öncee senin hamişlik haberini alcaz ama inş.
hadi bakalım canım hayırlısıı olurr inşallahh...sen sıkma canını stres yapmaaa..bence araba kullanma ama ne bıleyımm kıı:26:
hoşgeldin canım hayırlısı olsun bakalımm...evet kafana takmaa dusunmemeye calışş zor ama ole yapmak gerekk...
Evet takmamya çalışıyorum canım işte başarabildiğim kadarıyla.Araba sürmenin sakıncası olur mu ki o soruyu ben sor muştun ecrin mert e.
sanada geçmiş olsun canım inşallah yüzün güler az kalmış
2 güne mutlu haberi verirsin bize :)
bugün aradılar merkezden.. 8 tanesi döllenmiş.. durumları iyi dediler.. transfer olacağınız günü haber vermek için arayacağız yine dediler.. çok heyecanlandım :18:
bugün aradılar merkezden.. 8 tanesi döllenmiş.. durumları iyi dediler.. transfer olacağınız günü haber vermek için arayacağız yine dediler.. çok heyecanlandım :18:
günaydınlarrr hepinize :)
topikleri gezerken sizi buldum ben tüp bebek denedim hamile kaldım fakat
20 haftalıkken kalbi durdu ve dogurdum sakın canınızı sıklmak için yazmadım
şimdi dondurulmuşlarla denedim transferimin 5 günü ve ben hiç bişey hissetmiyorum
ara ara adet agrılarım oluyo geçenki tüp bebegimle bagdaştırmak istiyorum ama onda kabız oldum sürekli karın
şişliginden hiç bişey hatırlamıyorum aranızda donmuşlarla hamiş kalan varmı bana umut olucak :)
bu arada 8 yaşında allahım bagışlarsa sıpam var :)
cnm selam beni de aradı doktor az önce 23 olgun yumurtadan 16 sı döllenmiş ,6 sı iyi görünmüomuş ama kalan 10 undan umutluyuz iyi kalite anlamında,inşallah Rabbim can versin yumurtalarımıza,iyi haberler almayı nasip etsin birbirimizden... hazalmert arkadaşımızdan hbr varmı ?öptm !!
güzel bır fıkır benceeeeeee....
hep yaratıcısın kuzummmmm
günaydınlar herkese
ne guzel ısteeee cnm cek resmı neyi unuttunkı aaaaaaaaaa
ben bır daha gıtsem gene cekerımmm hep cekerım ben severım resım cekılmeyıııı
ıns canımmmmmmmmmm.
yaaa neden koy bır ıkı bakım sonra sılersın kuzu yaaaaaa
eskı olsun yenı olsun bız kartalıceyız her halımız on numaraaaaaaaa
Günaydın kızlar .umarım herkes iyidir.bu arada bir Ankara buluşması olmuş galiba.ne güzel Burdaki arkadaşlığı dışarıda da surduruyosunuz kıskandım valla .
Günaydın canlarım ............
günaydınlar:82:
transfere nasıl gideceğimi planlıyorum şimdi..
işte, sende bendensin demek
çok teşekkürler cnm..
günaydınlarrr hepinize :)
topikleri gezerken sizi buldum ben tüp bebek denedim hamile kaldım fakat
20 haftalıkken kalbi durdu ve dogurdum sakın canınızı sıklmak için yazmadım
şimdi dondurulmuşlarla denedim transferimin 5 günü ve ben hiç bişey hissetmiyorum
ara ara adet agrılarım oluyo geçenki tüp bebegimle bagdaştırmak istiyorum ama onda kabız oldum sürekli karın
şişliginden hiç bişey hatırlamıyorum aranızda donmuşlarla hamiş kalan varmı bana umut olucak :)
bu arada 8 yaşında allahım bagışlarsa sıpam var :)
merhaba arkadaşlar
dün ilk randevumuza gittik ve keseciğimiz gördük çok şükür doktor 5 haftalık dedi..2 hafta sonra (16 nisan)yani 7.haftada kontrole çağırdı,inşallah kalp atışlarını duyarız ozamn..
selam kızlar,
bende tüp bebek yolcusu olarak yandan yandan sizi izliyor ve dua ediyorum
aranızda memoriala giden varmı ben orayı düşünüyorumda hatta cumartesi ön görüşme randevusu aldım
nasılsınız canlarımmm bu ne yogunluk yahuuu... yazık bana arada kaynayıp gitmişimkımsecıklerde ne olup bıttıgını anlatmamış ama ne yapımmm ara ara gelebılıommm ama cok merak edıyommm ne yaptıgınızı :44::44:eger bırı bana özet gecerse cokk mutlu olurumm..şimdiden anlatan güzel bi öpücükk
dün haberini bekledim cicim..
maşallahh herşey yolunda demekk
sıra pıt pıt lardaa...
Merhaba;
yeni üyeyim bu ay dondurulmuş embriyo ile tedavi olucam . 2.denemem. 1. Negatif oldu. Deneyimlerinizi ve paylaşımlarınızı bekliyorum.
saol cnm çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik...inşallah kalp atışlarını duymak nasip olur...rabbim herkesin işini kolay eylesin..
ben yemeğe gidiyorumm yineee..ne yesem bilemedimm aslında bi resim paylaşcaktım ama sonrada vazgeçtim yaa hamişler varrr özenirdii ben bile özendimmhadi görüşürük kızlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?