• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Merhaba arkadaşlar 3 tanecik sağlıklı embriyom oldu onlarda donduruldu şimdi yeni bir takip sürecine gireceğim pgd işlemi için nekadar çok embriyo olursa okadar iyi olurmuş

Hayirli olsun Canim Benim Evet pgd Icin o onemliymis bize Rjt onerdiler emrio basi 700 Dollarmis Iki Tane bakilmasinin Iyi olacani soyledi genetikcimiz

selam canları ıkı gundur gıremedımmm cok özledım sizi sehir dısından misafirlerım geldı...o yuzdennn ne var ne yok yeni ve güzel haberler vardır insalllhhh biri bana anlatsınnn olurmuu?:54::54::54::54::54:

merhaba kızlar,
bugün doktordaydım ve kesemizi gördük sadece , bir tanesi tutunmuş diğeri yoktu,
bundada düşük riski olduğundan 10 gün daha yatış verdi , 1 aydır işe gidemiyorum sürekli yatıyorum sırtım ağrıyo yatmaktan artık ,
şu riski bir atlatsak rahatlıycam , bebeğim sağlıklı olsunda her şeye razıyım aslında 9 ayda yatarım.
allahım hepinize nasip etsin , inşallah bu sefer herkezi hamile listesinde görücem , sürekli takip ediyorum aşamalarınızı.Dualarım sizlerle..

Allah yardımcın olsun. Sana bağışlasın bebeğini.

canım ben de iş yapmıyorum.... eşim elinden geldiği ve canı istediği zaman yapıyor :)))) evime gidince temizliğe yardımcı alacam. dip köşe yapsın..

bu arada sen detaylı ultrasona girdin miii?

bizimki de öyle canı isterse yapıyo ona da kıyamıyorum yorgun geliyo akşam bide ev temizliyo :1: bende yardımcı almayı düşünüyorum bi güzel temizlesin evi . evet canım geçen hafta girdik detaylı ultrasona çok keyifliydiii sen girdinmi kuzum

Selam hanımlar nasılsınız?biz iyiyiz..yuvarlanıp gidiyoruz..cumartesi bi ara girdim kimse yoktu:)),sonra ben kötüleştim akşamını anlatmıyorum bile:9:dünde misafir vardı,yorulmuşuz misafir gidince uzandım..bugünde bi bakalım teyzelerimiz napıyo dedik:))inş.herkes iyidir,bişey kacırdımmı iki gün bilmiyorum:26:önemli bişey varsa yazarmısınız lütfen!!hepinizi öptük:54:

Kocişler aynı şekerim demekki:9:benimkide canı isteyince bi süpürüyo bi vileda yapıyo tamam,ama hakkını yemiyim güzel temizler,maşallahı var:9:ben hamile kaldıgımdan beri hiç temizlik yapmadım,yapamıyom zaten..bu seneye kadar ben yaptım biraz da o yapsın:9::9:

Ben geldim ama sen yine yoksun:43:arkadaşınla buluşmaya gitmişsin,iyi hadi biraz hava al bari:))inş.tez vakitte görüşürüz özledik teyzemizi:))

merhaba kızlar,
bugün doktordaydım ve kesemizi gördük sadece , bir tanesi tutunmuş diğeri yoktu,
bundada düşük riski olduğundan 10 gün daha yatış verdi , 1 aydır işe gidemiyorum sürekli yatıyorum sırtım ağrıyo yatmaktan artık ,
şu riski bir atlatsak rahatlıycam , bebeğim sağlıklı olsunda her şeye razıyım aslında 9 ayda yatarım.
allahım hepinize nasip etsin , inşallah bu sefer herkezi hamile listesinde görücem , sürekli takip ediyorum aşamalarınızı.Dualarım sizlerle..

Allah bebislerimizi bize bagislasin.bende cuma gunu gidicem keseyi gormeye cok heyecanliyim.sen estrofem kullandin mi?

rabbım bu sefer yuzune gulsun ınc cnm ...
Sorun nedır paylasırmısınn...
Hıc tutnan olmadımı bu zaman kadar...

Bende pcos var ama ileri derece degil doktorlarda hayret ediyor bunun disinda hic bir problem yok ama allah istemedikce olmuyor iste
daha once iki tedavimde ohss oldu olumden dondum diyebilirim
bir kez dondurulmuslarla hamile kaldim bi kezde spontan ama kismet olmadi
en son tedavimde hersey yolunda gitii hamile kaldim derken kanamam basladi bebegi kaybettik.sandik ama kimyasal gebelikmis operasyonla alindi boyle iste benim hikaye kisaca

Bu arada tutunma ignesi icin merkeze gittim bugun hemsireye anlattim ohss riskim ar agrim var falan dedim doktorumla gorustum agrilarin olmasi normal dedi cunku 33
yumurta cok dedi ultrason yapti gayet iyisin hic bir sorun yok dedi ama kan tahlili yapmasi gerekirdi bence
bide dediki ohss olsa bile bu riski alip transferin olacak dedi boyle planladim ded:26:i

huu kızlarr hadi ben yoktumm işim cokk diğerlerii nerde acabaaa??? $KIZGIN.gif

defne elma...canım bira zönce alıntıladım mesajlaırnı net gitti sinirde oldum...
yıllardır kabızlık problem yaşayan biri olarak önce sana sabır diliyorum çok zor..artık ilk düşükten sonra azmıştı daha yeni evliydim 5aylık evliyken hemooid ameliyatı oldm,beni 1yıl rahatlattı ama açık ameliyattı şimdi tıp daha fazla gelişti bu konuda..
öncesinde krem denedim geçmesede az rahatlıyodu yani kanamam artmıştı oturamıyodumda...
allah dermansız dert vermesin napıcaksın mecbur gitceksin doktora üzme kendini stres daha fazla artıyor bunu ben bizzat yaşıyorum zaten
benimki kafadan kaynaklı kabızlık:1:
bana enson ank.da hacettepde prof dediki "zor kişiliksin hassasın hep çekiceksin ,su içcenyürüycen..."stres olmuycak...
gerçekten nezaman üzülsem tıkanıyorum hemen..1.tüp sonrası 3gün çıkamadım kasıldım üzüntüden...sende takma kafana git napalım doktorsuz geçmiyor..acı çekme boşa tamammı canım..bide ılık suya otur rahatlatıyo,acı,ekşi yeme,ağır kaldırma,üşütme....canım çok üzüldüm vallaaa:5:sabahları transfer sonrası yapardım ben ılık ballı su iç bak nasıl rahatlarsın ozaman allah atrafından bide yememe dikkat ettimde olmadım kabız...kendine iyi bak...üzme biizzii:16:

veeee.. dr. a gittim.. artık dötüde gösterdim ya... inanamıyorum..:17: ama bayan dr. gittim...ne yapayım.. normalde kadın doğumcuya erkek olursa giderim çünkü bayanlar çok sert davranıyor... neyse bende hemoroid yokmuş.. çatlak varmış.. ilaç verdi... tamamen geçebilir dedi.. insallah geçer de bebek zamanı bana zorluk çıkarmaz...moralim çok düzeldi bunları duyunca... çok korkuyordum ameliyattan..benimde moralim çok boozuk herhalde o yüzden bu başladı.... ama bu ilaçlar şifa olsun insallah...

kızlar sizler neler yaptınız? ne var ne yok? gelişmeler var mı? şöyle mutlu olacağım bana şifa olacak haberler...:16:

Bende pcos var ama ileri derece degil doktorlarda hayret ediyor bunun disinda hic bir problem yok ama allah istemedikce olmuyor iste
daha once iki tedavimde ohss oldu olumden dondum diyebilirim
bir kez dondurulmuslarla hamile kaldim bi kezde spontan ama kismet olmadi
en son tedavimde hersey yolunda gitii hamile kaldim derken kanamam basladi bebegi kaybettik.sandik ama kimyasal gebelikmis operasyonla alindi boyle iste benim hikaye kisaca

canım hoşgeldin aramıza....insallah her şey yolunda gider bu tedavinde.. ve sağlıcakla bebişlerine kavuşursun...

veeee.. dr. a gittim.. artık dötüde gösterdim ya... inanamıyorum..:17: ama bayan dr. gittim...ne yapayım.. normalde kadın doğumcuya erkek olursa giderim çünkü bayanlar çok sert davranıyor... neyse bende hemoroid yokmuş.. çatlak varmış.. ilaç verdi... tamamen geçebilir dedi.. insallah geçer de bebek zamanı bana zorluk çıkarmaz...moralim çok düzeldi bunları duyunca... çok korkuyordum ameliyattan..benimde moralim çok boozuk herhalde o yüzden bu başladı.... ama bu ilaçlar şifa olsun insallah...

kızlar sizler neler yaptınız? ne var ne yok? gelişmeler var mı? şöyle mutlu olacağım bana şifa olacak haberler...:16:

hee iyi yapmışşsın gitmişsin canım verdiği ilaçları iyicee kullan valaa benımde ılk çatlak vardıı pek ılaç kullanmadım kabız falan oldum hemen hemorid oluştuu..keske ameliyat olsamda alsalarr..ılk devresınde almıyorlarmışş iştee bebişimm...teee en son devresınde o meme alınıyomuşş bendee sınır oluyorum yanii..ölee olduğu içinnn...

hee iyi yapmışşsın gitmişsin canım verdiği ilaçları iyicee kullan valaa benımde ılk çatlak vardıı pek ılaç kullanmadım kabız falan oldum hemen hemorid oluştuu..keske ameliyat olsamda alsalarr..ılk devresınde almıyorlarmışş iştee bebişimm...teee en son devresınde o meme alınıyomuşş bendee sınır oluyorum yanii..ölee olduğu içinnn...

canım aslında bende dışarda meme gibi bir şey var.. ama dr. o hemoroid değil dedi.. zorlamaktan oluşmuş dedi.. kendine dikkat et.. yoksa ameliyata kadar gider dedi...ameliyat çok zormuş tatlım.. dua ette o evreye hiç gelmesin... sana dr. mu dedi hemoroid diye...? yoksa sen mi benim gibi kendini hemoroid sanıyorsun...bence kullan ilaç felan.. bende bundan sonra kabız olmamak içn elimden geleni yapacağım.. hamileliğinde artar dedi.. insallah hamileliğimizde sorun yaşamayız.. çünkü çok zor bir şey...

Back
X