Tüp Bebek Günlüğümüz !

Sağol canım valla bugün gitmedim yattım bütün gün. Sen nasılsın bakalım nişanınız nasıl geçti dj lik işini kıvırdınmı

Çok güsell geççti canımmm ama öldüm yorgunluktannn..Kıvırdım kıvırmasına ama sinir stres gerginlik felakettim yaniii..120-130 kişiyi memnun etmekkk herkes ayrı telden çalmamı istiyorr zorduu ama şükürr bittii gittii...D,nlen bol boll canımıniçiiiiii

Ben hiiic sasirmadim bu duruma bende normal yani hatta opudan sonra doktor yanimda yatan hastaya 26 yumurtan toplandi diyince narkozun etkisiyle bagirmisim yine kimse rekorumu gecemedi diye

Ne diyim güzelim o zaman sana sen şaşırmamaya devam ettt Rekorlarıı allt üstt ettt yaneeee

cnm hadi geçmiş olsun atlattık OPU ! ben çok rahattım anestezi iyiki var sonrasında da ilk 20 dk ağrıdı hafif adet sancısı gibi,sonra anında kesildi ağrılar ve hemen çıktık hastaneden,hatta eşim taksiyle geliriz eve diodu,gerek yok dedim üstelik kadıköye bile gittik gezmeye ,havada çok güseldi bugün güneşli hiç eve gelesim yoktu :) 29 yumurtam toplanmış,inşallah güzelce döllenirler,perşembe 3.gün emriosu düşünüoz dedi doktor,5.gün daha iyi değilmi dedim,bişiler anlattı ama hatırlamıorum,sende ne var ne yok cnm umarım herşey iyi gitmiştir,öptm cnm!

Canim hayirlisiyla birak yumoslari gel, ask yasasinlar onlar orada...insallah kaliteli yumoslarin olur. Diger 2 arkadas da hazalmert ve adini hatirlayamadigim yarin opu su olan diger arkadasa da bol sanslar, bol yumoslar

hoşgeldin canım

hoşbuldum kızlar geçmişi biraz okuyayım dedim.. son 20 sayfayı okuyamadım yinede... neler oldu bugün?
hazalmert ,cicibaby neler yaptınız?

benim 10 tane yumoşum toplandı bugün... anestezi hiç korktuğum gibi olmadı, tansiyondan dolayı bir sıkıntı yaşamadık çok şükür... zaten artık çok fazla çıkmıyorda...

anesteziye güle güle girdim haliyle mutlu uyandım.. ama girerken bir bayanın zor uyanması beni biraz tedirgin etti açıkçası... annemi istiyorum diye ağlıyordu yarı baygın halde... ne garip değil mi, anne olma yolunda ama anne diye sayıklıyor.... nasıl müthiş bir şeyse bu annelik.. allahım bizede tattırır inş..

çıktığımda beni yatağa alan hemşire bayanın inş. ikiz bebekleriniz olur demeside ayrıca ilgincime gitti? hiç bahsetmedim halbuki.. belkide baygınken sayıkladım bilemiyorum ama tuhaftı ... inşallah dedim bende

şimdi evimdeyim.. bol bol iğnelerim ilaçlarım var yine... 7 farklı ilaç kullanacakmışım ... Allah hepimize güzel bebişler nasip eder inş..

artık yarını bekliyorum dört gözle.. telefonla arayıp durumu haber vermelerini..

cnm sanada çok geçmiş olsun.. 29 mu maşallah diyorum

aynen anestezi iyi ki var, hatta arada birşey yokken verseler fena olmaz dedim bugün insan bi rahatlıyor.. anestezinin etkisi geçti başım tekrar başladı ağrımaya..

cnm bende biraz kanama oldu çünkü benim yumoşları toplarken 4 cm. lik bir çikolata kistim vardı, onunda içini boşalttılar.. ama kanamam azaldı yani.. benim işlem uzun sürmüş biraz o yüzden..

inşallah yarın güzel haberler alırız

Gezenntiiiiiiii neredeydin bakıyimm anlatt neler yapptınnnnn..

geldiiimmm aşkısııııı...
tel de anlatıyom yaaaa

opucu hatun nasılsınnn...

Ben geldim ama sen yine yoksunarkadaşınla buluşmaya gitmişsin,iyi hadi biraz hava al bari:))inş.tez vakitte görüşürüz özledik teyzemizi:))

heee hepimizin arkadaşı olan biriyle buluştum

maşallahhhhh...

geçmiş olsunnn canım...
maşallahhh 29 yumoşunaaa...
benim doktorum yavaş yavaş 3.gün embriyosuna geçiş yapılacak 5.günden vazgeçilecek demişti...

merhaba canim benimde bugun kontrolum vardi su an 17 yumurta varmis ilacin dozunu dusurduler 100 kullanacakmisim hafta sonuna dek geldigi icn birde burda pazarteside bayram var heryer kapali o yuzden benim yumoslari agirdan aldiriyorlar haftayya sali toplanacakmis herhalde hersey yolunda devam ederse cumayada transver olur galiba insallahhhhhhhhhhh hayirlisi iste benden boyle sende ne var ne yok canim nasil gidiyor ???

ohh maşallahh yumoşlarınaa..
bayram seyran işine girdilerse ona göre ayarlarlar tabii...
benim ilk tedavimde de öle oldu...
zaten anca salıya kadar büyürler 100 dozla...
bende 6.lucrinimi vurdum adet olmayı bekliyorum canım...
adet olunca ikinci iğneye geçiş yapıcam benimde nisanın 15 den önce yumoşlar toplanır sanırım...

ee hani fotolarr merak ederim ben ama

kız topike koyamayız amaa...

evetttttt........... çoooookkk güzel bir gündü

evetttt.... elifnazı sevdimmm dokundum ona çok güzeldii...

oleyyy

neyse bayanlar, size doyum olmaz.. fakat müsadenizle ben biraz dinlenicem.. kendinize iyi bakın..

tamam canım dinlen sen..
yorucu bi gündüüü..bi de makyaj yaptınmı giderken merak ediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…