veeee.. dr. a gittim.. artık dötüde gösterdim ya... inanamıyorum..ama bayan dr. gittim...ne yapayım.. normalde kadın doğumcuya erkek olursa giderim çünkü bayanlar çok sert davranıyor... neyse bende hemoroid yokmuş.. çatlak varmış.. ilaç verdi... tamamen geçebilir dedi.. insallah geçer de bebek zamanı bana zorluk çıkarmaz...moralim çok düzeldi bunları duyunca... çok korkuyordum ameliyattan..benimde moralim çok boozuk herhalde o yüzden bu başladı.... ama bu ilaçlar şifa olsun insallah...
kızlar sizler neler yaptınız? ne var ne yok? gelişmeler var mı? şöyle mutlu olacağım bana şifa olacak haberler...
kizlar hepiniz iyi aksamlar diliyorum tek tek konusmasamda hepinizi takip ediyorum,neyse hepinizi iyi aksamlar benimki geliyor cikmak zorundayim allah hepimizin yardimcisi olsun rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin arkadaslar
Kizlar iyi aksamlar herkese, bugun fazla ugrayamadim cok yogundu is. Ogleden sonra kk de bakim varmis, ugradim ama sayfalara ulasamadim.
Nasilsiniz???????????
Benim heyecanim artiyor, transfere 1 gun kaldi
iyi akşamlar canımm...
iyiyiz canım bugün gezmedeydikk..
heyecan olmazmı bebişlerine kavuşacaksın...
kaç embriyoo koyulacak...en az 2 de fazlasını koyarlarmı acaba...
kız topike koyamayız amaa...
evetttt....elifnazı sevdimmm dokundum ona çok güzeldii...
oleyyy
tamam canım dinlen sen..
yorucu bi gündüüü..bi de makyaj yaptınmı giderken merak ediyorumm
Kizlar iyi aksamlar herkese, bugun fazla ugrayamadim cok yogundu is. Ogleden sonra kk de bakim varmis, ugradim ama sayfalara ulasamadim.
Nasilsiniz???????????
Benim heyecanim artiyor, transfere 1 gun kaldi
yaptım tabiii kiiiii
ama fotoları nasıl görücez ya
canımmmhayırlısı olsuuunn.. çarşamba mı olacak transferin? belki benimde çarş. olur
Oh ne guzel gezin valla hava serinledi burada bugunlerde, keyifsiz yani..
2 embrio konulmustu gecen sefer, yine 2 konulacak galiba. 3 riskli ya, ya hepsi tutarsa...bir tandigima olmustu seneler once, dr lar istemiyor ucuz cok riskli cunku. Bebeklerin 3 u de tuttu, ama birini aliyorlar sonra kurtajla, o da diger bebekleri riske sokuyor. Nitekim kurtaj sonrasi 3 u de dusmustu ..
3 tane gerçekten çok riskli...
2 tane en iyisi banada 2 tane koyulacak..
Hakkımızda hayırlı olanı versin rabbim....
Evet canim carsamba olacak, korkuyla karisik heyecanliyim..hayirlisi olsun ikimiz icin de, benim 2. denemem olacak..
yaptım tabiii kiiiii
ama fotoları nasıl görücez ya
canımmmhayırlısı olsuuunn.. çarşamba mı olacak transferin? belki benimde çarş. olur
benimde 2 canım.. inşallah bu sefer tutunur bebeklerimiz bize... aynen bende hem korkuyorum hem heyecanlıyım... ama kader işte.. önüne geçilmiyor.. bekleyip göreceğiz.. ve inş. sonucunda mutlu olacağız..
elimde değilll
...............................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?