Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayyy hadi bakalım hayırlısı.. canım dr. un biraz beklemeni önermedi mi?tüp bebek tedavisinden sonra..

sağol tatlım..
yok hayatım ilaçlar hala bünyedeyken bu durumu değerlendirelim dedi..
o yüzden aşılamayı önerdi ücretsiz olarak

bugun yogundum kuzummmmm
sukur ıyıım sımdı rahatladım ama cıkıcam....
ya ne kadar cok bakarsan korku ve stres oluyrosun bırak bakma cnm
evet nettekılerde dogru ama bak bak yanlsı bılgıde oluyor bazenn....

Slm kizlar nasilsinz biz idare ederiz dr um dn tlfn bekliyrm mutlaka arar beni peceteye azicik pembe kan geldi aslinda norml cunki ben cok gerginim 1haftadir belki merkeZe gideriz cunki korktum ben pembe kan gorunce hbr veririm size durumu

Canımmmm Allahın izni ile hiç bir şeycikler yokturrrr..Hayırlı haberlerini bekliyoruzzz.Haberdar et mutlaka..Eşinde dediyse göndereyim diye ayrıca bence hiç durmaa gönder gitsinn k.valideennnnnniii

canlar ben sonra gelicem tekrar..
azıcık işim vardı..onu bırakıp size haber vermeye geldim..
egunal yazmış sabahtan sağolsun ona mesaj attım..

sağol tatlım..

slmmm canımmmmmmmmmmmm yumoşun büyümeye devam ediyormuşş maşallahh En kısa zamanda inş senden de güsel haberler alıcaz canımmm çok öpüyorummm

sağol tatlım..

vavvv.. süpermiş.. canım sen tez zamanda bebşine kavuşacaksın insallah içime öyle doğuyor..... ben zaten tedavinde bebeğinin tutmamasına çok şaşırmıştım nedense... bak bu sefer Rabbim sana bebeğini verecek insallah...

bugun yogundum kuzummmmm
sukur ıyıım sımdı rahatladım ama cıkıcam....
ya ne kadar cok bakarsan korku ve stres oluyrosun bırak bakma cnm
evet nettekılerde dogru ama bak bak yanlsı bılgıde oluyor bazenn....

ayyy yok ya korkutuyo insanı.. insallah o düzeylere ilerlemem hastalıkta...
kıyamam ben sana... eve gidince şöyle bir uzat ayaklarını... sonra... oooooo sefam olsun de....

Son düzenleme:

aynen cnm gıdım dınlencem dunde evde degıldım c.tesıde bu hafta cabuk gecsın yaaaa 2 gun dınleneyım dıycem ama sınav var esımın ....

(maşallah canımm)
33 yumurtamıııı gözümm yooooooooooooooookkkkkk 33 tane olmasada 3 taneye hatta 1 taneye razıyım ya Rabb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

offf sonunda topikteki grip salgını banada uğradı ne güzell sorunsuz atlatıyoruz derken.. Ama topiktede azaldı sanırım grip olayı
Ah güzelim yaaa sendemiiii..Dİnlen dicem ama çalışıyorsundaaa..Dikkat ett bebişede kendinede..

Bizim kizlar nerde sadece ikimiz kalmisiz
Canım yarın inş sorunsuz geçsin opunnn dualarım seninlee..

kızlar ben biraz uzanayım... yoruldum.. dr. du, stresti derken.. yorulmuşum.. ama sonra gelicem...burlarda olun haa..... firar olmasın lütfen...

Cannnnn naberrrrr..Niye doktorlara gittin bakıyimmm gelişmemi varrrr..

çıkıyom artık... ya bende böyleyim işte ne zaman çıkıyom desem topikte yazmaya devam ediyom...

bu arada bugün benim ovulasyon günümmüş tickerıma göre.. ama koca yok ki deneyeyim... offf offf....

tedavi konusunda bir gelişme yok.. hala mayıs ayını bekliyorum..totomu gösterdimde azıcık...
anüs çatlağı varmış.. tedaviden önce onu iyileştirmem lazım...

Hadii yaaa nasıl iyileştireceksin peki canımm.Merhem falanmı verdi doktorrr..Çokkk geçmiş olsun bu aradaaa..

Ben hiiic sasirmadim bu duruma bende normal yani hatta opudan sonra doktor yanimda yatan hastaya 26 yumurtan toplandi diyince narkozun etkisiyle bagirmisim yine kimse rekorumu gecemedi diye

hayır canım, ben sadece folik asit ve progynex fitil kullanıyorum. estrofemi daha öncede hiç duymamıştım.

Ben estrofem,folikasit ve progestan kullanıyorum 3. aya kadar kullanmam gerekiyormuş.estrofem kullanılmaması gerekiyor diye okudum bütün sitelerde.bugün doktoru arayıp sordum bi sakıncası yok dedi ne yapıcağımı şaşırdım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…