• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

cnm beni aradılar,ama zaten pazartesiyi saymamışlardı,1.günümüz dündü,yarın 3.günümüz ve bana yarın transfer yapılcak,benim de canım sıkkn ama kala kala 4 embriyom kalmış sağlıklı onca yumurtadan,ve 5.güne gitmeleri de zor görünüo riske atmayalım gibi bişi dedi doktor,çok üzüldüm yaa,bence tutmıcak bunlar belli oldu şimdiden :( demekki senin 5. Güne gidebilir o yüsden aramadılar,beni randevu için aramak zorundaydı tabi,öptm!ama sen ara sor için rahat eder ...

hayırlısı olsun kuzum dert etme cok kalıtelı olupta tutmayanalr var ben gıbı mesala rabbım ol dedıyse olacak o sen sıkma canını hıc

cnm beni aradılar,ama zaten pazartesiyi saymamışlardı,1.günümüz dündü,yarın 3.günümüz ve bana yarın transfer yapılcak,benim de canım sıkkn ama kala kala 4 embriyom kalmış sağlıklı onca yumurtadan,ve 5.güne gitmeleri de zor görünüo riske atmayalım gibi bişi dedi doktor,çok üzüldüm yaa,bence tutmıcak bunlar belli oldu şimdiden :( demekki senin 5. güne gidebilir o yüsden aramadılar,beni randevu için aramak zorundaydı tabi,öptm!ama sen ara sor için rahat eder ...

benimde 3.gün embriyosu,,ama daha transferden önce bu kadar moral bozukluğu ve umutsuzluk yapma sakın,haksızlık etme kendine ve embriyona,kaç yumurta toplanmıştı senden?benim 1 yumurtam vardı ve doktor şey demişti klinikten ayrılırken,embriyona iyi bak sev onu demişti,hiç unutmuyorum ben çok inanmıştım tutucağına ,sende inan

aynıyız kuzummmmmm
bende yayımımmm o aslan
ıkı ınat anlasıyoruz kuzum yaaaa
ay bu kadar ya beni sen daha iyi anlarsın :52::52::52::52:

beğendiğin varsa yapayım cnm türkiyenin heryerine ptt kargo ile kapıda ödeme kolaylığıyla gönderiyorum :)
canım burdan bakamıyorum ama eve gidince bakarım ay bende çok seviyorum ya öyle şeyleri rabbim nasip ederse :49::49::49::49::49:bende alırım

ay bu kadar ya beni sen daha iyi anlarsın :52::52::52::52:

canım burdan bakamıyorum ama eve gidince bakarım ay bende çok seviyorum ya öyle şeyleri rabbim nasip ederse :49::49::49::49::49:bende alırım

anlamaz olurmuyum kuzum yaaaa...
askerde cok cektım ben o sınır ınat :)))) bıtrıdı benı
ama sukur sımdılık sakın bakalım ne zaman kadar...
kuzum sızı test gunu ne zaman son durum ne

Back
X