• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

veeee.. Dr. A gittim.. Artık dötüde gösterdim ya... Inanamıyorum..:17: Ama bayan dr. Gittim...ne yapayım.. Normalde kadın doğumcuya erkek olursa giderim çünkü bayanlar çok sert davranıyor... Neyse bende hemoroid yokmuş.. çatlak varmış.. Ilaç verdi... Tamamen geçebilir dedi.. Insallah geçer de bebek zamanı bana zorluk çıkarmaz...moralim çok düzeldi bunları duyunca... çok korkuyordum ameliyattan..benimde moralim çok boozuk herhalde o yüzden bu başladı.... Ama bu ilaçlar şifa olsun insallah...

Kızlar sizler neler yaptınız? Ne var ne yok? Gelişmeler var mı? şöyle mutlu olacağım bana şifa olacak haberler...:16:

canım çatlak bende de var, 11 yıl önce 4 kilo çocuk doguracam diye patlattım her tarafımı :( zamanında ilaçta kullandım geçmedi . 1,5 yıl kadar önce tekrar gitti doktora istersen ameliyatla dikiş atalım ama 15 gün dikkat etmen lazım dedi. Bende düşüneyim dedim çıktım. çalışıyordum ( gerçi halen calısıyorumda) öylece kaldı ki zorlugunu acısını bazen halen cekerim. Birde hamile kalırsam nolur bilemem :(

canım aslında bende dışarda meme gibi bir şey var.. ama dr. o hemoroid değil dedi.. zorlamaktan oluşmuş dedi.. kendine dikkat et.. yoksa ameliyata kadar gider dedi...ameliyat çok zormuş tatlım.. dua ette o evreye hiç gelmesin... sana dr. mu dedi hemoroid diye...? yoksa sen mi benim gibi kendini hemoroid sanıyorsun...bence kullan ilaç felan.. bende bundan sonra kabız olmamak içn elimden geleni yapacağım.. hamileliğinde artar dedi.. insallah hamileliğimizde sorun yaşamayız.. çünkü çok zor bir şey...

evet cnm benım hemoroid doktoro gıttım cnku benn..kanama falan olmustuu bende korkutumm..doktr sonra bana endoskopi yaptı her ihtimale karşı barsağa bakalım dıee...barsakta bişey cıkmadıı sadece rektumda çatlak varmış kanama ondan oluyormuş ilaç tedavisinle kanama gıttı bılmıyorumm..amaaa hemorodte var iştee..valaa canım benım esım amelıyat oldu lazerle yakılmıstıı nasıl şeysee memnun kaldıı ama o ozelde yaptırmıstıı zamanındaa öle yanı cnm

canım çatlak bende de var, 11 yıl önce 4 kilo çocuk doguracam diye patlattım her tarafımı :( zamanında ilaçta kullandım geçmedi . 1,5 yıl kadar önce tekrar gitti doktora istersen ameliyatla dikiş atalım ama 15 gün dikkat etmen lazım dedi. Bende düşüneyim dedim çıktım. çalışıyordum ( gerçi halen calısıyorumda) öylece kaldı ki zorlugunu acısını bazen halen cekerim. Birde hamile kalırsam nolur bilemem :(

canım ben zaten normal doğum düşünmüyorum kim ne derse desin.. tabi ben ne dersem tersi oluyor ama gerçekten istemiyorum normal doğum...çünkü bu çatlak şimdi böyleyse sonrasını düşünmüyorum... ama insallah hiç bir şeyimiz kalmaz...hamileliğimizde de bir sorun yaşamayız...

evet cnm benım hemoroid doktoro gıttım cnku benn..kanama falan olmustuu bende korkutumm..doktr sonra bana endoskopi yaptı her ihtimale karşı barsağa bakalım dıee...barsakta bişey cıkmadıı sadece rektumda çatlak varmış kanama ondan oluyormuş ilaç tedavisinle kanama gıttı bılmıyorumm..amaaa hemorodte var iştee..valaa canım benım esım amelıyat oldu lazerle yakılmıstıı nasıl şeysee memnun kaldıı ama o ozelde yaptırmıstıı zamanındaa öle yanı cnm

evet lazer daha iyi diyorlar.. ama ben çok korkuyorum.. insallah bu ilaçlar şifa olurda geçer.. artık beslenmemede çok ama çok dikkat etmeliyim.. belki kendini yenilemez.. insallah ya insallah....

Bu arada tutunma ignesi icin merkeze gittim bugun hemsireye anlattim ohss riskim ar agrim var falan dedim doktorumla gorustum agrilarin olmasi normal dedi cunku 33
yumurta cok dedi ultrason yapti gayet iyisin hic bir sorun yok dedi ama kan tahlili yapmasi gerekirdi bence
bide dediki ohss olsa bile bu riski alip transferin olacak dedi boyle planladim ded:26:i

Oyle Sey mi olur seni hergun Muaneye cagirmadilar mi kan almadilarmi ilaci hangi rotes kullaniyordun Canim?????

Evet Canim Benim yarin opum var COk agrim var kimirdiyacak durumda degilim Bide grip oldum yatiyorum sen nasilsin ?????

öncelikle geçmiş olsun canım... hava değişikliği oldu hasta olman normal canım... kıyamam.... yarına çok dinlenerek gir.. sana muhteşem opular diliyorum... bol bol bebiş olsun yumoşların...

öncelikle geçmiş olsun canım... hava değişikliği oldu hasta olman normal canım... kıyamam.... yarına çok dinlenerek gir.. sana muhteşem opular diliyorum... bol bol bebiş olsun yumoşların...

Sagol Canim Benim Iki gundur yatiyorum bi wc gidiyorum habire su iciyorum artik Bakalim nasil Gececek opu Dan snr Iki Saat orada dinlenecekmisim yarin yazarim insallah

offf sonunda topikteki grip salgını banada uğradı ne güzell sorunsuz atlatıyoruz derken.. Ama topiktede azaldı sanırım grip olayı

offf sonunda topikteki grip salgını banada uğradı ne güzell sorunsuz atlatıyoruz derken.. Ama topiktede azaldı sanırım grip olayı

geçmiş olsun canım...

GECMIS olsun tatlim bollll suuuuu IC

bol su iç deyince bende bağırsaklarım için bol su içiyorum.. aklıma bağırsaklar geliyo gülüyorum...:9:

kızlar ben biraz uzanayım... yoruldum.. dr. du, stresti derken.. yorulmuşum.. ama sonra gelicem...burlarda olun haa..... firar olmasın lütfen...:20:

Son düzenleme:
Back
X