Tüp Bebek Günlüğümüz !

bugün aradılar merkezden.. 8 tanesi döllenmiş.. durumları iyi dediler.. transfer olacağınız günü haber vermek için arayacağız yine dediler.. çok heyecanlandım :18:[/QUOTE]

cnm selam beni de aradı doktor az önce 23 olgun yumurtadan 16 sı döllenmiş ,6 sı iyi görünmüomuş ama kalan 10 undan umutluyuz iyi kalite anlamında,inşallah Rabbim can versin yumurtalarımıza,iyi haberler almayı nasip etsin birbirimizden... hazalmert arkadaşımızdan hbr varmı ?öptm !!

bugün aradılar merkezden.. 8 tanesi döllenmiş.. durumları iyi dediler.. transfer olacağınız günü haber vermek için arayacağız yine dediler.. çok heyecanlandım :18:

cnm selam beni de aradı doktor az önce 23 olgun yumurtadan 16 sı döllenmiş ,6 sı iyi görünmüomuş ama kalan 10 undan umutluyuz iyi kalite anlamında,inşallah Rabbim can versin yumurtalarımıza,iyi haberler almayı nasip etsin birbirimizden... hazalmert arkadaşımızdan hbr varmı ?öptm !![/QUOTE]

amin hayatım hepsi minik minik bebek olsun :)
beklemek çok zor değil mi? sanada ilaç verdiler mi bu süre içinde kullanmaya? şu anda 7 farklı ilaç kullanıorum ben.. :44: ilk denememde daha farklı şeyler kullanmıştım.. bu sefer çok farklı.. galiba her doktorun tedavi şekli değişik..

hazalmertten şimdilik haber yok galiba..

bugün aradılar merkezden.. 8 tanesi döllenmiş.. durumları iyi dediler.. transfer olacağınız günü haber vermek için arayacağız yine dediler.. çok heyecanlandım :18:

cnm selam beni de aradı doktor az önce 23 olgun yumurtadan 16 sı döllenmiş ,6 sı iyi görünmüomuş ama kalan 10 undan umutluyuz iyi kalite anlamında,inşallah Rabbim can versin yumurtalarımıza,iyi haberler almayı nasip etsin birbirimizden... hazalmert arkadaşımızdan hbr varmı ?öptm !![/QUOTE]

Ne güzel canım bir sürü döllenmiş yumuratn var.İnşallah kaliteleri de iyi olur ve hamiş haberini alırız canım.Hadi hayırlısı olsun.

bende 6 ayönce tüp bebek yeptırdım ve negatıf sonuç .
umudumu kesmedim 28.mart'ta dondurulmuşlarla denedim sonucumu 11.nisanda alıcam nasıpse o zamana kadar reglim gelmezse zaten kesin olacak sabırsızlıkla geçsın istiyorum günlerin rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
bazen kasıklarım agrıyor çok korkuyorum ama şidetli deil çok azda midem bulanıyor eşim ümitlenmesin diye belli etmiyorum .
ayrıca sulu besinler tüketin tıransfer sorası kabızlık çok kötü havuç rendele limon zeytın yagı ve tuz ekle ye günde 2 defa yap işe yarıyor geçen sefer bendede olmuştu ama artık tecrübeliyim sizin sorun neydı bizimki sperm az ve hareket bozuk ileri geri hakımızda hayırlısı canım :)

amin hayatım hepsi minik minik bebek olsun :)
beklemek çok zor değil mi? sanada ilaç verdiler mi bu süre içinde kullanmaya? şu anda 7 farklı ilaç kullanıorum ben.. :44: ilk denememde daha farklı şeyler kullanmıştım.. bu sefer çok farklı.. galiba her doktorun tedavi şekli değişik..

hazalmertten şimdilik haber yok galiba..[/QUOTE]

AMİNNNN bi progesteron fitil var hapmış aslında ama biz vajinal almanı istioruz dediler,ama çok zor sokmak yaa geri çıkıolar :)) bide folik asitle multivitamin ve yapıştırıcı bantlar östojenmiş onlar da ...görüşürüz cnm

güzel bır fıkır benceeeeeee....
hep yaratıcısın kuzummmmm

zaten böle bişiyi en baştan yapacaktım ama bir mesajda karakter sayısı maksimum 50000 di şimdi 75000 ne çıkmış ve bende bütün listeleri tek mesajda yayınlayabildim..bi de topiğin ilk mesajı ve konu açan kişi olduğumdan ilk mesajı düzenleme hakkım var...

günaydınlar herkese

günaydıınnnn..
hoşgeldinnn sefalar getidinnn

cııkkk olmaz göstertmem eski resimlerimiii çikin onlarrr...

Günaydın kızlar .umarım herkes iyidir.bu arada bir Ankara buluşması olmuş galiba.ne güzel Burdaki arkadaşlığı dışarıda da surduruyosunuz kıskandım valla .

günaydın esinnncimm...
evet güzel bi buluşma olduu...ankaradaysan bi dahakine sen de gel canım...

Günaydın canlarım ............

günaydınn güzel insan..

günaydınlar:82:

bi günaydında lotus ve öykü ye...

transferede kuaförün ve makyözünle git cicim

hoşgeldinnn
kaybın için Allah sabır versin gerçekten çok zor...
ama bi tane kuzun varmış ne güzel...
kardeşi glmiştir inşallahh..
donmuşlarla ikizlere hamile kalan var tabii sudenazz...

dün haberini bekledim cicim..
maşallahh herşey yolunda demekk
sıra pıt pıt lardaa...

selam kızlar,
bende tüp bebek yolcusu olarak yandan yandan sizi izliyor ve dua ediyorum
aranızda memoriala giden varmı ben orayı düşünüyorumda hatta cumartesi ön görüşme randevusu aldım

nasılsınız canlarımmm bu ne yogunluk yahuuu... yazık bana arada kaynayıp gitmişim kımsecıklerde ne olup bıttıgını anlatmamış ama ne yapımmm ara ara gelebılıommm ama cok merak edıyommm ne yaptıgınızı :44::44:eger bırı bana özet gecerse cokk mutlu olurumm..şimdiden anlatan güzel bi öpücükk

selam kızlar,
bende tüp bebek yolcusu olarak yandan yandan sizi izliyor ve dua ediyorum
aranızda memoriala giden varmı ben orayı düşünüyorumda hatta cumartesi ön görüşme randevusu aldım

he he bizi izlediğinin farkındayımm...
şekerim memoriele giden var tabii ilk saydaki listelerimize yönlendiriyorum seniii...

canımm bi kaç arkadaşımız opu oldu...
biz akasyayla dün buluştuk onun dışında bişi yok..

ben yemeğe gidiyorumm yineee..ne yesem bilemedimm aslında bi resim paylaşcaktım ama sonrada vazgeçtim yaa hamişler varrr özenirdii ben bile özendimm hadi görüşürük kızlarr...

Merhaba;

yeni üyeyim bu ay dondurulmuş embriyo ile tedavi olucam . 2.denemem. 1. Negatif oldu. Deneyimlerinizi ve paylaşımlarınızı bekliyorum.

merhabaa...
bu kez bebeğine kavuşursun inşallah...
ne sormak istersen yanıtlarız...

saol cnm çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik...inşallah kalp atışlarını duymak nasip olur...rabbim herkesin işini kolay eylesin..

Allahın izniyle kalp atışlarınıda duyacaksın...
hamile kalmakla bitmiyor hep bi endişe ve acabalar var...
Allah korusun sizi..

ben yemeğe gidiyorumm yineee..ne yesem bilemedimm aslında bi resim paylaşcaktım ama sonrada vazgeçtim yaa hamişler varrr özenirdii ben bile özendimm hadi görüşürük kızlarr...

afiyet bal şeker olsun canımm...

kızlar yardımınıza ihtiyacım var bu hafta allahın izniyle keseyi görmeye gitcez ama ağdaya gidip gitmemek arasında karasızım zararı olurmu yada epilasyon aletinimi kullansam bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

egunal teşekkürlerrrr
o zaman şimdi pembehayal ve selo yaa soruyorum doktorunuz kim kızlar memnunmusunuz tedavi sürecinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…