodukda...
girdim yatağa ağlıyarak uyumuşum...rabbim tez zzamanda bizide sevindir ya rabbim..sağlıklı evlatlar ver...
Şimdi geldim foruma ve son sayfadan anladığım kadarıyla hamişsin.... :)))
Tebrik ederim.
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
mavielle !! belli oldu muu hamiş misin çook sevindim canım.. allah tamamına erdirsin..
geçmişi çok okuyamadım kızlar... bugün kafam hiç yerinde değil.. opu günüm belli oldu ama olana kadar çok üzüldüm... nerdeyse olmuyordu çünkü... birkaç gündür tansiyonum 16 lar geziyor.. gonal f yapıyormuş.. tedaviyi kesebiliriz dedi önce doktor.. o kadar üzüldüm ki tutamadım kendimi oradabirazda ilaçların etkisi var galiba her şeye zırlıyorum....... neyse baktı ultrasondan allahıma çok şükür toplanacak kadar büyümüşler zaten p.tesi opu yapcaz dedi... sevinemedim bile, o kadar çok ağladım ki.. bugün son lucrinimi ve gonal f mi olucam.. gece 11 de de çatlatma iğnemi vurucakmışım... tansiyonum yine çıkıcak diye çok korkuyorum... inş. bir sorun çıkmaz... tansiyon problemi yaşayan oldu mu acaba daha önceden?
canım ben tedavi sürecinde deyilim ama sana destek olduğumu unutma korkma allah yardım eder yumurta sayın biraz fazla ama benim bi arkadaşımda seningibi olmuştu ama ikizleri oldu allah yardımcın olsun
tamam canım ilk fırsatta eklerim listeye..
maşallah canım 30 yumoşunaa...
ben 19 yumoşla ohss oldum çok çektim...
e2 5000 nin üzerine çıkmıştı ama ihmal kurbanı oldm resmen...
göstere göstere gelen ohss ye rağmen tedaviyi yarıda kesmediler ve transferşm oldu hastaneye yatırdılar vs...
30 yumoş her zaman ohss için risk demektir e2 hormonunun son gün kaç olduğu çok önemli doktorlar bir anda yükselmesinden endişelilerdir..
Son iğnelerimi oldum.. 2,5 saat sonra ise çatlatma iğnemi olacağım.. Sonumuz hayırlı olsun, diyecek başka hiç bir şey bulamıyorum bu aralar
Hepimiz türlü türlü sınavlardan geçtik bu yolda.
Sen herkese kuvvet veriyorsun hem de belki de en çok senin ihtiyacın olduğu durumlarda.
Canım Allah senden razı olsun.
Tez zamanda bebeğin olsun inşallah....
maaşallah birsürü şeyi olmuş bile daha nolsun:))elifnazın bunlar bile yok ama annesi dayanamaz helede kız kıyafetleri ben yeğenime bile nasıl çok aldım şimdide yazın geldiğinde 8-9 aylık olur ciciler alıyom biriktiyom yurtdışındalarda..kızların kıyafetleride pek tatlı oluyo:)allah sağlıkla giyidrmeni nasip etsin..
maaşallah cnaım ne güzle engüzel imza dünyanın...allah tamamına erdirisn tebrikler...
canımm noldi sana duygulu gördüm seni...
ben buakşam üzeri ağladım canım sıkıldı demekki senin öyle olman içime doğduu
çocuksuz olmanın tam bi aile olamamanın sancısını yaşadım eşimle bişeyler konuşuyodukda...
girdim yatağa ağlıyarak uyumuşum...rabbim tez zzamanda bizide sevindir ya rabbim..sağlıklı evlatlar ver...
Canim 2402. sayfada yazmistim embriolarin durumunu, atladin herhalde, ihmal ediyosun beni
Herkese selam yine kayıplarda kızlarr
cnm bu OHSS tam olarak ne? yumurta toplandıktan sonra mı oluo,şuan da belirtiler olurmuydu yoksa olcak olsam? E2 m 1800 dü dün ama artarmı yani pazartesi ye kadarartarsa da iptal mi olur toplama işlemi,ay ne kötü okadar hazırlanmışken,ama 30 yumurtamın bazıları küçük çatlamaz onlar heralde,ay ne bilim kendimi avutuom işte
ama bende insanım dimiiii belki bugün ruh durumum iyi değildir kaçırmış olamazmıyım...
yumoş sayında döllenmede gayet güzel maşallah diyorum...
5.güne giderler bence...
kocanada çok kızdım belirtmeden geçemeyecem...
cnm bu OHSS tam olarak ne? yumurta toplandıktan sonra mı oluo,şuan da belirtiler olurmuydu yoksa olcak olsam? E2 m 1800 dü dün ama artarmı yani pazartesi ye kadarartarsa da iptal mi olur toplama işlemi,ay ne kötü okadar hazırlanmışken,ama 30 yumurtamın bazıları küçük çatlamaz onlar heralde,ay ne bilim kendimi avutuom işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?