Sağol canım valla bugün gitmedim yattım bütün gün. Sen nasılsın bakalım nişanınız nasıl geçti dj lik işini kıvırdınmı
Ben hiiic sasirmadim bu duruma bende normal yani hatta opudan sonra doktor yanimda yatan hastaya 26 yumurtan toplandi diyince narkozun etkisiyle bagirmisim yine kimse rekorumu gecemedi diye
ben geldiim
Canim hayirlisiyla birak yumoslari gel, ask yasasinlar onlar orada...insallah kaliteli yumoslarin olur. Diger 2 arkadas da hazalmert ve adini hatirlayamadigim yarin opu su olan diger arkadasa da bol sanslar, bol yumoslar
hoşgeldin
hoşgeldin canım
cnm hadi geçmiş olsun atlattık OPU ! ben çok rahattım anestezi iyiki varsonrasında da ilk 20 dk ağrıdı hafif adet sancısı gibi,sonra anında kesildi ağrılar ve hemen çıktık hastaneden,hatta eşim taksiyle geliriz eve diodu,gerek yok dedim üstelik kadıköye bile gittik gezmeye ,havada çok güseldi bugün güneşli hiç eve gelesim yoktu :) 29 yumurtam toplanmış,inşallah güzelce döllenirler,perşembe 3.gün emriosu düşünüoz dedi doktor,5.gün daha iyi değilmi dedim,bişiler anlattı ama hatırlamıorum,sende ne var ne yok cnm umarım herşey iyi gitmiştir,öptm cnm!
Gezenntiiiiiiii neredeydin bakıyimm anlatt neler yapptınnnnn..
ben geldiim
Ben geldim ama sen yine yoksunarkadaşınla buluşmaya gitmişsin,iyi hadi biraz hava al bari:))inş.tez vakitte görüşürüz özledik teyzemizi:))
merhaba kızlar,
bugün doktordaydım ve kesemizi gördük sadece , bir tanesi tutunmuş diğeri yoktu,
bundada düşük riski olduğundan 10 gün daha yatış verdi , 1 aydır işe gidemiyorum sürekli yatıyorum sırtım ağrıyo yatmaktan artık ,
şu riski bir atlatsak rahatlıycam , bebeğim sağlıklı olsunda her şeye razıyım aslında 9 ayda yatarım.
allahım hepinize nasip etsin , inşallah bu sefer herkezi hamile listesinde görücem , sürekli takip ediyorum aşamalarınızı.Dualarım sizlerle..
cnm hadi geçmiş olsun atlattık OPU ! ben çok rahattım anestezi iyiki varsonrasında da ilk 20 dk ağrıdı hafif adet sancısı gibi,sonra anında kesildi ağrılar ve hemen çıktık hastaneden,hatta eşim taksiyle geliriz eve diodu,gerek yok dedim üstelik kadıköye bile gittik gezmeye ,havada çok güseldi bugün güneşli hiç eve gelesim yoktu :) 29 yumurtam toplanmış,inşallah güzelce döllenirler,perşembe 3.gün emriosu düşünüoz dedi doktor,5.gün daha iyi değilmi dedim,bişiler anlattı ama hatırlamıorum,sende ne var ne yok cnm umarım herşey iyi gitmiştir,öptm cnm!
Akasyaaaa veee egunal bugün buluştularrr....
merhaba canim benimde bugun kontrolum vardi su an 17 yumurta varmis ilacin dozunu dusurduler 100 kullanacakmisim hafta sonuna dek geldigi icn birde burda pazarteside bayram var heryer kapali o yuzden benim yumoslari agirdan aldiriyorlar haftayya sali toplanacakmis herhalde hersey yolunda devam ederse cumayada transver olur galiba insallahhhhhhhhhhh hayirlisi iste benden boyle sende ne var ne yok canim nasil gidiyor ???
ee hani fotolarrmerak ederim ben ama
evetttttt........... çoooookkk güzel bir gündü
neyse bayanlar, size doyum olmaz.. fakat müsadenizle ben biraz dinlenicem.. kendinize iyi bakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?