Tüp Bebek Günlüğümüz !

yaa ama ben işlerimi bitirip anneme gitcem yemeğe..neyse çok geç dönmem ordan artık o zaman görüşürüztam bu anda tel çaldı ve annem akşam ewde olmadığı sölediidemekki ben bu akşam ewdeyimm

he he heee...
oldu o zamannn....

ben çıkıp işlere geri döneyim mola çok uzadıı..aneme gitmiceğime göre bide yemek yapma lazımmm pöffffsonraa görüşürüzzzz

evet zuzum bende özledim çokkk inşallah bak bu kez bebişin seninle olacak inanıyorum ben

Egunal listeye benide ekle canim transfer asamasindayim sekixinci deneme pcos
canımm sana özel dua ediyorum inşallah bu kez yüzün gülecek

ayy bende merak ediyordum çok sağol tatlım inşş aşılama müjdeyle sonuçlanacak

27 yasindayim clinart tup bebek merkezi:26:i
evet malesef 8, tabi dondurulmuslarla birlikte yinede allah buyuk diyip tekrar deniyoruz
aynen öyle Yüce Rabbim o kadar büyükki inşş hepimiz anne olacağız

Canım arkadaşlarım bundan sonra listelerimizi topiğimizin ilk sayfasında görebilirsiniz...

ohhh çok sevindim işkenge bitti canım yaaa biliyosun daha önce yazmıştım ben kalbim temizmiş karakter sayı meselesi halloldu sanırım inşş hamiş listemiz olacak sadeceee

Insallah Canim Benim yarin Saat 9 da opum var dua Edin Benim Icin

Allah yardımcın olsun canım, kaliteli yumoşların olur inşallah..

Erkekler strese bizim kadar dayanıklı değiller, pazar günü prof. Teksen Çamlıbel tv de konuşuyordu. dedi ki; Tüp bebekle ilgili olarak, bu üreme durumu erkeklere verilmiş olsaydı dünya nesli biterdi çünkü kadınlarda, müthiş bir sabır, metanet var. Erkekler dayanamıyor biz dayanıyoruz işte, hedefe kilitlendikmi iş bitiyor bizde. O yüzden moralini bozma canım. Sen sıkı dur, eşine moral ver, baktın olmuyor başka şeylere konsantre ol, ayrı takıl canım. Sen de yıpranma yani, kendini koru..

merhabalarrrrr

nasılsınız kızlarrr????

İyilik , nihayet güneş var istanbulda

geçmiş olsun canım keseyide görmüşsüz çok şükür kuşburnu kaynatıp iç canım iyi gelir

amin canım nöruyummmm sen nörüyon gadasını aldığım

sen nerden bu kadar bilgi alıyosun ya herkesin numarasımı var sende

günaydıınnn şekerim...
ben bugün yine yokummm biliyonmuuuu

kahvaltı zamanııı annemdeyimmm kahvaltı yapiciiizzz...
öyle bizi ekiyosun bakıyorumda

Canalr günaydın, kendime ve hepinize harika bir hafta diliyorum. Çarşamba transferim olacak Allahı izniyle, biraz işim var şimdi, yine uğruycam ...

Canım Allah yardımcın olsun, hayırlı haberlerle dön..
hadı canım inşallah çarşamba bebişini alıp geleceksin hayırlısıyla

Insallah Canim Benim yarin Saat 9 da opum var dua Edin Benim Icin
alllah yardımcın olsun canım bebişin al peki ne zaman döneceksin yurt dışına

canım endişeli eşin ne yapacaksın sen birazdaha dayan sende gerilme sonunda çıkınca söylersin

merhabalarrrrr

nasılsınız kızlarrr????
iyiz canım sen nasılsın

kimse kalmamış tamam su'ladım sulama bitmişdir dönün topiğe yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18:

merhabalar kızlar nasılsınız bakalııımmm ben günler sonra bugün totomu kaldırıp evi temizleme niyetindeyim inşallah ağrım olmazzz da bitirebilirimmm

canım yavaş yavaş yap azcık yap dinlen daha sonra birazda yorma kendini ev kaçmiyo ya

canım ya evimin halini görsen bana ne tembel kadınsın dersinn ama ne yapayıımm bi evi süpürsem tıkanıp kalıyorum etrafımda böyle hamilelik geçirende yok naz yapıyom zannedeceklerrr

canım ya evimin halini görsen bana ne tembel kadınsın dersinn ama ne yapayıımm bi evi süpürsem tıkanıp kalıyorum etrafımda böyle hamilelik geçirende yok naz yapıyom zannedeceklerrr
canım aman bebeşine birşey olmasında varsın tembel olsun boş ver insanları sen kendine ve bebeğine dikkat et yavaş yavaş yap

canım ben de iş yapmıyorum.... eşim elinden geldiği ve canı istediği zaman yapıyor :)))) evime gidince temizliğe yardımcı alacam. dip köşe yapsın..

bu arada sen detaylı ultrasona girdin miii?

merhaba kızlar,
bugün doktordaydım ve kesemizi gördük sadece , bir tanesi tutunmuş diğeri yoktu,
bundada düşük riski olduğundan 10 gün daha yatış verdi , 1 aydır işe gidemiyorum sürekli yatıyorum sırtım ağrıyo yatmaktan artık ,
şu riski bir atlatsak rahatlıycam , bebeğim sağlıklı olsunda her şeye razıyım aslında 9 ayda yatarım.
allahım hepinize nasip etsin , inşallah bu sefer herkezi hamile listesinde görücem , sürekli takip ediyorum aşamalarınızı.Dualarım sizlerle..

Sagol Canim Benim Butun Gun yatiyorum gozumu acamiyorum

Sagol Canim Benim insallah doktorun translokation yuzunden COk yumurta Lazim rjt testine girecek yumoslar birlestikten snr bu Teste tum kromozomlara bakiliyormus Emrionun hayirlisi artik Canim Benim yarin ne kadar oldunu yazarim insallah

Yat Canim kalkma sakin bebisimizi dogana kadar dinlen bol su icmeyide unutma

Merhaba arkadaşlar 3 tanecik sağlıklı embriyom oldu onlarda donduruldu şimdi yeni bir takip sürecine gireceğim pgd işlemi için nekadar çok embriyo olursa okadar iyi olurmuş

Sagol Canim Benim aslinda cumartesi donmem gerekiyordu Ama Transfer pazar olcak buyuk ihtimal onun icinde sali gunune erteliycem biletimizi haftaya sali donecem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…