Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın esiin,,senin az kaldı dimi test gününe,,durumlar nasıl,

Günaydın canım.Valla ben de hiç bir değişiklik yok.Aynıyım yani bazen kafama takıp üzülüyorum neden belirtim yok diye,bazen de umursamaz oluyorum galiba.Yani anlıyacağın inişli çıkışlı geçiyor günlerim.

sen yinede umursamaz ol,çalışıyomusun peki?evdeysen kafana daha çok takılır,belirti olmamasıda normal , bende çok ağrı olmuştu adet olucam sanmıştım ona üzülmüştüm biraz,

tıp tarihine en kokoş halinle imzanı attın yaniii..
aramızda makyajla opu ya giren ilk tüpçü olarak nick ini altın harflerle topik tarihine yazıyorummm...
PEMBE_HAYAL

transfere nasıl gideceğimi planlıyorum şimdi..

işte, sende bendensin demek

çok teşekkürler cnm..

bugün aradılar merkezden.. 8 tanesi döllenmiş.. durumları iyi dediler.. transfer olacağınız günü haber vermek için arayacağız yine dediler.. çok heyecanlandım :18:

belırtı arama kuzum yaaaaaaaaaaaaa
ne zaman test gunun bakımmmmm

günaydınlar:82:
naber kuzu nasılsınnnnn

günaydınlarrr hepinize :)
topikleri gezerken sizi buldum ben tüp bebek denedim hamile kaldım fakat
20 haftalıkken kalbi durdu ve dogurdum sakın canınızı sıklmak için yazmadım
şimdi dondurulmuşlarla denedim transferimin 5 günü ve ben hiç bişey hissetmiyorum
ara ara adet agrılarım oluyo geçenki tüp bebegimle bagdaştırmak istiyorum ama onda kabız oldum sürekli karın
şişliginden hiç bişey hatırlamıyorum aranızda donmuşlarla hamiş kalan varmı bana umut olucak :)
bu arada 8 yaşında allahım bagışlarsa sıpam var :)

Canım allah bağışlasın kuzunu.Üzüldüm gebelik kaybın için.Ben de normal yoldan hamile kaldığım 18,5 haftalık bebeğimi kaybetmiştim.Şİmdi tüp bebek yaptırdım 9. günüm beklemedeyim ve benim kasık ağrım bile yok yani hiç bir belirtim yok.Kafaya takmamak gerekiyor galiba doğrusu bu.

ayy hadi bakalım canım yaa maşallahh..süslüü süslüü

Son düzenleme:

canım az kalmıs hadı hayırlısı kuzummmm
sıkıntı olmaz cnm ama arada dısarı cık gez dolas temıs hava al evde durma hep yuruyus yap kı rahıme kan gıtsın kuzuuu....

Canım inşallah sonuç güzel olur.Hamiş haberini alırız.

hosgeldın aramıza
oglusunuda rabbım bagıslasın....
ıns guzel sonuc alırsın sende test gunu canımmmmm

sanada geçmiş olsun canım inşallah yüzün güler az kalmış
2 güne mutlu haberi verirsin bize :)

merhaba arkadaşlar
dün ilk randevumuza gittik ve keseciğimiz gördük çok şükür doktor 5 haftalık dedi..2 hafta sonra (16 nisan)yani 7.haftada kontrole çağırdı,inşallah kalp atışlarını duyarız ozamn..

canım az kalmıs hadı hayırlısı kuzummmm
sıkıntı olmaz cnm ama arada dısarı cık gez dolas temıs hava al evde durma hep yuruyus yap kı rahıme kan gıtsın kuzuuu....

Tamam canım.Evde yürümeye çalışıyorum.Tabi dışarıya çıkmak ruhumada iyi gelir.Teşekkür ederim.

ay maşşalh size

esiiin, ağrı sızı hissetmemen daha iyi cnm emin ol. ağrı duyduğunda bu sefer acaba kanamam mı başlayacak diye daha çok stres oluyor insan.. en iyisi ağrısız atlatmak 12 günlük dönemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…