amin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm sonu güzel olsunda bekleriz
nörelim gadasını aldım sen nörüyosunnn
bir aslan erkekide bende inatççççççççççççççıııııııııııı
sorma hemde ne ınat kuzu yaaaa kecı kecıııı :)))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm sonu güzel olsunda bekleriz
nörelim gadasını aldım sen nörüyosunnn
bir aslan erkekide bende inatççççççççççççççıııııııııııı
cnm beni aradılar,ama zaten pazartesiyi saymamışlardı,1.günümüz dündü,yarın 3.günümüz ve bana yarın transfer yapılcak,benim de canım sıkkn ama kala kala 4 embriyom kalmış sağlıklı onca yumurtadan,ve 5.güne gitmeleri de zor görünüo riske atmayalım gibi bişi dedi doktor,çok üzüldüm yaa,bence tutmıcak bunlar belli oldu şimdidendemekki senin 5. Güne gidebilir o yüsden aramadılar,beni randevu için aramak zorundaydı tabi,öptm!ama sen ara sor için rahat eder ...
gitmeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaa ne olurrrrrrrrrrrrrrrrtakıldım kaldım yine çıkamadım..... ama bu sefer kaçıyom öptüm hepinizi![]()
takıldım kaldım yine çıkamadım..... Ama bu sefer kaçıyom öptüm hepinizi![]()
cnm beni aradılar,ama zaten pazartesiyi saymamışlardı,1.günümüz dündü,yarın 3.günümüz ve bana yarın transfer yapılcak,benim de canım sıkkn ama kala kala 4 embriyom kalmış sağlıklı onca yumurtadan,ve 5.güne gitmeleri de zor görünüo riske atmayalım gibi bişi dedi doktor,çok üzüldüm yaa,bence tutmıcak bunlar belli oldu şimdidendemekki senin 5. güne gidebilir o yüsden aramadılar,beni randevu için aramak zorundaydı tabi,öptm!ama sen ara sor için rahat eder ...
aynen benimkide inat ben ise yay bayanı allah bana kolaylık versinsorma hemde ne ınat kuzu yaaaa kecı kecıııı :)))))))
https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/profile.php?id=100002160411093
nurşeker dünyası (nurten vural )facebook profilim
ya ben senı kaçırıdm mı yaa ask olsun banaaa hamış oldugunu ne zmn oğrendın yada ben kutladım da hatırlamıyormuyum ki :26:
çok güzel şeyler ya,,canım senmi yapıyosun onları??çok beğendim
aynen benimkide inat ben ise yay bayanı allah bana kolaylık versin
ewet cnm ben yapıyorum beğenmene sevindim :)
cumartesi öğrendik cnm bilöiyorumki bende hatırlamıyorum kim kutladı kim kutlamadı :)
beğenmemem mümkün mü,,emeğine sağlık,bu aralar onlara taktım,şekerdi sepetti kapı süsüydü,,hep onları inceliyorum
vay arkadaşş haberım olmadı kesınn yaaa canımm cok cok tebrık ederımm yaaaa:119: :119: :119: :119:
![]()
![]()
![]()
ay bu kadar ya beni sen daha iyi anlarsınaynıyız kuzummmmmm
bende yayımımmm o aslan
ıkı ınat anlasıyoruz kuzum yaaaa
canım burdan bakamıyorum ama eve gidince bakarım ay bende çok seviyorum ya öyle şeyleri rabbim nasip edersebeğendiğin varsa yapayım cnm türkiyenin heryerine ptt kargo ile kapıda ödeme kolaylığıyla gönderiyorum :)
beğendiğin varsa yapayım cnm türkiyenin heryerine ptt kargo ile kapıda ödeme kolaylığıyla gönderiyorum :)
saol canım benim :)) rabbim sırayla hamiş listemizi doldursun inşallah![]()
..........................ay bu kadar ya beni sen daha iyi anlarsın
canım burdan bakamıyorum ama eve gidince bakarım ay bende çok seviyorum ya öyle şeyleri rabbim nasip edersebende alırım
saol canım benim :)) rabbim sırayla hamiş listemizi doldursun inşallah![]()
ay bu kadar ya beni sen daha iyi anlarsın
canım burdan bakamıyorum ama eve gidince bakarım ay bende çok seviyorum ya öyle şeyleri rabbim nasip edersebende alırım