Tüp Bebek Günlüğümüz !

bak değişik bi konuuuu hamişlerrr cevap verin bakalım bende merak ettim şimdiiii...

egunal teşekkürlerrrr
o zaman şimdi pembehayal ve selo yaa soruyorum doktorunuz kim kızlar memnunmusunuz tedavi sürecinden

ne demek cicim...
her ikiside pembe_hayal dün opu oldu selo da bugün opu daaa...
tam üzerine sordun zamanlama süppeerrrr...

nerdesin sen yineee...
aaaaa olmaz amaaaa çok ihmal eder oldunnn biziii hıhhhh

sahii nerde nazlı çiçeğimmmmmizzz..Bu arada 16 sında gelicekk ya istanbula sadece konuşmaya mı gelicekk yoksa dondurulmuş olucakkmı tedaviii..

konuşmaya çağırmışlar 16 da gelin diee belki muayene eder ilaç verirler donmuşlar için hemen başlayadabilir...
sanırsam sporda nefes al nefes ver yapıyooo...

Gunaydin guzel hatunlar nasilsiniz bAkalim. Sizleri ozledim cok giremiyorum Bol Bol dinleniyorum annemde heycanli Bekleyis devam ediyo persembe günü 12.gunum test yaptiricam bu Sefer oldu gbi geliyo AMA bilmiyorum yine de cok korkuyorum

Gunaydin guzel hatunlar nasilsiniz bAkalim. Sizleri ozledim cok giremiyorum Bol Bol dinleniyorum annemde heycanli Bekleyis devam ediyo persembe günü 12.gunum test yaptiricam bu Sefer oldu gbi geliyo AMA bilmiyorum yine de cok korkuyorum

bencede olduuuuuu...
zaten 14.güne test vermişler sana perşembe yaptır bencede...
güzel haberi almak için 2 gün fazladan beklemeyelim...

.............................................................................................

Son düzenleme:
egunal teşekkürlerrrr
o zaman şimdi pembehayal ve selo yaa soruyorum doktorunuz kim kızlar memnunmusunuz tedavi sürecinden

cnm ben kendi adıma kısaca özet geçeyim.. ben antalyada yaşıyorum fakat istanbulda ailem var.. gidiorum geliorum istanbula.. çikolata kistim olduğunu öğrendiğim zaman istanbulda cemil akgül diye bir doktor var onu bulmuştuk.. ameliyat konusunda bence mükemmel bir doktor..

13 cm.lik sol yumurtalığımı tamamen kaplamış kisti sağolsun gerçekten her doktorun bravo vallahi sol yumurtalığınız hala duruyor dedirtecek şekilde çıkardı, bende şimdi düşününce sağolsun diyorum..

normalde sol yumurtalığımın tamamen alınması lazımdı, fakat zarını bırakmış ameliyat sırasında içininde bir bölümünü temizlemiş... ve böylece yumurtalığım şu anda işlevsel, çalışıyor.. sırf bu nedenle minnettarım ona..

daha sonra ilk tüp denememizi, ameliyatı yapan doktorum yaptı.. ama o zaman ne jel kullandım nede şimdi kullandığım ilaçları.. düşük olurken doktorun hiç çağırmaması ise beni çok üzmüştü açıkçası.. çok yoğun bir doktor ben biraz ona yormuştum.. her yere yetişmeye çalışıyor ama zorlanıyor haliyle..

şu anda antalyada memorial da tedaviye başladım. doktorum batu aydınuraz.. 10 ay filan oldu antalyaya geleli.. normalde hep ankaradaymış.. belki ankaradaki arkadaşlarımdan tanıyan vardır?
ben gerçekten çok memnunum. ne sorsam yazık bıkmadan usanmadan cevap veriyor. her şeyi açıklıyor.. ve çok sevecen inanılmaz pozitif.. şimdilik her şey yolunda gidiyor. bu sefer ilk denemeye oranla daha çok muayene oldum.. sürekli kan-ultrason takibi.. hemşireler desen ayrı sempatik geldi bana yani :) sağolsun kendi cep telefonunu bile verdi bir tanesi.. öyle ben memnunum.. sonuç ne olursa olsun memnunum..

Son düzenleme:

insallh olmustur canımmm güzel haberle gel insallhh

canım şimdi senin kolay günlerin ben 27 haftalık olacam resmen dayak yemiş gibiyim sabahları ve akşamları bebişlerimin hareketlerinden uyuyamıyorum.bide dönerken istem dışı uyanıyorum çünkü yatakta dönmek artık o kadar zor ki neyse onlar sağlık lı doğsun ben herşeye razıyım.benimde 20 lik dişim çıkacak sanırım ağrı var 2 gündür.

cnm inş. güzel haberler verirsin bizlere

bencede olduuuuuu...
zaten 14.güne test vermişler sana perşembe yaptır bencede...
güzel haberi almak için 2 gün fazladan beklemeyelim...

Ins olmustur cnm yha bak Nasi sevindirik oldum simdi sencede olmus gbi dedinyha. Ah cnm Bi alsak o guzel haberi bilmiyorum naparim sen napiyosun cnm Nasi gidiyo tedavin kirmizilarin geldi ignelere devam 10 gun icinde de opu n olur ins hayirlisiyla Demi ?

merhaba fıstıklar nasılsınız?????

onların temizlemesiyle olmuyor valla.. Ben de Pazartesine randevu aldımm.... Oğlumu çok özledim......Detaylı ultrasona da gireceğiz.

Aynen canım ben de hamile kaldığımdan beri hiç temizlik yapmadım. Annem ve kayınvalidem geldiklerinde temizlerler... onlar olmadığı zamanda eşim....... tabiii birazda onlar yapsınlar....doğum ne zaman canım?

Biz Dr a gittik bebeğim şükür. Rabb'ime. Çok iyi birazcık gerildik. Prensesmle ah ah ne varki gerilmesek mutlu mutlu geçinip gitsek ben uzanıyorum kızlar öptüm hepinizi

Canım benimmm gözün aydın çokk sevindim.Rabbin yavrunu ve sizi korusun. Kayınodun çokk mu üzüyor??

Canım benimmm içine doğduysa oldu demektir :))) ben de de öyle olmuştu.... Allah yardımcın olsun canım..

lekenmem oldu demiştin bi gün o yüzden umutluyum yanii...
7.lucrinimi vurdum adet olmayı bekliyorum ama hiç te olacak gibi değilim...
kırmızılar teşrif etsin 10 gün sonra opu olur sanırım...

anne olabılmenın bu kadar zor olabılecegını bılmezdim.... hala bu ugurda tüm savasım.....

hangimiz bilebilirdikki bunu önceden..
evlenilir korunmazsan bebeğin olur diye düşünürüz...ama öle olmadı işte..
anne olmak için çooookk uğraşmamız gerekiyormuşşş meğer...

Bnde o gunden beri umutluyum AMA ins bosa cikmaz. Ins kirmizilarin bi an once gelir gider ve bida da uzun bi sure gelmez. Opuyorum kocaman seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…