Tüp Bebek Günlüğümüz !

mavielle !! belli oldu muu hamiş misin çook sevindim canım.. allah tamamına erdirsin..

geçmişi çok okuyamadım kızlar... bugün kafam hiç yerinde değil.. opu günüm belli oldu ama olana kadar çok üzüldüm... nerdeyse olmuyordu çünkü... birkaç gündür tansiyonum 16 lar geziyor.. gonal f yapıyormuş.. tedaviyi kesebiliriz dedi önce doktor.. o kadar üzüldüm ki tutamadım kendimi orada birazda ilaçların etkisi var galiba her şeye zırlıyorum....... neyse baktı ultrasondan allahıma çok şükür toplanacak kadar büyümüşler zaten p.tesi opu yapcaz dedi... sevinemedim bile, o kadar çok ağladım ki.. bugün son lucrinimi ve gonal f mi olucam.. gece 11 de de çatlatma iğnemi vurucakmışım... tansiyonum yine çıkıcak diye çok korkuyorum... inş. bir sorun çıkmaz... tansiyon problemi yaşayan oldu mu acaba daha önceden?

çok geçmiş olsun canım...
tansiyon sorunu yaşayanı ilk kez duydum iğneler yüzünden...
inşallah bu gece çıksa bile son unutma yarın hiçbişeyin kalmayacak...
bundan sonrası operasyon Allahın izniyle herşey yolunda gidecek aklına kötü şeyler getirme..

herkese merhaba kızlar, nasılsınız ;

bu arada mavielle hamileymişşşşvçok sevindim. Benim de tedavideki 3. günüm; acaba kaçıncı gün yumurtalar toplanır :18:

inşallah hayatım ya.. ilk denememde hiç tansiyon sorunu yaşamamıştım.. hatta hayatım boyunca hiç yaşamadım trental içiorum ya onunlada etkileşim yapmış olabilir dedi doktor.. ama gonal f bazen tansiyonu yükseltiyor ama bu kadar yükselmemesi lazım dedi.. inş. opudan sonra bir sorun çıkmaz..
bende iğneler sırasında tansiyon sorunu yaşayan kimseyi duymadım, duymadığım içinde daha çok telaşlanıyorum.. of allahım bi bitse şu sıkıntılar.. sizlerede sormasam rahatlayamayacağım inanın.. zor günümdede yanımdasınız çok sağolun.. egunal sana

hiç biriniz burada değil misiniz canlarım

canım sen ni,ye kendini paralıyorsun hem de bu kadar kritik zamnlarda..yapma gözünü seveyim bak ne güzel yumurtalar olmuş çatlama iğnesini yapınca bekle stres yapma herşey çok güzel olacak diiye düşün ve tansiyonun zıplamasın...uzun süre açlık da tansiyonu çıkarıyormuş şekerli yağlı yiyeceklerden uzak dur hafifi şeyler ye ki transfer sonrası da kabızlık sıkıntın olmasın şekerimmm..burdayız seninleyiz merak etme

Şimdi geldim foruma ve son sayfadan anladığım kadarıyla hamişsin.... :)))
Tebrik ederim.
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Şşşşşş.... Sakin ol güzelim benim... Herşey çok güzel olacak göreceksin...
Bende de tansiyon yaptı Gonal-f ama yumurta toplama günü tansiyonum normale inmişti bile... Nitekim anestezi ile yaptılar opu yu....
Sen artık sinirlerine hakim olan ya da olmaya çalışan, sevenlerinden güç alıp sevenlerine güç veren bir anne adayısın...
Ağlarsan tansiyonun biraz daha yükselebilir, ateşin çıkabilir....
Sakin ol... İnan bana herşey çooooooooooooookkkkk güzel olacak...

herkese merhaba kızlar, nasılsınız ;

bu arada mavielle hamileymişşşşvçok sevindim. Benim de tedavideki 3. günüm; acaba kaçıncı gün yumurtalar toplanır :18:

yumoşların 14mm-22mm arası olunca toplanır cicim..bunu da öğrenmek için doktoruna sorman lazım...kişiye görede değişir bu süreç...bi daha ki randevunda yumoşların büyüklüğünü sor doktora ben sana aşağı yukarı ne zaman toplanır söliyiimmm...

ahhh canımmm ne demek yaa...
zor günlerin kadınları olarak bir aradayız...
bu günlerde birbirimize lazımız işte...
ne zor dimi anne olmaya çalışmak,sonunda anne olacakmıyız bilmeden iğneler işlemler uğraşıp duruyoruz...
çoğunluk için sıradan olan anne olabilmek bizim için ne çok şey demek...
bilemezler o psikolojinin ne olduğunu...
Allah yardımcımız olsun bunu şu an öyle yüreğimden içimden ağlayarak diliyorum ki ,duysun rabbim sesimizi ve evlat hasretimize son versin...

misafirim gelecek..
az bişi mutfağa gireyim..gerçi bişiler hazırladım ama bi el atayım yinede...
çok uzun süreli kalmazlar ilk fırsatta gelirim aranıza...
pek bi duyguluyum bu akşam kimse gelmese iyiydi

kızlar sağolun ya.. valla içimi rahatlatıyorsunuz.. biliyoroum çok stres yapıyorum.. mümkün olduğunca kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum...
ilkonce, demek seninde tansiyonun çıkmıştı.. yalnız değilim yani ya ben hiç tansiyon problemi yaşamadım.. düşüp bayılacak gibi hissediyorum ve ister istemez panik yapıyorum... ne olacak sonum bende bilmiyorum yani..
bugün son ilaçlarım zaten ama opudan sonra kullanmam için bir dosya kağıdı dolusu ilaç yazmışlar... bir ilaç varmış oradada.. bu ilacı kullanırken haberleşicez dedi doktor.. o da tansiyonu tetikleyebilirmiş... neyse yaşayıp göreceğim.. tek mutluluğum tedavim iptal olmadı...
dediklerinizi birebir uygulayacağım , çok sağolun canlarım ..

misafirim gelecek..
az bişi mutfağa gireyim..gerçi bişiler hazırladım ama bi el atayım yinede...
çok uzun süreli kalmazlar ilk fırsatta gelirim aranıza...
pek bi duyguluyum bu akşam kimse gelmese iyiydi

ağlama bende ağlarım valla.. gözlerim sulandı bile bunları yazarken
ooofff hemde nasıl zor ... ne ağrılar acılar psikolojimizin bozulması vs vs.. allah hepimizin yardımcısı olsun.. inş. hepimizin kucakları bir an önce dolar .....
ben iğne olmaya gidiorum kızlar

ay kizlar suan ben de cok korkuyorum bugun bende cok agladim neyse suan biraz iyim ama icimde büyük korku var transferi 14 gün kan degerim 170 cikti sol kasigim cok agriyor dis gebelik alacak diye cok korkuyorum allah herseyin hayirlisini versin...

hayırlısı neyse o olsun canım... stres yapmamaya çalış diyeceğim ama aynı stresi ben aşamadığım için pek birşey diyemiyorum maalesef.. çok zor biliyorum çünkü ama bak senin değerin yüksek, hamilesin yani işte ne güzel.. inş. 2 gün sonra katlanır değerin

Son iğnelerimi oldum.. 2,5 saat sonra ise çatlatma iğnemi olacağım.. Sonumuz hayırlı olsun, diyecek başka hiç bir şey bulamıyorum bu aralar

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş RABBİM ihmal etmez bizi muhakkak sadece imtihan eder.....kavuşmak tek arzumuz pudra kokan popişlere yüzümüz güler inş cnmm tez zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…