kızlar yardımınıza ihtiyacım var bu hafta allahın izniyle keseyi görmeye gitcez ama ağdaya gidip gitmemek arasında karasızım zararı olurmu yada epilasyon aletinimi kullansam bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
egunal teşekkürlerrrr
o zaman şimdi pembehayal ve selo yaa soruyorumdoktorunuz kim kızlar memnunmusunuz tedavi sürecinden
nerdesin sen yineee...
aaaaa olmaz amaaaa çok ihmal eder oldunnn biziii hıhhhh
sahii nerde nazlı çiçeğimmmmmizzz..Bu arada 16 sında gelicekk ya istanbula sadece konuşmaya mı gelicekk yoksa dondurulmuş olucakkmı tedaviii..
Gunaydin guzel hatunlar nasilsiniz bAkalim. Sizleri ozledim cok giremiyorum Bol Bol dinleniyorum annemde heycanli Bekleyis devam ediyo persembe günü 12.gunum test yaptiricam bu Sefer oldu gbi geliyo AMA bilmiyorum yine de cok korkuyorum
egunal teşekkürlerrrr
o zaman şimdi pembehayal ve selo yaa soruyorumdoktorunuz kim kızlar memnunmusunuz tedavi sürecinden
Gunaydin guzel hatunlar nasilsiniz bAkalim. Sizleri ozledim cok giremiyorum Bol Bol dinleniyorum annemde heycanli Bekleyis devam ediyo persembe günü 12.gunum test yaptiricam bu Sefer oldu gbi geliyo AMA bilmiyorum yine de cok korkuyorum
ben aglıyım ozamandiyolar zaten cektiriyosun 3 gün agzını acamıyosun diye..ben onu gectim cekilirken dayanamıycam,ALLAH KORUSUN yavrularıma bişey olur diye cektiremiyorum.. bel,sırt bizde gidiyoz bakalım:))yatakta dönerken zorlanıyorum bazen hamile oldugum aklımdan cıkıveriyo paldır küldür dönüveriyom,bi de diyom yavrularımı cok sarstım diye ilerleyen aylarda ALLAH KOLAYLIK VERSİN BİZE..YAZ DA GELİYO
bencede olduuuuuu...
zaten 14.güne test vermişler sana perşembe yaptır bencede...
güzel haberi almak için 2 gün fazladan beklemeyelim...
bizimki de öyle canı isterse yapıyo ona da kıyamıyorum yorgun geliyo akşam bide ev temizliyobende yardımcı almayı düşünüyorum bi güzel temizlesin evi . evet canım geçen hafta girdik detaylı ultrasona çok keyifliydiii sen girdinmi kuzum
Kocişler aynı şekerim demekkibenimkide canı isteyince bi süpürüyo bi vileda yapıyo tamam,ama hakkını yemiyim güzel temizler,maşallahı var ben hamile kaldıgımdan beri hiç temizlik yapmadım,yapamıyom zaten..bu seneye kadar ben yaptım biraz da o yapsın
Biz Dr a gittik bebeğim şükür. Rabb'ime. Çok iyi birazcık gerildik. Prensesmle ah ah ne varki gerilmesek mutlu mutlu geçinip gitsek ben uzanıyorum kızlar öptüm hepinizi
Ins olmustur cnm yha bak Nasi sevindirik oldum simdi sencede olmus gbi dedinyha. Ah cnm Bi alsak o guzel haberi bilmiyorum naparimsen napiyosun cnm Nasi gidiyo tedavin kirmizilarin geldi ignelere devam 10 gun icinde de opu n olur ins hayirlisiyla Demi ?
anne olabılmenın bu kadar zor olabılecegını bılmezdim.... hala bu ugurda tüm savasım.....
cnm inş. güzel haberler verirsin bizlere
lekenmem oldu demiştin bi gün o yüzden umutluyum yanii...
7.lucrinimi vurdum adet olmayı bekliyorum ama hiç te olacak gibi değilim...
kırmızılar teşrif etsin 10 gün sonra opu olur sanırım...
hangimiz bilebilirdikki bunu önceden..
evlenilir korunmazsan bebeğin olur diye düşünürüz...ama öle olmadı işte..
anne olmak için çooookk uğraşmamız gerekiyormuşşş meğer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?