maşşallah yumoşlarına..gelissinler güzel güzellSuan Icin canlarim 12 yumosumdan 9 tanesi dollenmis diger 3 tanesi kucuk oldu Icin dollenenemis cuma Gunu Tekrar ariycakmisim Yani kesinlikle 5 gün transfer yapılacak Allah nasip ederse insallah
merhaba herkesekeyifler nasıl?
ya bayanlar , beni bugün aramadılar... ben mi arasam diye zor tutuyorum kendimi, eşimde arama onlar arayacaktır diyor.. pazartesi toplandı yumoşlar.. bu durumda bugün 3. günleri oluyor değil mi? of çoluğumu çocuğumu bıraktım orada hiç içim rahat değil
cicibaby,hazalmert sizinde aynı gün opunuz oldu.. sizi bugün aradılar mı?
ya bayanlar , beni bugün aramadılar... ben mi arasam diye zor tutuyorum kendimi, eşimde arama onlar arayacaktır diyor.. pazartesi toplandı yumoşlar.. bu durumda bugün 3. günleri oluyor değil mi? of çoluğumu çocuğumu bıraktım orada hiç içim rahat değil
kızımızzzzzzzzz aslan burcu olcek heeeeeeee ne guzellll esım aslan burcu benımmmmmmmmm
zaten hiçbiriniz yazmıyosunuz
kızlar ben biraz ayrılıyorum aranızdan..... daha sonra görüşürüz.....
evet canım aslan olucak... benim babam ve kız kardeşimde aslan burcu
Görüsürüz kuzum benım aaaa
ben yaıyorum fırsat buldukca yaaaaa deme oyle
aslan burcu ıyıde bazende ıllallah kuzu yaaaaaaaaaa
amin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm sonu güzel olsunda beklerizcanım hayırlısı sabredecez elimizden başka bişi gelmez beklicez sonunda yüzümüz gülecek rabbim mükafatlandıracak inşallah....
nörelim gadasını aldım sen nörüyosunnnhoppppppp ne örüyonuzzzz bakımmmmm
bir aslan erkekide bende inatççççççççççççççııııııııııııkızımızzzzzzzzz aslan burcu olcek heeeeeeee ne guzellll esım aslan burcu benımmmmmmmmm
cnm beni aradılar,ama zaten pazartesiyi saymamışlardı,1.günümüz dündü,yarın 3.günümüz ve bana yarın transfer yapılcak,benim de canım sıkkn ama kala kala 4 embriyom kalmış sağlıklı onca yumurtadan,ve 5.güne gitmeleri de zor görünüo riske atmayalım gibi bişi dedi doktor,çok üzüldüm yaa,bence tutmıcak bunlar belli oldu şimdidendemekki senin 5. güne gidebilir o yüsden aramadılar,beni randevu için aramak zorundaydı tabi,öptm!ama sen ara sor için rahat eder ...
toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 1 ziyaretçi)
akasya1978, cicibaby, ecrin_mert+, cal, dzuhal, su1838, sblkmbsr, 35izmir, ekin0486, masideaydn, zuzu25
yazdım tahtaya sizi
taam kuzum sen hariç........
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 1 ziyaretçi)
akasya1978, cicibaby, ecrin_mert+, cal, dzuhal, su1838, sblkmbsr, 35izmir, ekin0486, Masideaydn, zuzu25
yazdım tahtaya sizi
takıldım kaldım yine çıkamadım..... ama bu sefer kaçıyom öptüm hepinizi
canım öyle düşünme rabbım nasıp ettikten sonra kk de azosperlerin sayfası var orda bir kızın eşinde 3 tane sperm varmış ve kız doğal yoldan hamile rabbim nasip edince sayı hiç önemli değil üzülme moralını yüksek tutcnm beni aradılar,ama zaten pazartesiyi saymamışlardı,1.günümüz dündü,yarın 3.günümüz ve bana yarın transfer yapılcak,benim de canım sıkkn ama kala kala 4 embriyom kalmış sağlıklı onca yumurtadan,ve 5.güne gitmeleri de zor görünüo riske atmayalım gibi bişi dedi doktor,çok üzüldüm yaa,bence tutmıcak bunlar belli oldu şimdidendemekki senin 5. güne gidebilir o yüsden aramadılar,beni randevu için aramak zorundaydı tabi,öptm!ama sen ara sor için rahat eder ...
https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/profile.php?id=100002160411093
nurşeker dünyası (nurten vural )facebook profilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?